lukas matura
Průvodčí
Už to jede, děkuji i zde veřejně Pavlíkovi, díky němu už vše jede a mužu testovat. Děkuju Pavlíku!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Která moje kolegyně to byla?Zbyněk Šemora napsal:A Milotice, kde na nádraží na stavědle sloužila jedna známá a já tam přijel na kole na kontrolu, jestli se tam nefláká.
Zbyněk Šemora napsal:Tudy jsem v životě nejel a netuším, jestli se sem někdy dostanu.
Marco Polo napsal:Rád bych se jen tak pro zajímavost optal, proč názvy stanic / zastávky Rýmařov a Ramzová jsou v F10ce všechna písmena velká - jestli to nemá třeba nějáký skrytý význam, děkuji![]()
754 067 napsal:Mám spíše dotaz k reálné trati, i když souvisí i s tratí do MSTS, takže mě zajímá, proč je v úseku Glucholazy - Mikulovice pouze 30 km/h?
lukas matura napsal:754 067 napsal:Mám spíše dotaz k reálné trati, i když souvisí i s tratí do MSTS, takže mě zajímá, proč je v úseku Glucholazy - Mikulovice pouze 30 km/h?
Ano, i v reálu je z Glucholaz téměř až do Mikulovic pouze 30ka z důvodu stavu kolejí na polském území.
skautik napsal:Když už jste vzpoměli Polsko...neví náhodou někdo o nějaké stránce s výkladem polských návěstí? Tady jsou mi všechny samozřejmě jasné, ale zajímalo by mě to globálně. Kdyžtak můžete PM, ať tady nespamujemDíky
Rychlost tam tuším zůstala, nebo alespoň se možná kvůli jízdním dobám víc než 30 km/h nejezdí. Jel jsem tam po rekonstrukci několikrát a rychleji než před rekonstrukcí jsme tam určitě nejeli. Ona stejně ta 30 km/h je tam spíš než kvůli stavu trati kvůli ostrým obloukům.David Hájek napsal:Od té doby se toho v reálu změnilo dost a jestli se nepletu,česká strana si prosadila /a snad i financovala/ velkou opravu peážního úseku Glucholazy - Mikulovice st.hr. Tuším,že nyní je tam snad padesátk ne-li šedesátka.