Automobily - statické objekty pre MSTS

Počkaj si na zvyšok.........................dopracujem verzie so zatočenými kolesami, nech sa líšia od seba pri zaberaní minimálneho priestoru a aj s možnosťou zaradiť do trafficu. Po preinštaľovaní SV by malo byť aj natočenie vozidiel už v poriadku, nebude treba dolaďovať, mali by ísť autá v trafficu správnym smerom. Tatra 111 - plachta a T 128 sú v downloade.

Výborně. Takovým vlečňákem jsem ještě jezdíval do školy. To tehdy ještě jezdila i paní průvodčí. Vetšinou sice stará bába. Letopočet - no tak do roku 1980.

Gratuluji a děkuji. Super model do mých oblíbených oldies tratí ...

Naposled editoval moderátor:
Moc děkuji za všechny. Díky Tobě mám motivaci se ke svým tratím znovu a znovu vracet a když už nic, tak tato vozidla tam doplňovat

Dnes hodím na download dajaké ďalšie modely, smer trafficu bude už v pohode. Je tam trambus - sťahovák. V3S musím všetky pootáčať a teda aj nové lody, chvíľu potrvá.

...a v najkrajšej farebnej verzii - červenej

Pekná práca

Jedna pripomienka k RTO modremu. Bolo by dobre zladit prechod cela a bocnice. Inak je to skvela praca.

Na tých screenoch ti to farebne neladí. Ak to máš už ošetrené tak ok, ale môžem posudzovať len to čo je odprezentované a tam ti to neladí.

dem napsal:
Na tých screenoch ti to farebne neladí. Ak to máš už ošetrené tak ok, ale môžem posudzovať len to čo je odprezentované a tam ti to neladí.

jáj, jasne, to je niečo iné, já že výškovo, farebne hej, je tam rozdiel , nemám žiadny SW aby som to ošetril. Čelá sú bledšie, boky sú tmavší odtieň. Spodný pás som skompenzoval, vrch radšej nie, nevyzeralo to dobre.

dem napsal:
Na tých screenoch ti to farebne neladí.
Milane, i kdyby to trochu neladilo, tak se to v tratích ztratí. A nijak by to neznehodnotilo tento počin, ze kterého mám coby tvůrce retro tratí velikou radost. A když uvážíš, že většina textur je z fotek z internetu ........

Přesně jak píše Jiřík. Tvé modely mi udělaly moc velkou radost, tratě dostanou ještě víc "český" ráz. Možná se to ani nezdá, ale vozidla konkretně v městské zástavbě dělají dojem celkem dost. Dokonce ani v mé trati, kde umístím vozidlo kousek od kolejí si takových přechodů člověk ani nevšimne. Takže jen tak dál, aby kvůli tobě za chvíli nekrachla Tatra Kopřivnice :D. Fakt parádní!

Při pohledu na tu Škodu RTO s vlekem jsem normálně musel zamáčknout slzu. Jak jsem tu už někde předtím psal, toto byl můj sen v MSTS mít. Ně jen to RTOčko, ale všechny vozy jsou velice velice pěkné. Teď už se nemohu dočkat, až Jiřík autobus s vlekem vsadí do DVK, Ztracené old a Hradce nad Litavou. Taková otázečka na Jiříka, bude Rto s vlekem i jako servis, podobně jako Šl-ka DPMH?
S pozdravem Dan.

Dan J. napsal:
....Teď už se nemohu dočkat, až Jiřík autobus s vlekem vsadí do DVK, Ztracené old a Hradce nad Litavou. Taková otázečka na Jiříka, bude Rto s vlekem i jako servis, podobně jako Šl-ka DPMH?
S pozdravem Dan.
No v DVK asi ne, ta je už dost mladá. U nás místo RTO s vlekem začaly jezdit kloubové Ikarusy už před rokem 1980. No a jako servisy je určitě upravím, doufám, že Brzda nebude proti, ale že bude mít spíše radost, že jeho vozidla najdou i toto uplatnění.

Back
Nahoře