Trať CR_310

Ještě asi tak 5 km dále, do dvouapůltisícového města H. B.

EDIT: Možná škoda, že ta trať nikdy nepokračovala přes skutečné MnO do města se zubatými žábami.

Ahoj Pepah.
Děkuji za sobotní podporu na koncertě v Bruntále a pivko. Škoda, že nabylo více času na pokec, ale to slunko na podiu bylo vražedné a po vystoupení jsme byli fakt hotoví.;) Takže snad na slezině pokecáme víc.
Ať se daři. Dan

Dan J. napsal:
Ahoj Pepah.
Děkuji za sobotní podporu na koncertě v Bruntále a pivko. Škoda, že nabylo více času na pokec, ale to slunko na podiu bylo vražedné a po vystoupení jsme byli fakt hotoví.;) Takže snad na slezině pokecáme víc.
Ať se daři. Dan
Ahoj Dane,
bude to znít trochu blbě, když nás dělí asi 120 kiláků, ale rád byhc si s tebou zahrál, jestli by to šlo.
Pepa

Pepa z Nuslí napsal:
Ahoj Dane,
bude to znít trochu blbě, když nás dělí asi 120 kiláků, ale rád byhc si s tebou zahrál, jestli by to šlo.
Pepa
Ahoj.
No, to by byl dost problém, poněvač zkušebnu mám v Ostravě a za kapelou dojíždím tam. V HK mám sice druhé bicí, ale hardver a činely převážím a když teď hrajem prakticky každý víkend, tak v Hradci moc necvičím, takže tu nemám věci.:D Ale snad někdy by nějaký "Jam Sesion" udělat šel.;)
Dan

Ahoj,
stáhnul jsem si trať 310 z Jackových stránek a po instalaci tratě a globalu (který jsem také stáhnul ze stránek od Jacka) mi po zpuštění trati vyskočí hláška - inicializace terénu selhala - a dál už mě to nepustí.
Prosím pomožte co mám dělat.
Předem díky
Athare

Jestli mne paměť neklame problém je v souboru Envfiles - Počasí.
Něco chybí nebo tam něco není. Buď si jej nakopíruj znovu nebo si to stáhni znovu a nebo si zkopíruj složku z jiné tratě.
!!! Musí souhlasit s daty v .trk tratě. Jinak budeš kde si byl. Což je pracnější. :D !!!

děkuji, jeste jeden dotaz, u tehle trati nevadi kdyz je v adresari s trati BP ze? Je na stejnem kolejivu i tratinsetu? Kdyz ji normalne prihodim do slozky Routes nezhroutim si trat BP?

jj diky...nastudovano. Ale stejne, z tech stranek mi funguje jedine odkaz 0, ostatni stahovaci odkazy mi vyhodi ze nic nebylo nalezeno...

Takze timto se chci zeptat jestli je jeste nejaky odkaz na stazeni trati, projel sem vsechny mozny weby ale pokazde me to vyhodi kdyz dam stahnout ze stranka je nedostupna, jako by to z netu nekdo odstanil.... Na vyse zminenem odkazu mi funguje pouze stahovaci cast 0. Diky za odpoved

Mohl by mi prosim nekdo poslat heslo do vzkazu na instalaci zvuku od p.Smutka? Psal jsem mu uz pred casem email se zadosti ale je mi jasne ze nema cas jen na me.... podstatne mi to bez toho kazi dojem ze hry. Jestli se nekdo najde dekuji i kdyz chapu ze se to asi moc nehodi.

Back
Nahoře