Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jaroslav Skůra napsal:Přeji pěkný večer,
Jirka s Davidem pro vás měli připravené výše avizované novinky už někdy na začátku týdne, ale vzhledem k mému lajdáctví (což je má přirozená vlastnost), až nyní. Snad mi to pánové odpustí, HOSIP je strašná věc![]()
VáclavS napsal:Poznámka:Nemělo by být správné označení vozu Bmee index 234? Jinak dobrá práce, vypadá skvěle.

David Hájek napsal:Zdravím,
nevím, možná ano. V případě jirkových modelů vozů je ale snaha uvádět označení modelu/souborů takové, jaké bylo uvedeno na bočnici ve chvíli, kdy byl skutečný vůz zvěčněn. Indexy "neřešíme" a uvádíme jen pořadové (či jaké to je) číslo vozidla (viz. zde např. 572). Mám totiž za to, že další vůz ČD Bmz s číslem 572 v reálu existovat nemůže.
David
OndraJ napsal:... nemyslím, že by se ČD někdy zmohly na více než 500 vozů typu Bmz. ...
Kde stáhnu ten model mašiny regiojet jak máš tadyBlíží se Vánoce 2012a s nimi i present,jemuž na svět pomohli "kulica" coby fotograf,"psob" s informacemi o podvozku,Andrej coby autor pracovních textur a jistý čtenář zdejšího fora,který pomohl velmi cennými informacemi o vozu jako takovém. Děkujeme pánové ... .
Zobrazit přílohu 4390
Zobrazit přílohu 4391
Zobrazit přílohu 4392
Zobrazit přílohu 4393
Zobrazit přílohu 4394
Zobrazit přílohu 4395
Zobrazit přílohu 4396
David
http://modely-msts.czKde stáhnu ten model mašiny regiojet jak máš tady
Máš správně nastavený consist? mas k němu přidánou lokomotivu? (Taurus)?Zdravím.Stiahol som si RailJet zo stránky JT.Ale akosi sa mi s ním v hre nedarí pohnúť.Čo robím zle.