Aktivity vb

Václav B. napsal:
E 499.2 napsal:
Zdravím,včera jsem si stáhnul tvou (Vaši) aktivitu IC 583 Bohemia,ale.....kdyžjsem začínal tak po 3 sekundách se mi uáže zpráva : je potřeba si přelézt na druhé stanoviště lokomotivy (nebo tak něco :-) ) když to odkliknu tak mi MSTS zamrzne :-) , nevím jestli to je chyba tvá (přeplácená aktivita vozy a vlaky -traffic........) nebo chyba má tedy slabší PC,ale moje asi ne: -) díky

Tak zde zřejmě neporadím. Napadá mě jen, že problém může být binem. Na jakou jedeš verzi? Jinak otočená loko už je v současnosti zbytečná, dělal jsem to ještě kvůli straší verzi 151.001, která měla pod klávesou 5 pohled z levého okénka v kabině. I kdybych ji neotočil, stejně na hlaváku budeš přestupovat znova a tam je traffic o hodně hustší.

Já myslím že to binem nebude :cool: jedu na 1.8 (poslední stabilní verze),špatně si mě pochopil já jsem psal že mi to spadlo když sem odklikl zprávu (přestup si na druhé stanoviště) Takže to nebude tím že přelézám ze stanoviště na stanoviště........A jaký používáte vy MSTS Bin _?

Ad E 499.2 - Msts mi zamrzá/padá po zobrazení zpráv docela často. Zdá se, že některé počítače nesnesou kombinaci zprávy a hustého provozu ve velkých stanicích. Chyba aktivitáře to není, spíš podezírám Windows Vista. Přišel jsem na to, že když zprávu nečtu a okamžitě ji odkliknu, tak je vše v pořádku. Takže často ukládám, a když na nějaké zprávě zamrznu, tak nahraju uloženou hru a podruhé už zprávu nečtu.

Tomachek napsal:
Ad E 499.2 - Msts mi zamrzá/padá po zobrazení zpráv docela často. Zdá se, že některé počítače nesnesou kombinaci zprávy a hustého provozu ve velkých stanicích. Chyba aktivitáře to není, spíš podezírám Windows Vista. Přišel jsem na to, že když zprávu nečtu a okamžitě ji odkliknu, tak je vše v pořádku. Takže často ukládám, a když na nějaké zprávě zamrznu, tak nahraju uloženou hru a podruhé už zprávu nečtu.

NE to tím nebude :D já sám sem aktivitář a problémy s tím nemám (i přesto když mám hustý provoz), podle mě je to jedno a Vistu nemám mám XP Home :oops:

Naposled editoval moderátor:
To co popisuješ se mi také stává, Dan J. ve svém vláknu radil upravit soubor soundcfg.dat, zatím mi to po úpravě drží... Uvidíme, návod na úpravu je v Aktivity Dan J.

faldicek napsal:
To co popisuješ se mi také stává, Dan J. ve svém vláknu radil upravit soubor soundcfg.dat, zatím mi to po úpravě drží... Uvidíme, návod na úpravu je v Aktivity Dan J.

OK zkusím to najít a změnit :P poté dám vědět jak to dopadlo;)

Tak jsem se ptal Dana J. jak poupravit ten soubor a neodepsal :eek:,tak prosí jestli někdo ví jak na to tak sem s ním mockrát díky
P.S. když tak napište SZ , aby jsme nesv***** vlákno :) díky

E 499.2 napsal:
Tak jsem se ptal Dana J. jak poupravit ten soubor a neodepsal :eek:,tak prosí jestli někdo ví jak na to tak sem s ním mockrát díky

Je volně ke stažení u Jacka ;)

Stačí projít záložku danovo aktovit, narazil by jsi zde na toto. Cituji :
Ahoj.
To vypadá ne nestíhání PC a MSTS. kdysi mi pomohlo upravit soundcfg. dat. tanto parametr:
Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M )
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
AudioStream ( 5, 500, 100 )
SoundSystem ( 5, 800, 300, 52428800 )
TrainMinMaxDistance ( 5, 25.0, 1000.0 )
AmbientMinMaxDistance ( 5, 20.0, 1000.0 )
Rolloff ( 5, 1.0 )
Od těch dob, žádný pád.Wink
Dan

faldicek napsal:
Ahoj.
To vypadá ne nestíhání PC a MSTS. kdysi mi pomohlo upravit soundcfg. dat. tanto parametr:
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
Rolloff ( 5, 1.0 )
Dan

Zdravím, zkoušel jsem upravit soubor soundcfg.dat podle rady Dana, ale padá mně to občas při zobrazení hlášky pořád dál. Proto se chci zeptat, jestli ve zmíněném souboru se mají upravit všechny opakující se parametry Skip, SoundTimer atd. protože se tam asi 5x opakují nebo jen ty první. Děkuji za odpověď:)

Ferda napsal:
Zdravím, zkoušel jsem upravit soubor soundcfg.dat podle rady Dana, ale padá mně to občas při zobrazení hlášky pořád dál. Proto se chci zeptat, jestli ve zmíněném souboru se mají upravit všechny opakující se parametry Skip, SoundTimer atd. protože se tam asi 5x opakují nebo jen ty první. Děkuji za odpověď:)

Máš tam jasně napsaný Skip ( Scalability 5 - Memory Guide 30M ) a to je tam pouze jednou.

faldicek napsal:
Ahoj.
SoundTimer ( 5, 30, 5 )
Rolloff ( 5, 1.0 )
Dan
Jo to já vím já jsem to našel....Ale nevím kde to hledat a jak to změnit atd... Nikdy jsem se moc v MSTS nehrabal ;-)
Zababa napsal:
E 499.2 napsal:

Je volně ke stažení u Jacka ;)

Čuz hele díky teprve teď jsem to upravil :D

Ahoj, právě jedu tvou aktivitu IC-583, ale při odjezdu z Prahy zustanu stát u odjezd. klacku... Stojim tu už 10 minut po odjezdu a furt nic.... Ani žádná hláška.....

Lukyn-CZ napsal:
Ahoj, právě jedu tvou aktivitu IC-583, ale při odjezdu z Prahy zustanu stát u odjezd. klacku... Stojim tu už 10 minut po odjezdu a furt nic.... Ani žádná hláška.....

Podivný. To se mi ještě nestalo a ani mi nikdo o něčem podobném nepsal. Zkus přesně dodržet toto schéma: depo Vršovice, po třetí hlášce odjezd strojově na hlavák. V tunelu jízda proti stůj, poté nájezd na soupravu. Spojit, odentrovat nástup cestujících, přestoupit do drihé kabiny a čekat do 6:09 na odjezd. Okolo 6:02 už by mělo být postaveno pro vlak hráče.

Je to nejnovější verze aktivity z blackwolfových stránek?

Václav B. napsal:
Lukyn-CZ napsal:

Podivný. To se mi ještě nestalo a ani mi nikdo o něčem podobném nepsal. Zkus přesně dodržet toto schéma: depo Vršovice, po třetí hlášce odjezd strojově na hlavák. V tunelu jízda proti stůj, poté nájezd na soupravu. Spojit, odentrovat nástup cestujících, přestoupit do drihé kabiny a čekat do 6:09 na odjezd. Okolo 6:02 už by mělo být postaveno pro vlak hráče.

Je to nejnovější verze aktivity z blackwolfových stránek?

Jj, ted sem ji stáhnul... Udělal sem přesně to jak si ted popsal... Ale už je 6:25 a na klacku furt stuj... Zkusim aktivitu spustit znova..
Tak teď už je to v pohodě... Za 7 minut odjezd a už mam postavenou cestu....

Čaute. Nevite proč mi před kolinem napsalo hlašení že aktivita byla uspěšne dokončena. DIk za odp.

kill napsal:
Čaute. Nevite proč mi před kolinem napsalo hlašení že aktivita byla uspěšne dokončena. DIk za odp.

Chvíli mi to dalo práci přelouskat, co vlastně básník chce a tak se budu snažit odpověď v jeho "řeči".

ahOj
Ja ti klIdně odpovim. NEVime když nenapíseš o kterou aktivitu se jedna a taky nevime co mysLíš tim kolinem. Já znam nejaký Kolín ale ten se píse s velkym K. Neboti tam nekde pobíha ten italsky fotbalovy rozhodci?

Zdravím.

Václav objevil chybku ve své aktivitě Os 2116 pro trať Břeclav - Praha, takže kdo chce může si opravenou verzi stáhnout na známých stránkách Blackwolf-MSTS-Aktivity sekce Aktivity k trati Břeclav - Praha

Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.

A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.

Pavlík napsal:
Ahoj, jedu tvou aktivitu Os 14914, ale v Novém Městě jsem skončil. Protijedoucí motorák přijede, zastaví, ale já mám i po pravidelném odjezdu pořád stůj. A ještě taková drobná technická poznámka - píšeš, že mám sledovat návěstní opakovač, ale já ho mám zhasnutý. Používám TBP8 a žádné jiné kabiny jsem si neinstaloval.

A ještě něco - aktivita je podle GVD 2007/08, ale v Tišnově potkávám najbrtí plecháč, což je fikce. A zkus používat méně LC. Máš je tam všude, kde něco stojí. Jinak aktivita se mi moc líbila.

Já projel normálně. Zatím si aktivitu pochvaluji. Jsem asi v půlce a je to zajímavé. Sice jsem ze začátku měl zpoždění 5 minut, jelikož jsem neměl zkušenosti se 714 a divil jsem se že nějak málo brzdil, ale už jsem přišel jak jí hezky zastavit. Takže zatím aktivita dobrá, plno vtipných hlášek :D.
Doufám, že dojedu dobře. Těším se na další Tvé aktivity.

Pavlík napsal:

Zdravím,tak nejprve tě musím zkárat:-P,píšeš do špatného vlákna ;-) moje vlákno je : aktivity Vojty Bočka,jinak až budeš v kabině tak stiskni V a on se opakovač rozvítí neboj :D,k timu GVD je to samozřejmě jen na osobní dopravu :D,jinak v to Nové město opravím :cool:
faigja 704 napsal:
Pavlík napsal:

Já projel normálně. Zatím si aktivitu pochvaluji. Jsem asi v půlce a je to zajímavé. Sice jsem ze začátku měl zpoždění 5 minut, jelikož jsem neměl zkušenosti se 714 a divil jsem se že nějak málo brzdil, ale už jsem přišel jak jí hezky zastavit. Takže zatím aktivita dobrá, plno vtipných hlášek :D.

Prosím tě tay piš do mého vlákna :D, aktivity Vojty Bočka....Jinak v Novém Městě je vše v pořádku nemám tam žádný problém...
E 499.2 napsal:
Pavlík napsal:

Zdravím,tak nejprve tě musím zkárat:-P,píšeš do špatného vlákna ;-) moje vlákno je : aktivity Vojty Bočka,jinak až budeš v kabině tak stiskni V a on se opakovač rozvítí neboj :D,k timu GVD je to samozřejmě jen na osobní dopravu :D,jinak v to Nové město opravím :cool:
faigja 704 napsal:
Pavlík napsal:

Prosím tě tay piš do mého vlákna :D, aktivity Vojty Bočka....Jinak v Novém Městě je vše v pořádku nemám tam žádný problém...

A je to 754 ne 714 :D

Back
Nahoře