Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
crawn napsal:No odinstaloval som to a znova nainstaloval len zakladnu verziu hry . Ked tam dam ten update tak to este ide ale ked tam dam ten patch tak to zas vypise ze neodpoveda predchodzej verzii . Netreba nahodou stiahnut nejaky starsi patch a az potom tento ?
crawn napsal:No odinstaloval som to a znova nainstaloval len zakladnu verziu hry . Ked tam dam ten update tak to este ide ale ked tam dam ten patch tak to zas vypise ze neodpoveda predchodzej verzii . Netreba nahodou stiahnut nejaky starsi patch a az potom tento ?
Matýsek napsal:Odinstaloval jsi to jak? Měl jsi to úplně odinstalovaný nebo jsi to jen přeinstaloval? Ještě se podívej jestli tam nemáš tuhle složku MSTSBIN_BACKUP ? Jestli jo, tak jí smaž a pak nainstaluj ten Bin, mělo by to jít, mám to vyzkoušený.
dem napsal:Matýsek napsal:Odinstaloval jsi to jak? Měl jsi to úplně odinstalovaný nebo jsi to jen přeinstaloval? Ještě se podívej jestli tam nemáš tuhle složku MSTSBIN_BACKUP ? Jestli jo, tak jí smaž a pak nainstaluj ten Bin, mělo by to jít, mám to vyzkoušený.
Nie vtedy ak mu to hádže hlášku o nesprávnej verzii.Skôr mám pocit že update na MSTS 1.1 neinštaloval dobre. (že nenastavil správnu cestu.)
dem napsal:Lenže on písal že mu to nešlo ani prvý raz a vtedy tam pred tým bin nemal.