Dílna Jirky Tovačovského

Já ti děkuju. Zase jeden z mnoha debilů, co musej mít všechno zaheslovaný a zaregistrovaný. Ach jo..

Čouda napsal:
Já ti děkuju. Zase jeden z mnoha debilů, co musej mít všechno zaheslovaný a zaregistrovaný. Ach jo..

No jo no,ovšem nebýt těchto "debilů",nejsou stroje OBB 1216 235 či 210. Proto bych to až takto nehrotil.;-)

David

Včerejší pozdně noční až dnešní brzce ranní lyricko-sentimentální video-náladovka ...

http://www.youtube.com/watch?v=efFAAY81S5Y&feature=youtu.be ;)

David

Čouda napsal:

čouda, kdo ti dal právo nazývat někoho debilum jen kvůli tomu, že cchce registraci na svém webu? příště si tak oslovuj své nejbližší příbuzné-asi to máte doma ve zvyku

Vážené dámy,vážení pánové,
přijíždí její veličenstvo Alžběta Bavorská,císařovna rakouská,královna uherská,chorvatská a česká ...

ef2b2c6b7cbfded3acb4a9651d0d834e.jpg

65bccc72d47b6940669affcf16f41723.jpg

42783ea6e3e947264e244edffb2bfd85.jpg

13d22afb0bb0ac71824bfcd66ba04d27.jpg

8dd35befb16f5f0e81f4710794723ea6.jpg

1c84ee0e779da5508a8bd6332a3fac43.jpg

662e040c0c7d4be2b74a52ac4815d63c.jpg

Autor skinu "sinmester".

David

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
jen pro připomenutí ... http://cs.wikipedia.org/wiki/Al%C5%BEb%C4%9Bta_Bavorsk%C3%A1 :oops:

David

556.042 napsal:
1047 505-1 napsal:
Když si mám stáhnout?
Ne. Aspoň sáhnout! :D
Ještě, že jsem v SZ nick 1047 varoval, že na jeho příspěvky bude někdo neadekvátně reagovat.....výsledkem varování byla půlhodinová korespondence v angličtině s tím, že už ví, že zde má psát anglicky a ne se snažit o strojový překlad do češtiny, neboť není jisté, kdo a jak na toto zareaguje .....

Zdravím !

Ten skvost "Její veličenstvo ..." bude někde ke stažení nebo je neveřejný ?

Děkuji za info.

Zdeněk

Edie napsal:
David Hájek napsal:
... a já zase požádáme Jardu...

a zase budeme mít po fóru :D :D :cool:.

Zdravím,
pokusíme se provést patřičná bezpečnostní opatření,která by příště měla pádu celého serveru /Jardova stránka,zdejší forum a další/ zabránit.Kdo mohl "čuchat",že zájem o Taurusy udělá z patřičného severu mrtvolu.:oops:
Na druhou stranu,tež tu u toho nemusíte furt sedět.Kdyby to tu tedy zase padlo,bude alespoň čas se proběhnout kolem baráku. :D

David

Pěkný den,
její veličenstvo Sisi již přijela na Korfu, tak k ní buďtě prosím něžní a zároveň ohleduplní k doméně msts.cz :)

Je 8:06. Dívám se na fórum, a čtu skvělou zprávu, že Sisi je již mezi námi. Tak si říkám, zkusím to stáhnout, ono to půjde. Je to vydané před 5 minutami, tak to bude v pohodě. Klikám na link, a nic. Najednou chce Chrom spadnout, ale v pohodě, ustál to a v pořádku stáhl. Děkuji :).

Back
Nahoře