Aktivity Musa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Musa
  • Datum začátku Datum začátku
Sice som aktivitu nehral, ale podla obrazka si prisiel dost skoro. Pokial ti to na starsom PC slo v poriadku, moze to byt prave tym a je mozne, si aktivitu zblbol.Uz sa to tu riesilo myslim-FPS a vpliv na cas. To sa mne stava totiz dost casto. Ak chcem hrat aktitvitu, musim ist miesto napriklad miesto 120, tak 90. Inak neuvidim ziadny trafic alebo sa stane cosi podbne, co tebe.

To možná bude ono. Aktivita se docela špatně jede, když k ní autor nedá SJŘ. Ale během dneška ho dostanu na mail a zkusím jet ze Zábřehu znovu a pomaleji. Traffic v Třebové byl i v tu časnou příjezdovou dobu kompletní.

Takže skutečně to bylo dřívějším příjezdem. Nyní jsem už v Pardubicích a jede to v pořádku. Příjezd do Třebové 19:07:30 ale je tam nějak divně danej servis 2. Pinďa projede, spadne to v jeho koleji na stůj, ale jakmile se Pinďa dostane do odbočky Parník, tak je na "jeho" koleji postaveno rychlost 40 km/h a výstraha. Po chvíli to spadne na stůj a později dostávám konečně já rychlost 40 km/h a volno. V praxi by se toto stávat nemělo, ale je to jenom hra :)

Zdravim, mám problém s aktivitou R 708, dojel jsem bez větších problémů až do Prahy, Libeň taky šla, ale jak vjedu na "nové spojení" do tunelu pod Vítkov, tak hra hodí chybu že nejde přidat do světa nějakej osobní vagón (případně dýl dodám screen) a pak hra padne úplně, načtení savu a pohled do strany bohužel nepomáhá :(

Děkuji za rady co s tím :)

trucker1245 napsal:
Zdravim, mám problém s aktivitou R 708, dojel jsem bez větších problémů až do Prahy, Libeň taky šla, ale jak vjedu na "nové spojení" do tunelu pod Vítkov, tak hra hodí chybu že nejde přidat do světa nějakej osobní vagón (případně dýl dodám screen) a pak hra padne úplně, načtení savu a pohled do strany bohužel nepomáhá :(

Děkuji za rady co s tím :)

S největší pravděpodobností to vypadá na chybu v onom vozidle, které je v té hlášce uvedeno. Zvuk, kabina a směrování těchto dvou věcí.
Pokud potřebuješ pomoct, ozvi se SZ nebo lépe ICQ a něcos tím provedeme.:)

To Midrafon:
Dobře, zkusim se na ten vůz podívat (juknu do engu na zvuky jak si psal) a když to nedám, tak se případně ozvu :) děkuji za ochotu :)

trucker1245 napsal:
To Midrafon:
Dobře, zkusim se na ten vůz podívat (juknu do engu na zvuky jak si psal) a když to nedám, tak se případně ozvu :) děkuji za ochotu :)

Tak Poison poradil, abych snížil detaily grafiky, pomohlo, takže jsem úspěšně dojel jinak pěkně udělanou aktivitu, jen bych pro příště dal méně souprav na hlavák pokud můžu mít vítku :)
Ale jinak parádní práce :)

Dobré odpoledne...jak už jde čas a blíží se Vánoce, tak jsem si řekl, že udělám Ježíška o něco dřív ;) . Po nějaké době jsem vytvořil aktivitu, která je dělána ještě dle starého GVD, tedy 2010/2011. Jedná se o vlak Ex 145 Landek, se kterým budete na cestě z Prahy do Žiliny. Více info na mých stránkách a ve hře. Aktivita byla testována odborným testerem Midrafonem a prospěla :-) . Snad se Vám bude líbit :)

lukas matura napsal:
Jakmile bude čas, aktivitu si projedu. Ještě bych se chtěl zeptat, neplánujete opravu aktivity r803?

Dobrá, snad se Vám bude líbit. Už jsem nad její opravou přemýšlel a myslím, že raději vytvořím novou dle nového GVD ;)

Zdravím přátelé. Tak nějak v poslední době jsem seděl trochu více u MSTS a najednou vznikla aktivita osobního vlaku 9941 z Řevnice do Úval a následně zpět do Berouna s jednotkou 471. Je to odpočinková aktivita, takže žádné zápletky. Hledám ale nějakého ochotného člověka, který by mi ji otestoval, aby mohla ven. Byl bych rád, kdyby to bylo ještě dnes a dnes šla ven ;) , takže dávám Vám příležitost, kdo se mi první ozve, tak ji může otestovat a být tak prvním, kdo si ji projede. :)

Dobrý večer. Na mé stránce můžete stahovat novou aktivitu Os 9941. Začínáte v Řevnicích na jednotce 471 a jedete do Úval, kde se z Vás stane Os 8852 a pojedete zpět do Berouna. Upozornění předem....jedná se o "oddechovou" aktivitu, takže nečekejte žádné špeky. Přeji příjemné projíždění a pevné nervy hlavně s načítáním Prahy :D

Dobrý večer přeji všem hráčům MSTS,

Už je to zatraceně dlouhá doba, co jsem tu přidal novou aktivitu, ale za tuto dobu se toho dost změnilo, v každém případě nová aktivita je na světě a je ke stažení na mých stránkách. Jedná se o podobnou aktivitu dřívějšího vydání, jmenuje se R 805, kde začínáte opět v Podivíně, ale s náhradní soupravou IDS v čele s lokomotivou 242 a musíte dojet do cílové stanice Olomouc hlavní nádraží, ale pojedete až do Šumperka. Více informací je na stránkách aktivity a pak přímo v ní. Snad se bude líbit. scrgrb5.jpg scrgrb24.jpg scrgrb27.jpg scrgrb2 (3).jpg scrgrb12 (2).jpg

Aktivitku jsem poctivě stáhl ... myslíš, že_by šly i ty ostatní opravit na současnou verzi traťi? ;)

Určitě by to šlo, ale byla by s tím práce a navíc by už neseděl traffic, protože trat byla upravovaná autorem, takže bude lepší se do toho nepouštět a tvořit nové v podobném duchu ;-) .

Dobrý večer přátelé,

na mých stránkách je ke stažení nová aktivita EC 141 Beskyd. Trvá cca 2 hodiny a jedete jako soupravový vlak Sv 29141 z Bohumína do Ostravy na hlavní nádraží, kde svou soupravu objedete a pak už pokračujete na Slovensko do cílové stanice Žilina. Vezete s sebou i ruský přímý vůz z Moskvy právě do Žiliny. Více už na mých stránkách a v aktivitě. Obrázky ze hry jsou v náhledu na stránce u aktivity. Ať se líbí a pohodovou jízdu přeju.

Back
Nahoře