Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud tím zaměstnancem myslíš být strojvedoucí, tak pokud máš elektro vzdělání zajdi do depa a oni tě vezmou všemi deseti a na mašinu se dostaneš hned první den v práci v depu a nemusíš platit nic, ba naopak platit tě budou oni.peršink napsal:A mohl bych se zeptat jak je složité dostat se třeba na peršinga ?? Pokud bych chtěl být zaměstnanec ? JE tam vůbec reálná šance ?
Kolik stojí zkouška pro jízdu vlakem ?
Nevím jestli mi to k něčemu je, ale elektro vzdělání mám, a mám i vyhlášku 50 par.6 .....
Odborné zkoušky s předpisů. V-06 jsou "lehčí", ty potřebuješ, aby si mohl jezdit v zácviku, V-08 jsou ty "težší", pokud je uděláš, potom už můžeš jezdit sám.peršink napsal:řekl by jste mi co to je to V-06, V-08 ?? A jsou někde na netu ke stažení ty zkoušky ??
Kuba napsal:Proč by nebyla, napiš si žádost na DKV, zaplať si školení z předpisu OP16 a pokud Ti depo dá povolení, tak přijď, rád tě svezu.![]()
Někde se to tu řešilo.. do 1,5 by to snad mělo být v pohodě... Možá se ale pletuperšink napsal:Jak moc v tom hraje roli zrak, je mi jasný, že když budu slepej tak není šance, ale mám na levém oku 1,25 dioptrie .. a na pravém pul.. Hraje to velkou roli ? Asi jo že ?
peršink napsal:Jak moc v tom hraje roli zrak, je mi jasný, že když budu slepej tak není šance, ...
No někdo mi tvrdil to co píšeš. Při vstupu 100%, pak se Ti už může horšit, ale viděl jsem už pár kluků co prošli, ale nosí brýle, takže skutečnost bude asi taková na jakého doktora narazíš.3michal napsal:To ako to je s tým zrakom by zaujímalo aj mňa
Jeden český a slovenský rušňovodič mi ale povedali, že rovnako je to aj v Čechách aj na Slovensku teda zrak musí byť 100%-tný teda bez akýchkoľvek dioptríí
Okuliare sa môžu nosiť v prípade, že sa zrak zhorší po nejakom čase, ale na tej vstupnej prehliadke to musí byť na 100%
Je to skutočne tak?
Ďakujem
Upřesněme si to, chceš se svézt a jezdit s tím jako fanda při tom svezení, nebo by si s tím chtěl jezdit jako profesionální fíra???peršink napsal:No já bych se chtěl svést, ale rád bych s tím i jezdil. Tak jsem se ptal jak je těžké se tam dostat.. Takže jsem se bavili jak o voze tak i o koze![]()
No tak to máš ideální věk a myslím si i místo. V Plzni máš jak motory, tak i elektriky. Já jezdím v Opavě.peršink napsal:proč bys nemohl vědět kolik mi je ? 21, a jsem momentálně Plzen, ale jinak Lovosice.. Mohu se zeptat kde jezdíš ty ?