Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
nebulus napsal:Nejako som teraz nemal moc času a hlavne chuť. Ale keď som si prečítal že sa nikto neponúkol, tak sa vo mne pohlo svedomie a už som to spravil a zaslal na testovanie.
Zbyněk Šemora napsal:... Na to pivko si ale máš zajít. Je potřeba se i od stavění odreagovávat.
Zbyněk Šemora napsal:...Zkus osázet křovinami i tu šikmou část...
dem napsal:TO ano. Lietanie je mojim nesplnenym snom. Tak aspon lietam online na IVAO.
Zbyněk Šemora napsal:A co ty šutry na kolejích? ....
WitchHammer napsal:Zdravím. Bude sa dať stiahnuť nejaká čiastková verzia trate? Alebo opýtam sa inak: Bude to ako rozširenie súčasnej trate ŠRT alebo bude to samostatný projekt?
Ďakujem za informáciu. WHperinakx napsal:WitchHammer napsal:Zdravím. Bude sa dať stiahnuť nejaká čiastková verzia trate? Alebo opýtam sa inak: Bude to ako rozširenie súčasnej trate ŠRT alebo bude to samostatný projekt?
Trať ŽSR169 bude ako aktualizácia trate ŠRT. ( niečo do 100MB)
3michal napsal:Na webstránku boli doplnené nové screeny z aktuálnej stavby trate, kde môžete vidieť rozdiely medzi pôvodnou verziou trate a súčasnou.