Trať CR_310

Sound a Trains jsou pro všechny tratě stejné (společné). Jinak naprostá většina autorů u aktivit uvádí, který použili trainset. Většinou je nutné některá vozidla vyměňovat nebo doplňovat.
Takže nikdo aktivitu výchozí co tam po rozbalení byla neznáte R906, tak já si stáhnu jiné aktivity a je to díky

Ok, jaky trainset teda pouzit, kdyz chci zkusit zrovna konkretne aktivitu R906 ktera tam je? Nez si treba Dane stahnu tvoje? Global doporucujete zakladni treba od semory ? A pak na to ten co je k trati 310, protoze 32 MB se mi zda malo? Diky
Našel jsem jen jednu aktivitu R906 k trati 310. Je dělaná pro MSTS a s Trainsetem BP + dplňky.
Viz foto.
Snímek obrazovky (254).jpg

Snímek obrazovky (255).jpg

Souhlasím,trainset,sound mám společný.Jinak tratě a globály si přejmenovávám podle potřeby.Dnes,kdy jsou velkokapacitní disky to není problém.

R906 k trati 310. Je dělaná pro MSTS
Ajajaj, to bude dotazů, i když ORCZ má vlastně pro MSTS mód, tak snad v pohodě, ale verze tratě bude 100% novější a dělaly se opravy i v návěstidlech, tak jsem zvědavý, jestli ta aktivita pojede. Já bych spíš poradil stáhnout nějakou pro ORCZ a na poslední vydanou verzi tratě. Ale jak je libo, třeba pojede korektně.

Tak zakoupil jsem trat 321 a v OR CZ/SK jede v pohodě i když autor to nedoporučuje. Ale to je asi díky Icik který tam přidal kompatibilitu MSTS. Tak uvidíme co ta 310

Při jízdě z Troubelic do Uničova je rychlostníkem návěštěná ihned za stanicí rychlost 65, ale softwarem ( F4 ) je nastavená pouze na 60 km/h. Z Troubelic jsem odjížděl z vedlejší koleje s nástupištěm, ne průběžné s nástupištěm od Libiny.

Přílohy

• B.jpg
    B.jpg
    320.1 KB · Zobrazeno: 1
Při jízdě z Troubelic do Uničova je rychlostníkem návěštěná ihned za stanicí rychlost 65, ale softwarem ( F4 ) je nastavená pouze na 60 km/h. Z Troubelic jsem odjížděl z vedlejší koleje s nástupištěm, ne průběžné s nástupištěm od Libiny.
U mne v OR 1.5 vše v pořádku,nevím jak se to chová v ORCZ,ale dal jsem ti tam po pár metrech ještě jednou 65 ku.
Ještě něco malého porobím v trati a dám na Forum MSTS aktualizaci.Na uložiště trati zatím tyto malé aktualizace
dávat nebudu,pokud se neudělá něco většího,což zatím u mne nehrozí.:)

Toto som si všimol v trati BP a v ORCZ na výjazde z Hrušovan n. J. , je tam niekoľko rýchlostníkov za sebou a keď idem s dlhším vlakom , tak ten posledný nenačíta ( TM ho vidí, ale až do daľšej zmeny rýchlosti musím ísť nižšou rýchlosťou ). Ak mám motorák, alebo len mašinu, tak je všetko OK.

Dobrý deň, prosím, môžem sa spýtať, čo znamená táto hláška? Zobrazuje sa mi len u trate 310. Veľmi pekne Ďakujem za odpoveďe. IMG_20231209_132828.jpg

Dobrý den,

chtěl bych se prosím zeptat, stáhl jsem tuto trať (310) z webu simtrains.eu vč. tam udaného globalu a jakmile v MSTS dám "Drive a train", tak bez hlášky spadne. Nevíte někdo, co s tím?

Mám ještě verzi 2.1 a ta funguje bez problémů. Tuto novou jsem dával samozřejmě extra a složky global/routes přehazuju podle potřeby. Jiné trati, jako BP (asi verze 68) nebo tramvaje DPO fungují.

Děkuji Vám.

Dobrý den,

chtěl bych se prosím zeptat, stáhl jsem tuto trať (310) z webu simtrains.eu vč. tam udaného globalu a jakmile v MSTS dám "Drive a train", tak bez hlášky spadne. Nevíte někdo, co s tím?

Mám ještě verzi 2.1 a ta funguje bez problémů. Tuto novou jsem dával samozřejmě extra a složky global/routes přehazuju podle potřeby. Jiné trati, jako BP (asi verze 68) nebo tramvaje DPO fungují.

Děkuji Vám.
Mne to tiež robilo ale vyriešil som to nakopírovaním zložky tutorial route z pôvodného MSTS. Tak dúfam, že som aspoň nejako pomohol.

Mne to tiež robilo ale vyriešil som to nakopírovaním zložky tutorial route z pôvodného MSTS. Tak dúfam, že som aspoň nejako pomohol.
Mistře, děkuji !!! Tomu říkám účinná oprava simulátoru. MSTS i po letech překvapuje :) Budu Vás všude chválit :)

A samozřejmě stejný problém u Zlatohorky se tímto taky vyřešil.

Díky moc !!!

Mistře, děkuji !!! Tomu říkám účinná oprava simulátoru. MSTS i po letech překvapuje :) Budu Vás všude chválit :)

A samozřejmě stejný problém u Zlatohorky se tímto taky vyřešil.

Díky moc !!!
No tak to je dobre, že som poradil. Aj keď mne to vypisuje vyššie uvedenú hlášku (obrázok).

Tak s tím bohužel neporadím. U mě funguje normálně.

Jedině jestli v GLOBALu je soubor camcfg.dat. Nebo ho přehrát znovu z instalace GLOBALu.

Na internetu píšou, že pokud se upravuje, tak se musí uložit jako UNICODE formátování. To je fakt, já měl problém s *.sd souborem, který jsem vytvořil, ale měl jsem ho uložen jako ANSI, a to nevzalo.

Ještě koukám, že v originálním GLOBALu k 310 mám soubor camcfgforig.dat - asi jako zálohu. Zkuste je přehodit.

Back
Nahoře