Hospoda (restaurace)

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Edie
  • Datum začátku Datum začátku
Co tyhle?
http://pivni.info/mapa.php
http://mapa.pivni.info/
Jak jsou aktuální těžko povědět nicméně já je někdy využívám a jsem spokojen :)

Alda napsal:
Jo s Ostravarem mám podobné zkušenosti jako tvůj táta :) Ale jak říkáš, hodně dělá jak to kdo "umí načepovat" a stará se o trubky. Já moc nemusím plzeň, ale v Olomouci u Drápala, kde se to čepuje přímo z tanku, tak to do mě letí jak skopčáci do krytu. Já spíše teď, pokud mám možnost, lezu do malých pivovarů. V Olmiku jsem si hodně oblíbil piva bavorského typu od Svatováclavského pivovaru. Mimochodem doporučuji navštívit, nekuřácká hospoda, dobře vaří, vaří vlastní pivo a dámskou část návštěvy určitě potěší piva jako banánové, višňové, grepové...Nebo jestli se někdo bude pohybovat v okolí Uherského Brodu, tak doporučuju minipivovar Balkán a tamní kvasnicová piva. Nebo místní pivovar, který se už nejmenuje Janáček ale pivovar Uherský Brod. Leč to je pro milovníky silněji hořkých piv.

Aleši nekecej, ty chodíš k Drápalovi?? Tam jsem pečenej vařenej když dojedu do Holomóca. Ale teď už jsem tam dlouho nebyl, tak nevím. Jinak já když už, tak podporuji malé pivovary. A to doslova a do písmene. Ale jak říká Midrafon a jeho kumpáni, Svijany jsou super.
Čouda napsal:
Tak v létě uděláme Tour de bier. Tohle chce rozseknout :D
Teď jsem přišel od Kašpara, kde jsem vychlemtal pět piv za sebou :DAle je pravda Mirku že by to chtělo udělat akci od hospody k hospodě.

Naposled editoval moderátor:
Není dobré vypít vícero druhů značek,potom je z toho pěkná polízanice jak v hlavě tak na zdvojené nule. :D

pepa z nuslí: Drápal je jedna z "kultovaních" hospod. Kdo nenavštíví nepochopí. Až tam budeš s radostí dojdu na plzeň, to samé platí k ronoathovi. A když nás o půlnoci vyhodí, tak zalezme dolu do sklepa

Naposled editoval moderátor:
Já v ní dokonce velkou část roku i pobývám. Takže co? Setkání v hospodě v Olomouci? Jen předem avizuji, že do nějaké půlnoční akce nejdu, viděl bych to na nedělní odpoledne.

Takže prvním ranním :D Já jsem taktéž pro a to nedělní odpoledne (večer, pondělní ráno) je pro mne vyhovující. Klidně tam zarezervuju stůl až budu vědět kdy a kolik nás bude.

No nevím, spousta lidí musí v pondělí do práce. Já bych raději pro sobotu.

Jak je to daleko od nádraží?

Od nádraží šalinou č. 1, 7 je to 4 zastávky, Drápal je hned naproti zastávky u Okresního soudu.

Alda napsal:
Takže prvním ranním :D Já jsem taktéž pro a to nedělní odpoledne (večer, pondělní ráno) je pro mne vyhovující. Klidně tam zarezervuju stůl až budu vědět kdy a kolik nás bude.

Povinně nevím, jestli mě Pepa vezme, já jsem starej na to dost, abych trefil sám.
Ale rozhodně neděli nepojedu.
Ráno v pondělí vstávám ve 3.35hod. a jdu do práce.
Takže pokud by to měla být neděle, odmítnu - bohužel.

No asi by bylo vhodné, jestli by někdo z moderátorů by byl tak ochotný a hodil to do jiného topicu a tam se můžem domluvit na datu, ať to tady neplevelíme. A hodím nějaké datum, co něco v termínu 11. 5. - 13. 5?

Back
Nahoře