Trať CR_310

Já jsem stáhl a už jedu na novém úseku ze Šumperka do Olomouce :)
Krásná aktualizace a krásný Vánoční dárek :) :)

Pepa: Zkontroluj si velikost souboru, jestli se stáhl celý. Mně se postupně snižující rychlostí stáhlo asi 28 MB a pak se stahování přerušilo úplně, jak rostl nápor na server

radek73 napsal:
Dobrý den nenašel jsem na stránkách žádnou aktualizaci.

Ahoj, najdeš ji v sekci "Novinky"

Díky celému kolektivu za určitě krásnou aktualizaci (už stahuju :cool: ) a přeji zároveň nejen vám krásné svátky a hodně úspěchů do nového roku :)

melitopol310 napsal:
Nápověda) mám při průjezdu Karlovice stanice simulátor bere vše! Jako režimu výzkumu a scénáře režimu!

Radši piš anglicky, protože takhle už vůbec nikdo nepochopí na co se ptáš...

Hey. Need help. I installed version 2.1 of the route and that's when I drove up to the station Kralovice, by then Vrbno simulator crashes. This occurs in both research and in the mode scenario.

Hey. But will there 3 versions scripts are written for versions 2.1 and 2.2? And more. In version 3 I go fly to the station after the drive output Opava semaphore

Ahoj, už se moc těším. Při prvním stahování mi vyskočilo to samé co Danovi (tak to asi nebude náhoda) a zkouším znova. Úsek Opava - Ostrava bude the best :D

Děkuji všem za moc pěknou aktualizaci tratě a všem, kteří se na ní podíleli do roku 2014 nejen hodně zdraví, ale i spoustu tvůrčí invence.

Všem tvůrcům této úžasné trati patří velké díky. Projel jsem si z Olomouce do Šumperka a jako bych se vrátil o 6let nazpět když jsem tam jezdíval jako vlakvedoucí. Prostě super. Díky a přeji do nového roku hodně úspěchů a to ne jen v msts.
Honza

Také chválím, 290ka nemá chybu ;-). Teď už je jen otázka, kam bude dál směřovat postup autorů ;-). Pravděpodobně to budou ty možnosti:

a) 273 + 274 + 275
b) 293
c) 294 + 295 ( +296 )
d) 317 + 318

Hodně úspěchů v další tvorbě :-)

RE:Marco Polo

Jsem rád ,že se nový úsek líbí ,pochvala patří všem ,co se podíleli na projektu.
Nechtěl jsem Vám kazit svátky,ale když už se to tady nakouslo,
tak zatím žádné nové úseky se neplánují,(zdravotní problémy)
když už náhodou bude někdy aktualizace,tak se vrhnu na dosazování reálných modelů a úpravy ve všech tratích více realitě.
Myslím si že za 8 let neustálé práce na PC s MSTS mám nárok odejít do důchodu a vychutnávat si konečně jízdy na všech tratích,
na což jsem neměl moc čas.
Přeji všem v novém roce hodně zdraví a úspěchů.
Pepah

Za mě máte 1* (a i všichni ostatní co se na tom podíleli), tento projekt je podle mne jeden z nejlepších co do msts vznikl. Pro člověka jako já, kterému voní nafta je to ideální projížďka od velkých souprav až po solo motoráky na zapadlých lokálkách... A nový úsek Olomouc - Šumperk je pro mě i návrat do historie, kdy jsem ve svých fotozačátcích jezdil na Uničovskou, kde se to velkýma souprava jen hemžilo a dunění cecků po Hanácké rovině se rozléhalo na kilometry daleko a nikoho ani nenapadlo, že za pár roků si to budeme už moct vychutnat jen prostřednictvím msts, za což ještě jednou velké DÍKY!!! ;)

Back
Nahoře