Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Spacir148 napsal:Ahojky, jen kdyby to bylo obráceně, to by snad bylo na třetí světovou. Jsou to nevychovanci a někteří se z nich můžou p.....
Jaroslav Skůra napsal:Ahoj Davide,
tohle je bohužel dlouhodobá, ale běžná praxe u našich severozápadních sousedů. ...
David Hájek napsal:...
V každém případě mi dnes z Němec dorazil e-mail jistého skinaře s obrázky parádního Taurus-skinu,tak se ho snad po Novém roce dočkáme na Jardově webu.![]()
David
Jaroslav Skůra napsal:David Hájek napsal:...
V každém případě mi dnes z Němec dorazil e-mail jistého skinaře s obrázky parádního Taurus-skinu,tak se ho snad po Novém roce dočkáme na Jardově webu.![]()
David
Není to Alexey Soljenitchev, kterého jsem na tebe odkázal (posílal mi opravdu hezké skiny)?
Jinak důkaz, že v tom nejste sami: http://www.forum-thetrain.de/wbb2/thread.php?threadid=18040
Jaroslav Skůra napsal:...
Snad jediný rozdíl je v tom, že u mě se nevrtali v s souborech, protože je nedokážou dekomprimovat, to je má výhoda![]()
David Hájek napsal:Ahoj Jardo,
také jsem je převáděl do binárního tvaru,ale ten lze v pohodě převést do textové podoby pomocí např. RouteRiteru. Copak máš za fintu ...???
David
medvídek napsal:Pěkný večer všem,když tady mluvíte o krádežích modelů tak si musím vybavit stránku trainsim.com kde jsou skoro denně ke stažení skiny vytvořené či upravené z placených addonů jak se tihle mezi sebou domlouvají je mi záhadou![]()