Trať CR_310

Ono to nemuseli přehnat ani silničáři, může to být i tím, že v různých globalech nejsou silnice stejně vysoko nad terénem.

Zdravím,
dnešním dnem začala firma "Hájek a dcera,s.r.o." :D pracovat na úpravách obou zhlaví žst.Hrubá Voda a Hlubočky.Proto bude v úseku Domašov nad Bystřicí - Hlubočky-Mariánské Údolí zavedena do 1.9.2009 náhradní autobusová doprava.Bude-li zajištěn dostatek pracovních a především psychických sil,v uvedených stanicích se dostane i na montáž přestavníků výměn.
V žst.Krnov již byla provedena drobná korekce kolejiště /koleje č.5,7,9 a 11/ po dosazení dalších originálních objektů a v žst.Opava východ byly zatrolejovány prodloužené koleje č.9 a 11.
Tvůrci GVD nechť zatím své spoje "netáhnou" na traťovém úseku Krnov - Jindřichov ve Slezsku včetně krátkého úseku úzkorochodné dráhy Třemešná ve Slezsku - Osoblaha.V brzké době i tyto úseky projdou drobnými úpravami a ty by mohly narušit plynulost dopravy.;)

Bude-li se dařit,vše výše uvedené a možná i mnohem více bude obsahem pracovní aktualizace č.3.

David

kozel97 napsal:
Prosím nemáte někdo odkaz ke stažení Globalu pro trať díky!!!:)

Global je použit z tratě 090 , jenže ten momentálně nelze stáhnout . Já tuto trať provozuji na "univerzálnějším" Globalu od Petra Nováka . Stáhnout si ho můžeš na - http://www.edisk.cz/stahni/64152/GLOBAL.exe_95.88MB.html (Soubor je zabalen jako samorozbalovací archív )

Zdravím, GLOBAL který se nachází na stránkách 090 stáhnout jde, ale pouze v sekci aktualizace.

http://cd090msts.ic.cz/aktualizace.html

Je to nad aktualizací č.3 pod složkou ,,Trať 090 volně na netu"

Ted jsem to vyzkoušel a vše šlape jako hodinky......

Ramon Juan napsal:
Zdravím, GLOBAL který se nachází na stránkách 090 stáhnout jde, ale pouze v sekci aktualizace.

Ještě nedávno nešel ... asi Tygymu nějak selhaly downloady , tak všechny aktualizace smetl do jedné ... ovšem trainset stále nelze stahnout :(

© Intouro napsal:
Ramon Juan napsal:

Ještě nedávno nešel ... asi Tygymu nějak selhaly downloady , tak všechny aktualizace smetl do jedné ... ovšem trainset stále nelze stahnout :(

Global stáhnout jde. Nyní ho stahuju!

Ramon Juan napsal:

http://cd090msts.ic.cz/aktualizace.html

Je to nad aktualizací č.3 pod složkou ,,Trať 090 volně na netu"

Ted jsem to vyzkoušel a vše šlape jako hodinky......

wockow napsal:
Global stáhnout jde. Nyní ho stahuju!

Ale to už přece víme ne:?:

Zdravím, nicméně se mi trať tu a tam sekne a pád. Ale nevím, zda je to obsazením vozů v mých aktivitách, nebo něco jiného. Ale je pravda, že se mi to stane i u jiných tratí, takže předpokládám, že je to "náladovostí" MSTS. Jak jsem tu už někde na fóru psal, cesty MSTS jsou nevyspitatelné.:D:D:D:D
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím, nicméně se mi trať tu a tam sekne a pád. Ale nevím, zda je to obsazením vozů v mých aktivitách, nebo něco jiného. Ale je pravda, že se mi to stane i u jiných tratí, takže předpokládám, že je to "náladovostí" MSTS. Jak jsem tu už někde na fóru psal, cesty MSTS jsou nevyspitatelné.:D:D:D:D
Dan
Dane,takže myslíš že jak jsi psal u sebe, jak jsi upravil nastavení "soundcfg. dat." že i potom ti to padá? Já jsem to přenastavil podle tvého návodu a je fakt že pády nejsou tak časté,jen v trati 240 pořád na stejném místě to padá.Tak už si nevím rady jestli to má cenu a hlavně jak to doladit.

Banán napsal:
Dan J. napsal:
Dan
Dane,takže myslíš že jak jsi psal u sebe, jak jsi upravil nastavení "soundcfg. dat." že i potom ti to padá? Já jsem to přenastavil podle tvého návodu a je fakt že pády nejsou tak časté,jen v trati 240 pořád na stejném místě to padá.Tak už si nevím rady jestli to má cenu a hlavně jak to doladit.
Ahoj, mě to 100% pomohlo, aktivity, které zaručeně padaly po jakékoliv hlášce, či pozastavení, teď jedou a dokonce, když projíždím test, i kdysi Gerlachu a dám Esc (pauza) a jdu na cigárko, tak mi hra neslítne.:D
Dan

Zdravím,
jestli máte zkušenosti s "pády" trati 310,dejte mi vědět kde a za jakých okolností /počet trafficů,počet vozů řazených ve vlaku apod./ se tak děje.Už tři dny se pracuje na doladění žst.Hlubočky a tak bych se mohl podívat i na místa,kde vám MSTS pravidelně "padá".

David

David Hájek napsal:
Zdravím,
jestli máte zkušenosti s "pády" trati 310,dejte mi vědět kde a za jakých okolností /počet trafficů,počet vozů řazených ve vlaku apod./ se tak děje.Už tři dny se pracuje na doladění žst.Hlubočky a tak bych se mohl podívat i na místa,kde vám MSTS pravidelně "padá".

David

Ahoj.
Ono je to těžké, on si MSTS občas padne, kde se mu zlíbí, dle mne to ale chyba tratě není, tam bych byl v klidu, to je prostě hrou samotnou. ;)
Dan.

Možná to bude trochu offtopic, ale jen bych se rád podělil o dojmy z MSTS, který jsem za poslední 4 roky jezdil intenzivně na 3 operačních systémech. Nejprve to byly WinXP. Stabilitia výborná, ale sem tam to přeci jen spadlo. Pak přišla na dva roky Vista a ve spojení s MSTS šlo o opravdové utrpení. F2 jsem používal častěji než živák, však asi víte, o čem mluvím :) A konečně mám už více než dva měsíce RC verzi Windows 7. V jedné instalaci jezdím na BP, 321 i 310 (kromě přejmenovávání globalů a spouštění aktivit přes TrainStore nedělám žádné úpravy), už mám v kolejích pěkných pár tisíc kilometrů a nezaznamenal jsem ještě ani jeden pád! Pokud tedy chcete opravdu stabilní simulátor, mám jednu radu - nahoďte si Win7, k tomu čistou instalaci MSTS, od Zbyňka si objednejte aktuální DVD (kvůli současnému a nezabordelenému trainsetu) a můžete jezdit bez sejvů jako o život. A abych nebyl úplně off, křížem krážem jsem projezdil i 310 - bez jediného zaváhání a zaseknutí.

Pád dle mě způsobuje globál. Jel jsem na globálu pro 310 a ani jeden pád. Jinak při testech nové aktivity, která je již venku jsem nepozoroval žádné mimořádnosti. Vše běželo jak má. Samotná trat jde dobře, tady jde asi o globál, který je postupně uživatelem upravován a hold některé tratě v určitých místech chtěj něco co sice třeba v globalu je, ale stačí něco jinak napsané a je zle. A místo toho, aby simulátor nahodil chybu, tak radši spadne. Ach Bille co s tebou budem dělat.

alcapone napsal:
......A místo toho, aby simulátor nahodil chybu, tak radši spadne. Ach Bille co s tebou budem dělat.
Bill jak Bill, ale já nyslím, že by samotní vývojáři defultního MSTS koukali, kam tato hra za svoji existenci dospěla. Jen málokterému výtvoru PC hry se asi povede takový rozvoj.:D:D
Dan

Já si myslím, že nelze jezdit s domněním, pokud hra občas spadne, to už je MSTS, který se chová někdy nevyzpytatelně.
Pokud mi hra spadne, vždy to má nějakou příčinu. Může to dělat i nějaký model. Mě například MSTS padal u Nedvědice a to jak kdy. Někdy jsem projel někdy ne. A dělal to model jeřábu. Přitom nebyl nijak složitý, ale mohla v něm být nějaká chyba. Po odstranění objektu už MSTS napadal. Jindy jsem měl podobný problém s mostem. A co se týká Global, doporučuji používat od Michala Track Report. Ten Vám řekne úplně přesně, jestli náhodou něco nechybí.

tabulka s křížem

Chci si ujasnit, jak to chodí v praxi s návěstidlem "tabulka s křížem". Pokud jedu např. s rychlíkem, musím brzdit na těch cca 30-40 km/h, abych stihnul bezpečně zastavit, pokud by na vjezdu bylo stůj?

Back
Nahoře