Aktivity Musa

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Musa
  • Datum začátku Datum začátku
Musa napsal:
Tak to berme aspoň jako nějaké zpestření aktivity,myslím tou Coca Colou.Chybný consists?Divné,nemám s tím problém na 3 počítačích.To zničené spřáhlo se mi taky stává,nevím sice,jak je to možné,ale stává se mi to tak,že když na výhybce zmeníš pohled z kabiny na lokomotivu,tak se to stane,vím,zní to divně,ale tohle se mi stalo minimálně 2x a právě tím pohledem na lokomotivu.
Nebude to možná tím že používáš vozy "nezapojeny" ? Ten chybný consist, to je drobnost.

Ondra.H napsal:
Musa napsal:
Tak to berme aspoň jako nějaké zpestření aktivity,myslím tou Coca Colou.Chybný consists?Divné,nemám s tím problém na 3 počítačích.To zničené spřáhlo se mi taky stává,nevím sice,jak je to možné,ale stává se mi to tak,že když na výhybce zmeníš pohled z kabiny na lokomotivu,tak se to stane,vím,zní to divně,ale tohle se mi stalo minimálně 2x a právě tím pohledem na lokomotivu.
Nebude to možná tím že používáš vozy "nezapojeny" ? Ten chybný consist, to je drobnost.

Aspoň,že je to drobnost ten consists.Já s tím mám problém tak jednou z 20 jízd.S těma spřáhlama.Ale jinak fakt všechno o.k.

Ondra.H napsal:
Musa napsal:

Ne ne tím to není,na tohle si dávám pozor.Nedávám "nezapojené" vozy.

Na mých stránkách můžete stahovat novou aktivitu "EC 130 Moravia" ,kde budete mít za úkol vést vlak z Kút do Bohumína.V Břeclavi Vás čeká přepřah lokomotivy 350 za lokomotivu 362.

Dobrý den,

už můžete stahovat další aktivitu z mojí stránky.Jedná se o lehkou aktivitu osobního vlaku 3426 z Českého Těšína do Opavy Východ.Přeji příjemné ježdění.

Krásnou příjemnou noc přeji.

Na mojí stránce jsem zveřejnil novou aktivitu a to "IC 582 Bohemia" ,kde začínáte v DKV Bohumín.Musíte vyjet z depa,najet na své vozy a poté budete pokračovat ke svému cíly do Prahy Libně.(Jen,abych předešel různým příspěvkům typu,proč jedu na Libeň,když Bohemia jezdí přes Vršovice atd. ,tak aktivita je vedena na Libeň z jednoho důvodu a to,že po aktualizaci číslo 18 by měla být hotová Praha a tak to později protáhnu přes Nové spojení až na konečnou na hlavní nádraží).

Ostatně,projeďte si tuhle aktivitu,protože je velmi bohatá na traffic a doufám,že se Vám bude líbit :) .

Mějte se,s pozdravem Musa

Krásný dobrý večer přeji všem příznivcům MSTS.

Dnes jsem zveřejnil "Opravenou a prodlouženou" aktivitu EC 105 Sobieski ,kdy vyjíždíte ze stanice Petrovice u Karviné s polskou lokomotivou EP09 a přijedete do Bohumína a čeká Vás přepřah lokomotivy na české Eso - 362,se kterým pojedete do stanice Břeclav a tam už Vás čeká rakouský Taurus 1216,se kterým pojedete do svého cíle do Vídně Südbahnhof.Doufám,že s touhle aktivitou už nebude žádný problém,je testována na 2 PC a nikde žádný problém,tak přeji příjemné ježdění.

Musa

Musa napsal:

Dnes jsem zveřejnil "Opravenou a prodlouženou" aktivitu EC 105 Sobieski ,kdy vyjíždíte ze stanice Petrovice u Karviné s polskou lokomotivou EP09 a přijedete do Bohumína a čeká Vás přepřah lokomotivy na české Eso - 362,se kterým pojedete do stanice Břeclav a tam už Vás čeká rakouský Taurus 1216,se kterým pojedete do svého cíle do Vídně Südbahnhof.Doufám,že s touhle aktivitou už nebude žádný problém,je testována na 2 PC a nikde žádný problém,tak přeji příjemné ježdění.

Musa
Ahoj Muso,
tak ti nevím,ale MSTS Activity-Analysis mi nahlásil chybějící soubory asi u 12 consistů a to do konce jako "kritická" chybějící -ZSSK,OBB,CD-je toho docela dost,takže si tuhle aktivitu asi jen tak neprojedu.Když chybí např 810 007 solo.con tak si to vyměním,ale když mi chybí např. OBB náklad.con tak nevím co je v soupravě za složení-vozy,počet,délka,tonáž atd.Přitom CB nehlásí vůbec nic!!!Zkus se na to podívat.Díky Radek.

Banán napsal:
Musa napsal:

Musa
Ahoj Muso,
tak ti nevím,ale MSTS Activity-Analysis mi nahlásil chybějící soubory asi u 12 consistů a to do konce jako "kritická" chybějící -ZSSK,OBB,CD-je toho docela dost,takže si tuhle aktivitu asi jen tak neprojedu.Přitom CB nehlásí vůbec nic!!!Zkus se na to podívat.Díky Radek.

Ahoj,zkusím se na to podívat,možná vím,kde by mohla být chyba.Díky za upozornění.

Musa napsal:
Banán napsal:
Musa napsal:

Musa
Ahoj Muso,
tak ti nevím,ale MSTS Activity-Analysis mi nahlásil chybějící soubory asi u 12 consistů a to do konce jako "kritická" chybějící -ZSSK,OBB,CD-je toho docela dost,takže si tuhle aktivitu asi jen tak neprojedu.Přitom CB nehlásí vůbec nic!!!Zkus se na to podívat.Díky Radek.

Ahoj,zkusím se na to podívat,možná vím,kde by mohla být chyba.Díky za upozornění.
Není zač,aktivita nevypadá vůbec špatně,proto mi na tom záleží,díky Radek.

Jsem rád,že aktivita zaujala alespoň z popisu popřípadě z obrázků :-) .Hned,jak se na to podívám a opravím,tak to k Vám pošlu na zkoušku,může být?A pokud se jedná o chybějící consisty u mnou vytvořených souprav,tak ty jsou v souboru rar. také ke stažení.Ale myslím,že to v tomhle nebude,v každém případě se na to podívám.

Musa napsal:
Jsem rád,že aktivita zaujala alespoň z popisu popřípadě z obrázků :-) .Hned,jak se na to podívám a opravím,tak to k Vám pošlu na zkoušku,může být?A pokud se jedná o chybějící consisty u mnou vytvořených souprav,tak ty jsou v souboru rar. také ke stažení.Ale myslím,že to v tomhle nebude,v každém případě se na to podívám.
Jasně,už jsem se ozval přes e-mail.:oops:

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den.

Upozornění pro hráče,kteří si stáhli mou aktivitu EC 105 Sobieski a kteří nemohou ve stanici Bohumín odpojit polskou lokomotivu EP09 od vagonů,mám jednoduchou radu.V tabulce F9 poklikejte na spřáhla a po odpojení odjíždějte od vozů pouze na výkon 3%,při vyším výkonu se Vám vozy sami připojí k lokomotivě a tak to půjde stále dokola.Proto odjezd od vagonů pouze a jen na 3% výkonu.Jak budete nějaký ten metr od nich,tak už samozřejmě můžete přidávat na výkonu ;) .Přeji štastnou cestu ;)

ahoj Musoo....mam dost velký problem s tvojou aktivitou EC 105 Sobieski... polsky rusen som odpojil nejako,ale ked som napojil eso a chcel som sa pohnut tak som furt stal až ked som dal výkon na 100% a pieskoval som tak som sa nejako rozbehol ale akonahle som prestal pieskovat tak som hned spomaloval...nevies cim to moze byt ?[/align]

Uvedené problémy jednoznačně svědčí o nesouladu nastavení vozidel. Pokud jde o spřáhla, mohu se na nastavení podívat. Aktivitu nemám, proto prosím o info, které vozy a loko nejdou normálně odpojit.

Honza U.

n0b0dY napsal:
ahoj Musoo....mam dost velký problem s tvojou aktivitou EC 105 Sobieski... polsky rusen som odpojil nejako,ale ked som napojil eso a chcel som sa pohnut tak som furt stal až ked som dal výkon na 100% a pieskoval som tak som sa nejako rozbehol ale akonahle som prestal pieskovat tak som hned spomaloval...nevies cim to moze byt ?[/align]

Ahoj,já jsem měl stejný problém na záčátku při tvorbě aktivity.Taky jsem se nemohl rozjet na normální výkon,až na 100% s pískem,ale v editoru jsem otočil lokomotivu 362 opačně a najednou to šlo,tak prosím,zkus to také v editoru v Bohumíně,otočit eso,já nevím proč,ale někomu to jde normálně i s otočeným esem a někomu to nechce jet,tak netuším,co s tím.

Honza:Jediný problém dělá polská lokomotiva EP09,na mojí stánce je odkaz na polské stránky o MSTS,odkaz přímo na tu lokomotivu,tak jestli chceš,můžeš to zkusit.

S pozdravem Musa

n0b0dY napsal:
ahoj ja som to vyriešil vymenou polských vagonov za rakuske a už to ide

I tak to jde,já osobně bych to neudělal,protože mám k těm polským vagonům něco,jako citový vztah :oops: .Jsem rád,že to jde,tak jsem zvědavej,jestli to půjde dobře až na Südbahnhof ;) .

S pozdravem Musa

ahoj, no takže narazil som na dalši problem v aktivite EC 105 Sobieski.... ked si prestupim na taurusa a chcem ho odpojit od esa tak sa to vobec neda a naskočimi hlaska: vyborne presedlajte na eso a sunte polskou lokomotivu či nejak tak...tak teraz čo mam robit ked zase zamenim eso za niečo ine tak to možem hrat od začiatku a to sa mi nechce.vopred diky

DŮLEŽITÉ

Prosím Musa, aby aktivitu EC 107 Sobieksi dočasně stáhl. Prověřil jsem nastavení a jak polský vůz WRbdmnu, tak polská loko EP 09 i Taurus mají naprosto špatné nastavení spřáhel ve vztahu k českému trainsetu. Současně prosím všechny hráče, aby zatím do aktivity nezasahovali. Pokusím se co nejdříve odeslat Musovi upravené eng a wag soubory.

Mimochodem ... toto je zářný příklad toho, že aktivitář by měl dobře zvážit používání zahraničních modelů. A pokud je použít chce, měl by si dát pozor na nastavení takových vozidel.

Honza U.

n0b0dY napsal:
ahoj, no takže narazil som na dalši problem v aktivite EC 105 Sobieski.... ked si prestupim na taurusa a chcem ho odpojit od esa tak sa to vobec neda a naskočimi hlaska: vyborne presedlajte na eso a sunte polskou lokomotivu či nejak tak...tak teraz čo mam robit ked zase zamenim eso za niečo ine tak to možem hrat od začiatku a to sa mi nechce.vopred diky

Ahoj,tak to je zajimavý problém,už jsem tu psal,že od soupravy je nutné odjíždět pouze na minimální výkon kolem 3%.Ale pokud to nejde vůbec odpojit,tak je to divné,protože mně to normálně šlo.Záměna u mě nebyla nutná ani u polských vagonů.
Honza napsal:
Prosím Musa, aby aktivitu EC 107 Sobieksi dočasně stáhl. Prověřil jsem nastavení a jak polský vůz WRbdmnu, tak polská loko EP 09 i Taurus mají naprosto špatné nastavení spřáhel ve vztahu k českému trainsetu. Současně prosím všechny hráče, aby zatím do aktivity nezasahovali. Pokusím se co nejdříve odeslat Musovi upravené eng a wag soubory.

Mimochodem ... toto je zářný příklad toho, že aktivitář by měl dobře zvážit používání zahraničních modelů. A pokud je použít chce, měl by si dát pozor na nastavení takových vozidel.

Honza U.

Ahoj,k aktivitě dám na své stránky upozornění.To jsem nečekal,že by to mohlo způsobit takový veliký problém při aktivitě.Děkuji moc za pomoc,kterou pro mne děláte,je to pro mě čest.

Back
Nahoře