Dílna Jirky Tovačovského

151-023 je v Přerově na garančce. Zprovoznění bylo plánováno na včera. Jinak jsou ještě v Přerově 151-027 a 151-014.

151 027 je na lakování na natěr najbrt a 151 023 je po nehodě ve vršovicích snad už vyjede at´ už má model 151 023 konečně podvozky.

Danc.Simon:Trosku s krizkem po funuse;-) 151 027 lak uz ma,stoji v DPOV a do vanoc by mela byt ozivena a 151 023 je v DPOV na garancni prohlidce.

Vlakfoto.ty máš pravdu to sem nepsal já ale můj bratr já sem 151 023 informován. ON mi tak trochu škodí:eek:

Naposled editoval moderátor:
Danc.Simon napsal:
Vlakfoto.ty máš pravdu to sem nepsal já ale můj bratr já sem 151 023 informován. ON mi tak trochu škodí:eek:

No tak toto tu nehraj. Také pokusy tu už boli (milion a spol......
)

Mám prosbu, nejde přesunout někam jinam těhle pár příspěvků. Dokud nenafotím, radši mlčím a nebo nejlépe přes SZ. Děkuji

alcapone napsal:
Mám prosbu, nejde přesunout někam jinam těhle pár příspěvků. Dokud nenafotím, radši mlčím a nebo nejlépe přes SZ. Děkuji

Dole v rohu existuje taký zázračný gombík ohlásiť. Keď to stlačíš tak tam môžeš zdôvodniť priamo moderátorom dôvod tvojho označenia a nemusíš to takto verejne, keď už prezentuješ to SZ :)

Čoudo, já si rýpnu. Měl bys napsat spíš "ještě tak mít pořádnou VEŘEJNOU kabinu a zvuky..."

Mohl bych sice z nahrávek vyrobit stejné zvuky v současné kvalitě, otázkou je proč dělat něco, když existuje už teď kvalitnější věc.

Zdravím,
k modelu stroje 843 014 bych ještě mohl dodat,že už je připraven i model vozu ř.943.Ovšem má to menší zádrhel - prozatím nejsou k dispozici vhodné snímky pro tvorbu textur.
Takže,má-li někdo možnost kvalitně nafotit vozy ř,043 a 943,fotografie se budou určitě hodit. ;)

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
k modelu stroje 843 014 bych ještě mohl dodat,že už je připraven i model vozu ř.943.Ovšem má to menší zádrhel - prozatím nejsou k dispozici vhodné snímky pro tvorbu textur.
Takže,má-li někdo možnost kvalitně nafotit vozy ř,043 a 943,fotografie se budou určitě hodit. ;)

David
Ahoj,
pokud nevadí zasněžené vozy, mohl bych se vypravit nafotit ty liberecké.

Hynďa napsal:
Ahoj,
pokud nevadí zasněžené vozy, mohl bych se vypravit nafotit ty liberecké.

Zdravím,
no nevím jak na Liberecku,ale u nás dnes téměř všechen sníh zmizel.:)
V případě krize nejvyšší by drobně zasněžená střecha vadit nemusela,ale čela a bočnice by to chtělo nafotit pokud možno bez sněhových vrstev.;)
Každopádně předem děkuji za snahu.

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
no nevím jak na Liberecku,ale u nás dnes téměř všechen sníh zmizel.:)
V případě krize nejvyšší by drobně zasněžená střecha vadit nemusela,ale čela a bočnice by to chtělo nafotit pokud možno bez sněhových vrstev.;)
Každopádně předem děkuji za snahu.

David
Tady se to drží :) Ale řekl bych že bočnice a čela budou čistá. Jen nevím jak budou vypadat podvozky. No uvidím, kdyžtak nějak během prázdnin nafotím :)

Tak jsem doma podíval po disku a našek jsem fotky dvou vozů 043 jeden v klasickém červeném nátěru a druhý v Najbrtu o který máš Davide větší zájem?? Mohu poslat oba.

Zdravím,
dárek v podobě stroje 843 014 již máte uložen pod stromečkem u Jardy Skůry. O tom co všechno tento kousek umí,se dočtete v jeho readme.;)

Přeji pohodové svátky a neseďte furt u toho.:D

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
dárek v podobě stroje 843 014 již máte uložen pod stromečkem u Jardy Skůry. O tom co všechno tento kousek umí,se dočtete v jeho readme.;)

Přeji pohodové svátky a neseďte furt u toho.:D

David

Děkuju Ti, Jěžíškuu!!! :D

Back
Nahoře