heme
Posunovač
Už se mi to celkem otravné psát sem pořád že mi nejde to a to, když si za všechno můžu sám. Prostě poslední dobou jsem se vrtal v editoru, zkoušel jsem měnit návěstidla, pokládat přestavníky a různé hlouposti a to vše v trati pana Šemory. Nejhorší na tom všem je, že jsem byl několikrát upozorněn na to, že při pokládání přestavníků, změnáv v návěstidlech se vytvoří nová databáze tratě a pak na ní nejdou instalovat aktualizace od pana Šemory. Dost mě to štve, právě jsem zjistil, že to je pravda a že nevím, co s tím mám dělat, protže mi při startu editoru MSTS tratě naskočí hláška Neodesílat Billovi, takže já už ani ten editor nespustím. Zjistil jsem, že problém je na čtverci -5556x14588 kde jsem si navíc položil dva pevné objekty a to ten domek 141 na Hrabovce a provizorní most nad Trocnovskou ulicí ve dvoraně Masarykového nádraží v Praze. Myslím si, že to je tentýž zmiňovaný čtverec, ve kterém je zaručeně nějaká schovaná myš a kvůli které mi nejde spustit editor a padá mi i mód strojvedoucí, když vjíždím z Vršovických tunelů na Hlavní nádraží a když opouštím Libeň směr Hrabovka u napájecí stanice.
Chci se vás zeptat, jestli nevíte, co s tím, za každý užitečný ohlas budu vděčný. Potřebuju zkrátka narovinu vědět, jestli mám šanci to ještě někdy rozjet, udělal jsem tam obrovský kus práce co se týče vegetace a krajiny, docela by mě to mrzelo, kdyby to během chvilky fuč. Vlastně stačilo by mi, kdyby se navrátily jen změny v lesních porostech a vegetaci celkově, nezlobil bych se, kdyby se navrátily změny i terénu. Prostě aby to šlo...
Chci se vás zeptat, jestli nevíte, co s tím, za každý užitečný ohlas budu vděčný. Potřebuju zkrátka narovinu vědět, jestli mám šanci to ještě někdy rozjet, udělal jsem tam obrovský kus práce co se týče vegetace a krajiny, docela by mě to mrzelo, kdyby to během chvilky fuč. Vlastně stačilo by mi, kdyby se navrátily jen změny v lesních porostech a vegetaci celkově, nezlobil bych se, kdyby se navrátily změny i terénu. Prostě aby to šlo...
Naposled editoval moderátor: