Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
bastard napsal:Spíš některé pivovary už nefungují např. Louny nebo Domažlice.![]()
mikulda napsal:bastard napsal:Spíš některé pivovary už nefungují např. Louny nebo Domažlice.![]()
Já v té mapě nevidím Domažlice, ale Kout na Šumavě a ten snad funguje?
Alda napsal:Jo s Ostravarem mám podobné zkušenosti jako tvůj tátaAle jak říkáš, hodně dělá jak to kdo "umí načepovat" a stará se o trubky. Já moc nemusím plzeň, ale v Olomouci u Drápala, kde se to čepuje přímo z tanku, tak to do mě letí jak skopčáci do krytu. Já spíše teď, pokud mám možnost, lezu do malých pivovarů. V Olmiku jsem si hodně oblíbil piva bavorského typu od Svatováclavského pivovaru. Mimochodem doporučuji navštívit, nekuřácká hospoda, dobře vaří, vaří vlastní pivo a dámskou část návštěvy určitě potěší piva jako banánové, višňové, grepové...Nebo jestli se někdo bude pohybovat v okolí Uherského Brodu, tak doporučuju minipivovar Balkán a tamní kvasnicová piva. Nebo místní pivovar, který se už nejmenuje Janáček ale pivovar Uherský Brod. Leč to je pro milovníky silněji hořkých piv.
Teď jsem přišel od Kašpara, kde jsem vychlemtal pět piv za sebouČouda napsal:Tak v létě uděláme Tour de bier. Tohle chce rozseknout![]()
Alda napsal:Takže prvním rannímJá jsem taktéž pro a to nedělní odpoledne (večer, pondělní ráno) je pro mne vyhovující. Klidně tam zarezervuju stůl až budu vědět kdy a kolik nás bude.