Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Aha, možná to je ten problém, já mám verzi winraru 3.51 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jelikož nejsem autor, ale spíš správce, bylo pro mě nepoměrně rychlejší nahrát na web soubor než hledat a zkoušet nějaké instaláky, na které jsem rok nesáhl. Před rokem jsem chtěl vyhovět i modelářům a nechal jsem se uštvat. Místo klidu a pohody u sledování pohádek jsem opravoval chyby ve zvucích, odkazech, atd K tomu ještě stránky padly náporem uživatelů. Letos jsem se ani nepokoušel stihnout něco jiného, instalák bude až bude čas, stejně jako aktuální mise a nové zvuky. Toš asi takZbyněk Šemora napsal:Jinak vytvořit instalák zabere stejně času jako zapakovat to do nějakého archivu. Jen musím přepsat v zadání verzi a změnit nějaké bla bla bla kolem novinek.![]()
Jacku, takhle to nedělej, to se opravdu uštveš. Jednodušší je to druhých naučit. Když jsem se naučil dělat instalačky já, proč by to nezvládli jiný. Uděláš jim jen takové kopyto, vysvětlíš, kam které soubory nahrát, které texty mohou modifikovat při výrobě aktualizace nebo jiného modelu. Pak všichni budou soběstační a ty se budeš moc dívat na pohádky. Ale ruku na srdce, já mám pohádek dost, které čtu denně v novinách, jak se máme všichni dobře a nejlepší pohádky tradičně psali kolem vánoc, jak obchodníci mají žně, protože lidé nakupují víc než loni. To jsem nevěděl, jestli se mám smát nebo plakat. Možná cizáci, majitelé nadnárodních řetězců, když prodávají zboží systematicky pod cenu, ... A lidi nakupují třeba na dluh, protože "nekup to, když je to tak laciné".Jacek napsal:...Před rokem jsem chtěl vyhovět i modelářům a nechal jsem se uštvat. Místo klidu a pohody u sledování pohádek jsem opravoval chyby ve zvucích....
pepah napsal:Šnek:
Trať je stavěna ,kdy tam ještě dráty nebyly,
tak tam ani nebudou.
Takže je všechno v pořádku.pepah napsal:...Na stabilitu hry to asi nemá žádný vliv,protože si nikdo zatím nestěžoval a ani já nic nepozoruji.
Vtipně předsilvestrovsky vysvětleno.Tom Kanka napsal:...
Takže je všechno v pořádku.
Koneckonců, v hospodě (kromě výčepního) za pípou také nemá nikdo co dělat, podobně jako v autobuse MHD za volantem!
...