Pavlík napsal:
Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.
A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.
Zdravím,tak nejprve tě musím zkárat

,píšeš do špatného vlákna

moje vlákno je : aktivity Vojty Bočka,jinak až budeš v kabině tak stiskni V a on se opakovač rozvítí neboj

,k timu GVD je to samozřejmě jen na osobní dopravu

,jinak v to Nové město opravím
faigja 704 napsal:
Pavlík napsal:
Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.
A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.
Já projel normálně. Zatím si aktivitu pochvaluji. Jsem asi v půlce a je to zajímavé. Sice jsem ze začátku měl zpoždění 5 minut, jelikož jsem neměl zkušenosti se 714 a divil jsem se že nějak málo brzdil, ale už jsem přišel jak jí hezky zastavit. Takže zatím aktivita dobrá, plno vtipných hlášek

.
Doufám, že dojedu dobře. Těším se na další Tvé aktivity.
Prosím tě tay piš do mého vlákna

, aktivity Vojty Bočka....Jinak v Novém Městě je vše v pořádku nemám tam žádný problém...