Semlelo se to tak, jak jsem nechtěl. Nahrál jsem Hradec na net, pozastavil možnost na stránky nahlédnout a čekal na vydání tramvají Ringhofferr. No ale co čert nechtěl, ozvali se ze serveru webzdarma.cz, že neplním podmínky, ke kterým jsem se zavázal (že každý soubor bude přístupný nějakým odkazem) a pokud to nenapravím, tak že mi stránky zruší.
Takže Hradec je už pár dnů ke stažení, nicméně na tramvaje si budete muset ještě počkat. A mně nezbývá, než připomenout všechny, kteří se kromě mne o Hradec nějak zasloužili. Je to především Pikku, který s tímto nápadem přišel a vymodeloval nejen hradecké tramvaje, ale i řadu objektů na míru. Ve druhé řadě je to PepeQ, kterého mohu nazvat odborným poradcem ve věcech tramvajových. Je to on, kdo načrtl historii hradeckých tramvají. Dále Ronoath, jenž přeskinoval a upravil řadu objektů, především domů tak, aby se na nich nevyskytovaly prodejny T-Mobile, pobočky Kooperativy a podobných současných firem a institucí. A přišel také z řadou nápadů. i když ne všechny jsem pak realizoval. A v neposlední řadě je to Martin P. "Blažovák" (který je čerstvě zaregistrován zde na Fóru), který starostlivě provedl závěrečné zkušební jízdy a vychytal poslední detaily a chybky ala poletující rychlostník či keřík. Menším dílem nebo radami přispěli i Jacek, Ondra J., E499.2002 a další
Takže přeji všem příjemné poježdění. A tímto počinem mi spadl jakýsi pomyslný kámen ze srdce, co jsem chtěl letošní zimu udělat, je v podstatě uděláno. Takže mohu dát nohu přes nohu a užívat si jak jara tak ježdění v MSTS, na které mi zatím nezbývalo moc času. No a snad budu mít i chuť dodělat drobnosti do mých ostatních tratí, do VP JZD a udělat reorganizaci mého webu, na což mi zatím času nezbývalo. No a doufám, že je to moje poslední trať, do které jsem se pustil.