Dan J.
Strojvedoucí
Ahoj Davide. Tak ten Svinov je parádní. Jinak jak jsi se ptal na to jestli délka označení nějak ovlivňuje PC, tak to netuším, ale pokud musím naflákat v aktivitě několik hlášek po zastavení, tapu, "počkej než odvěsím" poziční hláška, "Odvěšeno" čaová hláška, místo hlášky dovézt vlak na pozici, která mi sdělí "Odvěšeno", tak to zatíží PC víc, poněvač musím přidat další hlášky k ošéfovaní aktivity (aby mi časová neskočila když budu někde na trati), nehledě na to, že hráč nemusí odvěsit správný počet vozů a jak jsem psal, pak mi přijde screen s větou "já to nemohu dojet" a na screenu je obludný nesmysl soupravy vozů.
Ale zpátky ke Svinovu, na videu to není vidět, ale nedá mi to se ze zvědavosti pozeptat. Máš vedle protihlukové stěny směr Polanka ten mostek po zrušené tramvajové trati do Klimkovic? Tu ještě pamatuji v provozu, jako hodně malý a pak jsem jen sledoval, jak mizí postupně všechny pozůstatky a dnes už tam zbyl jenom ten mostek, je to taková nostalgická vzpomínka na jednu zaniklou prvně vlakovou a pak tramvajovou trať. I nádražní budova zmizela. On se vůbec Svinov za posledních 20 let změnil k nepoznání.
Dan
Dan