Problem s modelmi

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna crawn
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.

crawn

Začátečník
Ahoj
Stahl sem si trat 321 v ktere sou uz i modely ale kdyz zapnu hrumi furt vypisuje chybu an kadzej model ci uz z ty trate nebo co si stahnut prosete kdyz tam dam nakou lokomotivu nebo vagon tak hra to nenacita sou tam jenom ty zakladni modely . pls poradte co stim . :(

RE: Porblem s modelmi

Sú dve možnosti. Buď sa stala chyba medzi klávesnicou a stoličkou, (čiže si niečo pri inštalácii zanedbal) alebo máš na to slabé PC a vypisuje ti chýbajúce objekty aj keď tam fyzicky sú.

no robil som to presne podla navodu aj som sa pytal jedenho chalana a jemu to ide a robil to tak ako ja a PC nato bude stacit na 100% . :)

nejdříve si stáhni a nainstaluj aktualizaci z odkazu v tom velkém žlutém rámečku a potom si stáhni stabilní verzi. U instalace zaškrtni všechny možnosti, co jsou na výběr.

no dal sem tam ten odkaz ze zluteho ramecku ale kdyz stahnu stabilni verzi tak u instalaci mi vypise ze neodpovida prechozi verzi ..... treba stahnout jeste nakej starsi updateale kterej ?

hm no zajtra skusim reinstalovat hru a najprv to updatnem a potom nainstajem trat . popripadne este napiste presny postup ako to tam dat . diki

No odinstaloval som to a znova nainstaloval len zakladnu verziu hry . Ked tam dam ten update tak to este ide ale ked tam dam ten patch tak to zas vypise ze neodpoveda predchodzej verzii . Netreba nahodou stiahnut nejaky starsi patch a az potom tento ?

crawn napsal:
No odinstaloval som to a znova nainstaloval len zakladnu verziu hry . Ked tam dam ten update tak to este ide ale ked tam dam ten patch tak to zas vypise ze neodpoveda predchodzej verzii . Netreba nahodou stiahnut nejaky starsi patch a az potom tento ?

Nie. Musi to ist s kazdou stabilnou verziou.

A ked instalujes ten update , tak das ho rozbalit na spravne miesto?

crawn napsal:

Odinstaloval jsi to jak? Měl jsi to úplně odinstalovaný nebo jsi to jen přeinstaloval? Ještě se podívej jestli tam nemáš tuhle složku MSTSBIN_BACKUP ? Jestli jo, tak jí smaž a pak nainstaluj ten Bin, mělo by to jít, mám to vyzkoušený.

Matýsek napsal:
Odinstaloval jsi to jak? Měl jsi to úplně odinstalovaný nebo jsi to jen přeinstaloval? Ještě se podívej jestli tam nemáš tuhle složku MSTSBIN_BACKUP ? Jestli jo, tak jí smaž a pak nainstaluj ten Bin, mělo by to jít, mám to vyzkoušený.

Nie vtedy ak mu to hádže hlášku o nesprávnej verzii.Skôr mám pocit že update na MSTS 1.1 neinštaloval dobre. (že nenastavil správnu cestu.)

dem napsal:
Matýsek napsal:

Nie vtedy ak mu to hádže hlášku o nesprávnej verzii.Skôr mám pocit že update na MSTS 1.1 neinštaloval dobre. (že nenastavil správnu cestu.)

Tu hlášku mu to může hlásit, když tam měl už nainstalovaný Bin a blbě ho odinstaloval.

No tak to už je trochu silná káva na mňa.:idea::idea::idea: Ja sa riadim podla toho čo napíše a nie podľa toho čo tam asi podla mňa je zle. A ak píše voloviny tak škodí len sám sebe, ale reagovať sa dá len na to čo je napísané...alebo žeby nie?

No odinstaloval jsem to a co tam ostali ty subory tak ty sem zmazal . Potom sem hru znova nainstaloval a dal sem tam ten train update z toho zlutyho ramecku . Ten train update som dal najprv hned do priecina kde je hra nainstalovana a vtedy ten patch nesiel tak som ten update rozbalil do jeny zlozky a skopiroval to z ni to slozky snainstalvoanou hrou a furt to nejde .

PS : nepisem voloviny pisem len co mi nejde a chcel by som to riesit . ;)
a tu slozku MSTSBIN_BACKUP tam nemam .

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře