Trať CR_310

Jen pro informaci, celá trať 310 se bude přesouvat na stránky CS Trainset a bude jako celek i s posledními opravami. Takže si ji stejně budete muset stáhnout znova a trať má svůj global, jen tak mimochodem a zvuky jedou pod BP, s 321 bych trať rozhodně nemíchal. Až bude na webu, dám oznam a půjde věn i s aktivitou Opava - Olomouc a zpět do Krnova.

Uff, takže:

Za 1) Ještě nic nikde není :)
1. Naučte se číst, nebo se vraťe do školy, v textu výš je jasná informace a ne jen pro vaši osobu a víte absolutní prd, co se kolem tratě 310 řeší.
Až bude na webu, dám oznam

Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2 :)
2. Vůběc něchápu, co jste vypustil za blábol z vašich úst, mám úplně na háku, co hrajete nebo ne a vůbec netušíte co se vše v trati opravovalo. Takže si laskavě odpusťe nějaké vaše oprásklé hodnocení a rady, kterými akorát mystifikujete.
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme.
3. Nejste pupek světa a ten oznam tu nebyl jen pro vás. Takže nevím kdo "nemusime", jestli si mykáte jako nějaký pan král, tak potom ok, ale je to na chocholouška.:)

Za 1) Ještě nic nikde není :)
Za 2) Nic si znovu stahovat nemusíme. Úpravy se budou týkat jen Vašich připomínek k aktivitám a nechci se Vás dotknout, ale Vaše aktivity nehraju, takže mi bohatě bude stačit verze 6.4.2 :)
Tak proč to píšeš? Dan ti to napsal jasně. Jedou pod zvuky z BP. Tady jsou tak akorát projížděči tratí.

Pánové,aby bylo jasno,
ze známých důvodů trať CR 310 pokud nebude na novém uložišti ,tak nebude ke stažení vůbec.
Takže musím poděkovat Danovi a Honzovi U. za snahu o vytvoření nového uložiště.
Proto bude trať ke stažení jako jeden celek ve verzi 6.5.
Ti ,co mají trať ve verzi 6.4 nemusí plakat,protože bude pro tyto ke stažení i aktualizace
trati z verze 6.4 na 6.5 .
Ve verzi 6.5 nebudou nějaké blbosti,ale důležité opravy v trati,na které upozornil Dan.....
pepah

Ahoj, omlouvám se všem nedočkavcům. Dan mi trať poslal v pátek odpoledne, kdy už jsem seděl v rychlíku Berounka uhánějícím vstříc šumavským hvozdům. Prostě nejsme nikdo zaměstnanci některých uživatelů fóra. Slibuji, že nejpozději do středy trať bude ke stažení na slíbeném místě. ;):p

Ahoj, při kliknutí na odkaz ke stažení Globalu mi to napíše chybu 404 Chyba: Litujeme, tato stránka nebyla nalezena

Zdravím. přečetl jsem příspěvky, ale o Globalu jsem nic nenašel. Také mě to píše na novém uložišti tratě chybu 401 stránka nenalezena.

V každé aktualizaci trati je info o novinkách,
v poslední aktualizaci se jednalo pouze o pár kosmetických úprav,
jako oprava názvu staniční koleje nebo odstranění stromu z koleje atd.
Pokud si tuto poslední malou aktualizaci nenainstalujete,tak v další
případné aktualizaci máte problém.

Back
Nahoře