Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
754 067 napsal:
Tak o tom dost pochybuju, se změnou generálního ředitele, tu máme nový lak.Pavlík napsal:Kluci, zřejmě nemáte takový vztak k brejlovcům, jako kolega. Holt, všichni do najbrtu dříve či později stejně přijdou. I na ešusy a regionovy jednou dojde. ČD si to prosadí.
Ondra.H napsal:Tak o tom dost pochybuju, se změnou generálního ředitele, tu máme nový lak.Pavlík napsal:Kluci, zřejmě nemáte takový vztak k brejlovcům, jako kolega. Holt, všichni do najbrtu dříve či později stejně přijdou. I na ešusy a regionovy jednou dojde. ČD si to prosadí.
Já osobně tipuju že po volbách.Pavlík napsal:Ondra.H napsal:Tak o tom dost pochybuju, se změnou generálního ředitele, tu máme nový lak.Pavlík napsal:Kluci, zřejmě nemáte takový vztak k brejlovcům, jako kolega. Holt, všichni do najbrtu dříve či později stejně přijdou. I na ešusy a regionovy jednou dojde. ČD si to prosadí.
A to bude kdy? Žaluda si svoje teplé místečko pěkně hlídá.
No, ten starý nátěr je ten modrožlutý, jiný nebyl. Však to je jedna lokomotiva. Nebo jakou fotku chceš?Matýsek napsal:754 067 napsal:
Nevím jak tebe, ale mě nic nebolí. Ještě dotaz, jak starý je ten starý nátěr ? Jo a jak ta mašina vypadala než dostala nový nátěr ? Fotka by nebyla ?
Mám vzah k brejlovcům, to jo. Zvláště k téhle 067. Vždyť ji mám i jako nick.Pavlík napsal:Kluci, zřejmě nemáte takový vztak k brejlovcům, jako kolega. Holt, všichni do najbrtu dříve či později stejně přijdou. I na ešusy a regionovy jednou dojde. ČD si to prosadí.
754 067 napsal:No, ten starý nátěr je ten modrožlutý, jiný nebyl. Však to je jedna lokomotiva. Nebo jakou fotku chceš?Matýsek napsal:754 067 napsal:
Nevím jak tebe, ale mě nic nebolí. Ještě dotaz, jak starý je ten starý nátěr ? Jo a jak ta mašina vypadala než dostala nový nátěr ? Fotka by nebyla ?
No, s 460 si už "pohráli" a tady je výsledek, bohužel jsem neměl u sebe foťák, ale našel jsem jí na ŽelPage. Podle mně graffity na najbrtu vypadají 100x hůř než na normálních vozech. A ani na tom se mi to nelíbí.Adnedz napsal:To je jasný že v podstatě jo, jenom jestli byla i tak nablejskaná.
Mě ten nový lak nijak nevadí, tvarově motiv myslím i docela pasuje k právě 754.
Nový design mi nepřijde nijak špatný, některým vozům to i docela sluší. Škoda je, že by mělo být všechno stejné. Osobně doufám, že si s tím vším brzo pohrajou graffiťáci a všecko hezky oživí)
dem napsal:No zrovna nie je podla mňa dobrý nápad. A nabádať na sprejovanie čo v podstate znamená ničenie cudzieho majetku, nie je úplne košer.
Gajdma napsal:...si už "pohráli" a tady je výsledek,...
http://www.zelpage.cz/fotogalerie/big/460241.jpg
To už spáchal Najbrt...dem napsal:No zrovna nie je podla mňa dobrý nápad. A nabádať na sprejovanie čo v podstate znamená ničenie cudzieho majetku, nie je úplne košer.