Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:... jedině s CSD laminátkama ... o Vindobonu z GVD 1969/1970 ...
Já ještě ty Vindobony pamatuju, ale pojede-li některá z těch motorových jednotek odklonem, to ji pro úsporu nafty potáhne Laminátka? Jinak vozy české motorové soupravy Vindobony naskinoval Jacek.alcapone napsal:Protože to jede odklonem přes Havl Brod. Tak asi tak.
Ne jako trafik. Právě kvůli těm vozům jsem to dělal. Po celé trase pojede Hydra. I když jsem o tom přemýšlel. Ale měnit to již nebudu.JiříkTK napsal:Já ještě ty Vindobony pamatuju, ale pojede-li některá z těch motorových jednotek odklonem, to ji pro úsporu nafty potáhne Laminátka? Jinak vozy české motorové soupravy Vindobony naskinoval Jacek.alcapone napsal:Protože to jede odklonem přes Havl Brod. Tak asi tak.
Já vím. M 296 jezdily 1969-1972, Delfína VT18.16/BR175, který na Vindoboně jezdil 1966-1969 a 1972-1979 jsem uvedl jen proto, že výlet téhle jednotky Posázavím byl dost raritou ...alcapone napsal:Na tomhle gvd jezdila novinka M296.
Ahoj,Honza napsal:Téma odklonu jako možnost setkání s laminátkou beru ... ale bude to nejspíš fikce ... protože když Vindobona měla odklon, tak to bylo třeba přes Zdice a Protivín nebo slavný "Delfín", jednotka VT18.16 DR se projel i přes Vrané nad Vltavou ... ale vždy bylo snahou vyvést ji z území ČSSR přes Velenice ... ale už mlčím ...![]()
Ondro, pusť se do toho. Rádi se projedem.ondra135 napsal:A co takhle udělat vlaky jako Slovenská Strela, Saxonia, Brněnský drak nebo Hungarii, ty všechny vedli také přes trať 250. Na této stránce je starý jízdní řád. http://www.jizdni-rady.nanadrazi.cz/