Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
David Hájek napsal:Ještě bych ale měl dotaz pro situaci znalé ostraváky.Vozí se ještě něco do/z Třebovic z/do areálu bývalého masokombinátu v Martinově a aktivitáři,myslíte že by alespoň v MSTS byla využita vlečka z Třebovic do vozovny DPMO /přeprava tramvají atd./ ?![]()
Zbyněk Šemora napsal:Až já rozjedu třetí frontu, tak setkání tratí v nádražní hospodě na nádraží v Hanušovicích zapijeme![]()

papej napsal:Davide, my se neznáme, ale smekám klobouk před tvojím dílem.
...
Tommy66 napsal:Pokud vím tak trať do areálu ústředních dílen je pouze zřídka využívaná. ...
Tommy66 napsal:Ahoj Davide,
bohužel mnoho se už změnilo a podle toho co ze svého okolí znám tak :
1,vlečka do Porobetonu je nefunkční
2,kolejové napojení "RAMAS" totéž - nefunkční - koleje jsou přerušeny před vjezdovou bránou do firmy.
3,vlečka do UD DP Ostrava v Martinově - viz příspěvek výš
4,vlečka do masokombinátu - tady je jediné co nevím přesně, ale vzhledem toho že kolem jezdím občas na kole na výlet tak mám pocit že jsem v posledních letech neviděl v okolí areálu bývalých potravinářských závodů žadné vozy. Ono totiž v podstatě tam už toho moc taky nefunguje.
nebulus napsal:Ten domček v Ramzovej je teda riadna obluda, mám dojem že má rozmery ako hala v ŽOS-ke.
Neskresluje. Ten domček som kedysi sosol spolu s ostatnými stavbami akéhosi nemeckého autora - všetky jeho stavby sú neproporcionálne veľké, nadrozmerné. Dotyčný autor je zrejme obdivovateľom boľšoj sovietskoj ťechniki - čím väčšie, tým lepšie, jeho záhradní trpaslíci, čo má v predzáhradke sú určite najväčší na svetenebulus napsal:pepah: Keby si vedľa neho postavil napr. panelák, tak by si videl. Odhadujem že tá 3 poschodová stavba má výšku možno aj 20m. ... Ale možno to na screenoch iba tak skresluje.
nebulus napsal:pepah: Keby si vedľa neho postavil napr. panelák, tak by si videl. Odhadujem že tá 3 poschodová stavba má výšku možno aj 20m.
Ale možno to na screenoch iba tak skresluje.
NeilYoung napsal:Gajdmo, tak hrozné to není. Níže je teplárna (a elektrárna) Třebovice jedoucí na plný ceres
...