Trať CR_310

petrzd napsal:
Dnes sem si stáhl a nainstaloval tuto trať ale při spuštění msts se mi hra ani nenačte:(

Je možné, že nemáš k trati správný global (podsložka "GLOBAL" ve složce, kde je MSTS). Autor tratě určitě někde uvedl, jaký global používá.
O globalech více zde.

Naposled editoval moderátor:
Vidlák napsal:
petrzd napsal:
Dnes sem si stáhl a nainstaloval tuto trať ale při spuštění msts se mi hra ani nenačte:(

Je možné, že nemáš k trati správný global (podsložka "GLOBAL" ve složce, kde je MSTS). Autor tratě určitě někde uvedl, jaký global používá.
O globalech více zde.

díky už to konečně jede:) :- a je to opravdu super trať

Tak kdo chce aktualizaci 2.1 v ZIP-u,tak tady:

http://www.ulozto.cz/xCQ92vv/act-310-2-1-zip

zkoušejte a hlaste chyby.
pepah

Ahoj, poslušně hlásím kosmetickou chybu v Hradci nad Moravicí, na nádražní budově směrem od cesty je tabule Jakartovice, to samé na práčelí při vjezdu do stanice od Opavy a z čela od nástupiště prosvítá pod nápisem Hradec n/M..
S přáním hezkého dne Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj, poslušně hlásím kosmetickou chybu v Hradci nad Moravicí, na nádražní budově směrem od cesty je tabule Jakartovice, ...

Banda jedna spejerská, už škodí i s polepy.

David

Mám podobné zjištění jako Dan, stanice Grygov - na budově je Suchdol nad Odrou...

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2

Ahoj, chtěl bych se zeptat autorů, jestli předvěsti před rychlostníky před snížením rychlosti jsou vypuštěny úmyslně nebo jestli tan nejsou úmyslně, protože rychlost se snižuje "jen" o 10 km. Konkrétně myslím směr Velká Bystřice - Domašov nad Bystřicí. Děkuji za odpověď :-)

Podle předpisů nemusí být snížení rychlosti o 10km/h předvěstěno takže tam pravděpodobně nejsou ani ve skutečnosti.

Ahoj, rád byc sse zeptal prosim vás někoho, proč se mi servis hrabe přes Zábřeh po koridoru rychlostí šneka :-/. Děkuji za odpověď, Marek

Ahoj pánové, přiznám se, že jsem četl jen pár stránek této trati a tak nevím zda to tu je či ne, protože číst vše by mi trvalo hodně dlouho. Dneska sem si stáhl tuto trať ale při instalaci se mi to zaseklo na TEXTURES/mladecko a pak už to hází jen chyby. Chci se zeptat, mám špatně stáhnutou nějakou část trati nebo to mám přeskákat a pak doplnit aktualizacemi?

Ahoj,
já jsem si ji znovu instaloval teď nedávno a vše mi klapalo na jedničku, tak asi zkus stáhnout znovu ;)

Ty bláho, to mě šlehne, další 2 hoďky na to čučet ale asi to bude jediná možnost:oops:

Zdravím,
pro příznivce trati CR_310 dávám link na pracovní update z verze 2.1 na verzi 2.2.
http://ulozto.cz/xXgUxqQT/cr-310-2-2-zip

Cílem je nahlášení případných nedostatků na nové trase Šumperk-Olomouc,
na můj e-mail(har.jos@seznam.cz) a to do konce října.
A to hlavně funkčnost při aktivitáchy(databáze,návěstidla atd.)
Krajina a zástavba se bude průběžně do konce roku dodělávat.
kdyby link nestačil pošlu zájemcum mailem jiný.

Back
Nahoře