Trať CR_310

Podle mne je to anomálie simulátoru. Bohužel toto v trati do důsledku ošéfovat nejde. Často jsem to dělal tak, že u kolejí je např rychlostník 70, ale "databázový rychlostník" je až o několik set metrů dál. Ale kupodivu i toto řešení některým skalním uživatelům TM vadí.

Jinak se domnívám, že inteligentní fíra by měl jet 70 km/h, když vidí na rychlostníku 70 bez ohledu na údaj v TM. A situaci, že mám na rychlostníku 100 a na TM 50 z vedlejší tratě, lze ošéfovat vypnutím příslušného monitoru v engu. Návod je u mne na webu.
Já na to právě přišel jen kvůli tomu, že jsem jel aktivitu s 810-tkou od Pikka a měl vypnutý TM. A samozřejmě jsem si hned poté provedl příslušnou úpravu v daném engu.

No,myslím si,že na Ulož to je aktualizace správně,tak nevím ,kde je chyba.
No a v Opavě fakt není odjezdové návěstidlo,asi někomu vadilo při stavbě vodárny:D

já si toho všiml až teď, z toho krajního nástupiště odjíždím výjimečně :-p. Tak další věc do úpravy, no :-D. Už 3. ode mě :-D. Mě musíte milovat :-p ;)

tak jsem odinstaloval 310ku a znovu postupně nainstaloval
a nakonec jsem před chvílí stáhl z ulož to ACT_310_v4.0_PRAC a vložil do tratě.
Z Opavy až do Hlučína je to bez jediné hlášky.

Ahoj, tak jsem se dostal konečně k instalaci aktualizace a mně to háže v Hlučíně chyby taky. Je zajímavé, že v OR ne.

Ahoj, tak jsem se dostal konečně k instalaci aktualizace a mně to háže v Hlučíně chyby taky. Je zajímavé, že v OR ne.
To je jednoduché: MSTS při nenalezení objektu (modelu, textury) nahlásí chybu. OR takovouto záležitost ignoruje, model prostě nezobrazí (nemá jak) a jede dál.

Ahoj.
Ahá, tak zase informace navíc. Jinak jsem taky vše postahoval znova a nainstaloval znovu a bez chyb, to mne udivuje, snad nějaká pracovní aktualizace z dob testů, no hlavně, že trať chodí a já jdu opravovat balík k 155. výročí tratě.
Dan

Zdravim, objevil jsem špatně nalinkovaný návěstidla, resp. spíš nepropojený mezi sebou...
Při vjezdu do Opavy východ k úplně pravému peronu od Hlučína jsou při pohledu od Opavy zastávky návěstidla: předvěst, "krycí návěstidlo" a vjezd...
Na předvěsti a "krycím" je návěst volno, ale následně na vjezdu svítí 40 a výstraha. Tato výstraha není předvěštěná...
Na "krycím" by mělo svítit volno a očekávej 40 km/h, nikoliv jenom volno ...

To bys jednu pochybnou návěst nahradil druhou pochybnou návěstí. :p Pokud na následujícím návěstidle svítí 40 a něco, pak na předchozím návěstidle je toto předvěstěno pouze "očekávej 40". Samozřejmě může být i ve spojení s nějakou rychlostní návěstí,"rychlost a očekávej". Ale nikdy ne "volno a očekávej".

chtěl jsem to uvézt jenom jako příklad ;). Jak to přesně vypadá / jak je to řazené na těchto návěstidlech v reálu já nevím a dle reálu to musí nastavit autoři tratě ;)

Hlásím chybu tratě:
před předvěstí vjezdového návěstidla do stanice Bohuňovice směr Olomouc jsou 4 návěstidla upozorňující na přibližování k předvěsti. Nejvzdálenější od této předvěsti není návěst pro vjezdové návěstidlo (správně mají mít šikmé pruhy), ale je s vodorovnými pruhy (4x), které se umisťuje k návěstidlům oddílovým. Chyba je pouze u nejvzdálenější návěsti, ostatní 3 jsou v pohodě.

Díky

Díky za upozornění,v některých dalších pracovních aktualizacích na foru MSTS to opravím.

Oficiální verzi tratě verze 4.0 očekávejte na stránkách trati 310 v sekci aktualizace.
Ti,kteří si stahovali prac.verzi 4.0 na foru MSTS si ji musí stáhnout taky,protože se opravovaly avizované chyby,
děkuji Matesovi za model Velkých Hoštic,který je už v trati.

Pepo, pokud Tě na to již někdo upozorňoval, tak se omlouvám. V Hanušovicích na 3. koleji (kolej u budovy) svítí odjezd na Bohdíkov návěst 40 a volno při postavení výhybky do šturcu. To by tam být nemělo, měl by tam svítit posun dovolen (bílá). Hráč si pak může myslet, že má postaveno na trať a přitom nemá...

Back
Nahoře