Trať CR_310

Zdravím aktivita vipadá podle fotek pěkně,ale je tu problém.U aktivity se píše že jsou použitá i jiná vozidla než v trainsetu a mezi nima je i 750.103-4,kterej je na webu J.Brabce,jenže když kliknu na odkaz tak se mi ukáže že přístup na stránky byl administrátorem zablokován.Nešel by tento problém nějak vyřešit?

Čouda napsal:
Pánové máte chybu v objektu Krnov ŽST, bo jak se to jmenuje. Podívej te se na screeny.

Jinak pěkná aktualizace. Jen tak dál.
Chybu tam nemáme. Je to jeden z objektů, které stavím průběžně. Nejdřív se dokončí vlastní budova, pak se k tomu budou přilepovat okolní baráky, čímž ušetříme hodně objektů na čtverec. To vše je ale práce tak na rok nejmíň. Podobně je na tom neotexturované (moje) sídliště, takže v každé aktualizaci budou dodělávky. Je to lepší než tam rok mít budovu Letohrad :cool:
zubacka:
To je problém, s J. Brabcem se zkusím nějak domluvit, ale už se mi to stalo u jiných autorů, kteří něco smazali nebo provokativně zrušili web :(

Naposled editoval moderátor:
Přeji hezký den. Tak si tak opravuji aktivitu parního vlaku vítání jara a koukám do editoru a hle už je trať na Třemešnou. Tak jsem hned přerušil práce na aktivitě a nalinkoval si trasu po novém úseku a parádíčka. Jen bych časem použil podvalníkovou jámu jaká je např. v DVK, ale je mi jasné, že se na této stanici ještě bude určitě pohybovat traťovka.;) Toho Krnova jsem si všimnul taky, ale už jest výše vysvětleno.
S pozdravem a přáním mnoho chuti do další stavby. Dan.

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, asi to sem tak napůl nepatří ale chtěl bych se zeptat proč nejde stáhnout global k trati 310 z webu o trati 090 ?
Předem díky za odp.

Pikku napsal:
Ondra napsal:
... jestli by bylo možné někde zveřejnit GLOBAL 090, na ktérém jede i 310? ... Předem díky za odpověď.
Odpověď je snadná. Stáhni si XTracks 3.20 (k vyhledání názvu XTracks použij Google, Jyxo, Yahoo, Seznam, cokoliv co umí najít soubory na Internetu) nainstaluj je podle návodu, pak ze stránky http://pikku.msts.cz v sekci UZK soubory "Textury pro úpravu základního kolejiva ÚZK 3.20" a "Úprava základního kolejiva ÚZK 3.20" a nainstaluj podle návodu. Já osobně jsem takto postupoval a provozuji jak trať 090 tak trať 310 naprosto bez problémů.

Vohryz: stačí číst o pár starších příspěvků v tomto vlákně.

Pavlik díky, ja stahnul jen to kolejivo a nemohl sem najit textury. Nedošlo mě že je má pikku na web ale i tak dík;-)

Zdravím , velice se omlouvám že jdu zase otravovat svými blbými dotazy a připomínkami :(

Tak k tématu, všiml jsem si že ve stanici Milotice nad Opavou tuším , tak esi to bylo ze 2 STK tak opakovací návěstidlo návěstilo očekávej 40km/h a přitom na odjezdovém návěstidle bylo stůj podotku týká se to směru Opava. Předem díky za objasnění, jinak mi je zcela jasné že trať se staví a najdou se nedostatky, neberte to jako kritiku ale jo normální fakt;-). Nic z tohoto příspěvku není myšleno zle naopak v dobrém :-)

Tak jsem se na to kouknul a jedná se o opakovací předvěst. Co tam tedy bude svítit za návěsti?

opakování návěsti očekávej 40km/h
opakování návěsti výstraha
popřípadě opakování návesti volno, což by mohlo být považováno za nesmysl, ale k vidění to je např. v Brandýse nad Orlicí.

Nezapomínejte, že se jedná o předvěst a ne o cestové návěstidlo. Návěst stůj tam nebude nikdy svítit a návěstidlo bude vždycky předvěstit návěst, v našem případě, na odjezdovém návěstidle. Bode u toho svítit "opakovačka", protože to není na zábrzdnou vzdálenost.

Snad to Pepovi pomůže.

Na tomle místě znám v reálu doslova každý pražec, jsou to opakovací předvěsti, jak píše Čouda. V základní poloze, pokud jsou odjezdová návěstidla "na stůj", svítí na obou předvěstech žluté a bílé světlo. Při postaveném odjezdu z první koleje svítí na předvěsti (OPřS1) zelené a bílé světlo, při odjezdu ze třetí koleje svítí na předvěsti (OPřS3) bílé světlo a přerušované žluté. Tato předvěst vůbec nemá zelené světlo.
Opakovací předvěsti jsou tady z toho důvodu, že ze stanice není vidět na odjezdová návěstidla

Čouda,Jacek: Jak fungují návěstidla mi vykládat tolik nemusíte, mě de jen o to že pokud svítí na odj. náv. stůj tak to opak. náv. si kmitá vesele dál o to mi de. Asi jsme to předtím napsal složitě a nejasně za což se omlouvám.

Tak volnou jízdou bych si vůbec nelámal hlavu, návěstidla ve všech tratích ukazují nesmysly. Ze všech kolejí je "volno", atd. Ale nikde není stůj

Dobře no právě sem dojel až do Olomouce a vjezdové náv. a prní cestové se tvářili jako kdyby tam vůbec nebyli, bo byli tam ale v trat. monitoru prostě nebyli. Rád bych přiložil obrázek návěstidel ale nevim jak

J.Harkabus, Jacek: Dík za skvělý update a výbornou aktivitu! :)
Na přejezdu hned za Miloticema směrem na Bruntál to akorát silničáři trošku přehnali s asfaltem, takže jsem si tam musel vyjet koleje. Kdyžtak ať traťovka tu jejich přehnanou práci poupraví. :cool:

Back
Nahoře