Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
kozel97 napsal:Prosím nemáte někdo odkaz ke stažení Globalu pro trať díky!!!![]()
Ramon Juan napsal:Zdravím, GLOBAL který se nachází na stránkách 090 stáhnout jde, ale pouze v sekci aktualizace.
© Intouro napsal:Ramon Juan napsal:Zdravím, GLOBAL který se nachází na stránkách 090 stáhnout jde, ale pouze v sekci aktualizace.
Ještě nedávno nešel ... asi Tygymu nějak selhaly downloady , tak všechny aktualizace smetl do jedné ... ovšem trainset stále nelze stahnout![]()
Ramon Juan napsal:Zdravím, GLOBAL který se nachází na stránkách 090 stáhnout jde, ale pouze v sekci aktualizace.
http://cd090msts.ic.cz/aktualizace.html
Je to nad aktualizací č.3 pod složkou ,,Trať 090 volně na netu"
Ted jsem to vyzkoušel a vše šlape jako hodinky......
wockow napsal:Global stáhnout jde. Nyní ho stahuju!
Dane,takže myslíš že jak jsi psal u sebe, jak jsi upravil nastavení "soundcfg. dat." že i potom ti to padá? Já jsem to přenastavil podle tvého návodu a je fakt že pády nejsou tak časté,jen v trati 240 pořád na stejném místě to padá.Tak už si nevím rady jestli to má cenu a hlavně jak to doladit.Dan J. napsal:Zdravím, nicméně se mi trať tu a tam sekne a pád. Ale nevím, zda je to obsazením vozů v mých aktivitách, nebo něco jiného. Ale je pravda, že se mi to stane i u jiných tratí, takže předpokládám, že je to "náladovostí" MSTS. Jak jsem tu už někde na fóru psal, cesty MSTS jsou nevyspitatelné.
Dan
Ahoj, mě to 100% pomohlo, aktivity, které zaručeně padaly po jakékoliv hlášce, či pozastavení, teď jedou a dokonce, když projíždím test, i kdysi Gerlachu a dám Esc (pauza) a jdu na cigárko, tak mi hra neslítne.Banán napsal:Dane,takže myslíš že jak jsi psal u sebe, jak jsi upravil nastavení "soundcfg. dat." že i potom ti to padá? Já jsem to přenastavil podle tvého návodu a je fakt že pády nejsou tak časté,jen v trati 240 pořád na stejném místě to padá.Tak už si nevím rady jestli to má cenu a hlavně jak to doladit.Dan J. napsal:Zdravím, nicméně se mi trať tu a tam sekne a pád. Ale nevím, zda je to obsazením vozů v mých aktivitách, nebo něco jiného. Ale je pravda, že se mi to stane i u jiných tratí, takže předpokládám, že je to "náladovostí" MSTS. Jak jsem tu už někde na fóru psal, cesty MSTS jsou nevyspitatelné.
Dan
David Hájek napsal:Zdravím,
jestli máte zkušenosti s "pády" trati 310,dejte mi vědět kde a za jakých okolností /počet trafficů,počet vozů řazených ve vlaku apod./ se tak děje.Už tři dny se pracuje na doladění žst.Hlubočky a tak bych se mohl podívat i na místa,kde vám MSTS pravidelně "padá".
David
Bill jak Bill, ale já nyslím, že by samotní vývojáři defultního MSTS koukali, kam tato hra za svoji existenci dospěla. Jen málokterému výtvoru PC hry se asi povede takový rozvoj.alcapone napsal:......A místo toho, aby simulátor nahodil chybu, tak radši spadne. Ach Bille co s tebou budem dělat.