Trať CR_310

Ahoj Pepah.
Tak další průšvih je v Hradci nad Moravicí, kde nelze objet soupravu, už při vjezdu do Hradce mám před výhybkou skeyté náv. na stůj, ale lze projet přes tabulátor, v editoru vlak neprojede ani tam, ale fyzicky v aktivitě už neprojedu odjezdové skryté směr Opava, tam už mne vykopne projetí stůj, vjíždím k nástupišti rovně postavenou cestou přes nádraží do šturcu a objezd hned po třetí koleji od nádražní budovy.
Dan

Dan J. napsal:
Ahoj Pepah.
Tak další průšvih je v Hradci nad Moravicí, kde nelze objet soupravu, už při vjezdu do Hradce mám před výhybkou skeyté náv. na stůj, ale lze projet přes tabulátor, v editoru vlak neprojede ani tam, ale fyzicky v aktivitě už neprojedu odjezdové skryté směr Opava, tam už mne vykopne projetí stůj, vjíždím k nástupišti rovně postavenou cestou přes nádraží do šturcu a objezd hned po třetí koleji od nádražní budovy.
Dan

Tak to je mi líto Dane, ale je zajímavý, že já při objíždění soupravy nemám problém ...

Dan J. napsal:
Ahoj Pepah.
Dan
Takže edituji svůj příspěvek, další překvápko. Ta 1. situace platí, to jest, že do šturcu musím proti stůj a v testu traffic v AE do šturcu nevjede, ale to druhé stůj, přes které jsem neprojel bylo způsobeno vyblokováním vlastní trasy, stačilo dát v Opavě do konce trasy revers a hnedle za ním koncový bod a už jsem normálně projel.
Dan

RE:Dan J.
Ahoj,ten Hradec už jsme myslím probíraly v Praze,
po výměně návěstidla směrem ke šturcu už pojedeš
bez TAB.
PS:ale kdy to bude ví bůh:D

pepah napsal:
bez TAB.

Ne ne, v Praze jsme probírali návěstidlo ze šturcu do nádraží v Opavě východ. Toto je z nádraží do šturcu ještě před vekslema a v Hradci n /M. :D:D:D Ale hlavní je, že se to dá projet fyzicky, jen tak pro info balík 13. aktivit už je hotov a hráč si projede komplet celou trať se všema lokálkama, kromě úzké z Třemešné do Osoblahy, tam to nechám na někom jiném.:D

pepah napsal:
bez TAB.

To jsme řešili my spolu.

Dane: Jde to oblafnout zneplatněním návěstidla.

Zdravím, další chybka nalezena. Hold trať je třeba pořádně prověřit a vytáhnout z ní maximum.:D:D:D
Při odjezdu z nádraží Opava západ směr Holasovice
kolej 1 nástupište, pak nákladní 3 a tím asi i ostatní zůstane viset rychlost 40 km/h až k dalšímu návěstidlu, jedu Párou uhlím vpřed, takže jakoby "couvám" z OPz do cukrovaru Palhanec, ale to že jakoby "couvám" by nemělo mít snad vliv na to, že těch 40 tam zůstane viset, alespoň doufám.;) Z jinou mašinkou to teď bohužel nevyzkouším, finišuji na balíku aktivit.
Dan

Zdravím, mám dotaz k stavitelům,
nešly by udělat v Dětřichově peróny?
stylem: --------|_______ jak je to teď.

Předem dík, Matseb

matejseb napsal:
Zdravím, mám dotaz k stavitelům,
nešly by udělat v Dětřichově peróny?
stylem: --------|_______ jak je to teď.

Předem dík, Matseb

No to je otázka na mě. Vzhledem k tomu, že jsem v této stanici sloužil a trať je stavěná dle stavu z roku 2007, perony budou sypané jako v Domašově, stavědlo 2 bude taky v původním stavu.
Současnost a budoucnost odmítám modelovat :D

Tak teda, jestli jsem dobře pochopil, tak se tam nějaký ten peron bude dělat? a nebo tam zůstane ta šedá zem?

Otázka by neměla znít jestli SE bude dělat, ale jestli já budu dělat. Mám to v plánu jako desítky dalších objektů, ale jaksi na MSTS není čas. Tak snad do vánoc něco zase bude, samo se to ale neudělá :)
Ovšem další modeláři jsou vítaní, fotek je až moc...

Při projíždění jedné zatím neveřejné aktivity jsem objevil drobnou chybičku: až autpoři trati budou hospodařit kolem Opavy západ, otočte prosím na přejezdu za zhlavím směr Krnov provoz aut, teď tam jezdí "po anglicku".

Na adrese:
http://www.ulozto.cz/xm16btE/cr-310-v-1-1b-zip
si může stáhnout ,kdo nevydrží do aktualizace na Vánoce malé update,kde je nová Ramzová.
Poděkování patří hlavně Matesovi za model a Davidovi za podklady.
Co bude nového v další práci je zatím tajné....:D:,
pokud to někdo nevykecá....

Já to vím a nepovím :D Ale už teď se na to moc a moc těším, protože to bude opravdu velké překvapení :D

Zdravím,
tak trošku oklikou k železnici - při vzpomínkách na beztarostný předbubertální věk /i když mí známí stále tvrdí,že jsem zatím žádnou pubertu neabsolvoval :rolleyes:/ jsem nalezl jeden starší audio-kousek ... http://www.youtube.com/watch?v=-Ql_N3w6z8k&feature=player_embedded#! .
Takže kdo pozná tratě či místa,kde se v roce 1994 natáčelo,nechť se zde dobrovolně přihlásí. Ono to zase s tím projektem tratě 310 pro MSTS trošku společného přeci jen má. ;)

David

David Hájek napsal:
http://www.youtube.com/watch?v=-Ql_N3w6z8k&feature=player_embedded#! .
Takže kdo pozná tratě či místa,kde se v roce 1994 natáčelo,nechť se zde dobrovolně přihlásí. Ono to zase s tím projektem tratě 310 pro MSTS trošku společného přeci jen má. ;)
Na konci videa je lom, jezero a pak to nádraží, kde již dnes není provozována pravidelná osobní doprava a do které trať stoupá pomalu 40 promile. ;)

Gajdma napsal:
Na konci videa je lom, jezero a pak to nádraží, kde již dnes není provozována pravidelná osobní doprava a do které trať stoupá pomalu 40 promile. ;)

No a 6.4.1970 se odsud ještě naposledy jelo kam ??? ;)

David

Back
Nahoře