David Hájek
Pomocník strojvedoucího
Dan J. napsal:Zdravím. Takže jak jsem psal výše, první aktivita už se rodí. ...
Nazdar Dane,
jen připomínám,nepřehánět to s "mrtvými" consisty a trafficy za žst.Moravský Beroun. :!::!::!:
David
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dan J. napsal:Zdravím. Takže jak jsem psal výše, první aktivita už se rodí. ...
Ahoj, to nevadí, aktivita se dá vždy opravit.David Hájek napsal:Nazdar Dane,
jen připomínám,nepřehánět to s "mrtvými" consisty a trafficy za žst.Moravský Beroun. :!::!::!:![]()
David
Ahoj.mixmouses napsal:Nejsem odborník na řazení vozů za parní loko, ale osobně se mi ty Bamy docela líbí, a je fakt, že jsem je už v parním vlaku viděl, takže se za ně přimlouvám. Díky motorová myš
Dane, zkus to s novým engem od zsr. Chování se mi zdá být dost věrné a jede se s tím parádně. Kolik vozů za sebou vezeš?Dan J. napsal:Ahoj.
Noooo a já asi nejsem odborník na řízení Papouška, z OP Východ do OP Západ jedu sotva 20 - 30 km/h..Takže ho asi vyměním za Rosničku 464.2. S zou mám více zkušenosti z jízdy a třeba ji taky trochu protáhnout pérka.
S pozdravem Dan
Ano, to je přesně ono. Já bych tam zařadil spíš Bai - asi by mi tam nějak lépe ladily. Ale pokud v reále na historických jízdách jezdí toto řazení tak se nechci hádat. Osobně v tomto nemám velký přehled.Dan J. napsal:Ahoj.Tommy66 napsal:Dane nemáš tam trochu divné osobní vozy? Tohle by asi na nostalgické parní jízdě za parní loko řazené nebylo.
Myslíš? Vždyť právě vozy Bam s Papouchem jsou na hodně fotkách v knížce Toulky s párou, pokud by v tom byl problém vyměním za Bai, kdyžtak upřesni, co se nezdá.
S pozdravem Dan.
No pokud vím tak už svou "poslední jízdu" měla ale vím ještě minimálně o jedné akci, které se účastní. Snad to není ta "poslední".David Hájek napsal:Zdravím,
když už zde řešíme "parní" aktivitu na trati č.310,ideální by v čele vlaku byl stroj 464 202,který je provozován DKV Olomouc /bohužel mu letos tuším "propadne" kotel/ a na trati z Olomouce hl.n. do Krnova jezdíval několikrát do roka v čele nostalgických vlaků.Pamatuji doby,kdy tato lokomtiva jezdívala i v čele zvláštního vlaku "Otevírání jara" z Ostravy-Svinova do Hradce nad Moravicí nebo "Country expresu" ze Suchdola nad Odrou do Budišova nad Budišovkou.S těmito vlaky jsem jezdíval coby "švestka" a uvedená lokomotiva patřila k těm nejkrásnějším /i nejvyleštěnějším/,které v čele těchto vlaků brázdily koleje našeho kraje.Na cestování ve vozech řad Be a Bi se rovněž nedá zapomenout.
David
No já nejsem odborník na páry a tudiž vůbec netuším jak je na tom "Papoušek" s tažnou sílou, ale z Východu na Západ má co dělat i 810+010. Víc než 50km/h s ní nedostaneš a 742+norma je ráda když dá 30km/h.Dan J. napsal:Ahoj.
Noooo a já asi nejsem odborník na řízení Papouška, z OP Východ do OP Západ jedu sotva 20 - 30 km/h..Takže ho asi vyměním za Rosničku 464.2. S zou mám více zkušenosti z jízdy a třeba ji taky trochu protáhnout pérka.
S pozdravem Dan
David Hájek napsal:měl bych jeden "lehký" domácí úkol pro všechny šotouše či znalce výskytu lokomotiv ř.751.V depu nám stojí stroj 751 052 a protože si říká o nafocení na textury
Sis stáhnul jenom úpravu UZK. Musíš i xtracs 3.20.754.050 napsal:Nejen pro JiříkTK: Tak jsem tam přidal základní trať a nejde to stejně. Ale koukal jsem, že ve složce GLOBAL (od 090) chybí složky Textures a Tutor, je tam jen Shapes - tak jestli to nebude tím?