Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jako promiň, nechci se tě nijak dotknout, ale tohle bys měl jako aktivitář vědět, že je chyba v trati. Složka Shapes nemá přeci s aktivitami nic společného.E 499.2 napsal:2) routes/Breclav-Praha/Shapes/NvstAnn1p.s
routes/Breclav-Praha/Shapes/DTTS.s
S největší pravděpodobností máš binec v aktualizacích trati BP.E 499.2 napsal:Zdravím všechny hráče a herní nadšence hry MSTS,mám 1 no vlastně 2 problémy ..........
Asi bych ty vlaky zase odebral. Jednoduše už nestíhá počítač. Řešení je i takové, nepoužívat do velkých stanic vysocepolygonové modely, ale raději něco staršího a to jak lokomotivy, tak vozy.E 499.2 napsal:...
prosím o pomoc a opakuji,že se mi to stalo poprvé a že se mi to stalo až jsem přidal vlaky do stanice v úseku Choceň-Brno hl.n. jinak to bylo bez problémůdíky za radu kluci
![]()
Pavlík napsal:Ahoj, máš tam ještě kromě Zbyňkové trati ještě nějakou jinou? Některé trati se spolu nesnesou.
Pavlík napsal:Nejlepší je trať Bratislava-Praha instalovat do čisté instalace Simulátoru, pak je vše zcela bez problémů. Trať totiž používá jiný Global, než ostatní a je potřeba před její instalací mít ve složce Global v počítači originální soubory, které tam byly zpočátku instalace MSTS. Nic dalšího tam být nesmí. Zcela jistě ti pomůže reinstalace MSTS a pak instalace tratě Bratislava-Praha. Snad ti to takhle pomůže.
A co jsi udělal s Globalem? Každá z těch dvou tratí používá odlišný Global,který při přehození způsobuje pády při startu msts.Není zapotřebí rovnou reinstal celého msts,ale smazání Globalu,nakopírování nového z DVD s tratí a pak nezapomenout na Bin,jinak msts bude řvát,že je chyba v *eng či *wag...FOLFOX napsal:Pavlík napsal:Ahoj, máš tam ještě kromě Zbyňkové trati ještě nějakou jinou? Některé trati se spolu nesnesou.
Měl jsemc tam 321, tam to bylo v pohodě, vše jsem ale odstránil, ale je možný, že tam ještě něco zůstalo, kouknu na to
Děkuji moc
Já jsem to napsal zřejmě blbě,bylo to myšleno tak,že ať ten Global co tam má vyhodí,stejně nemá cenu ho opravovat a šoupnout tam nový doplněný soubory z DVD.Předpokladem je,že si hned po instalaci msts udělám zálohu originálního Globalu,to bych považoval za zásadní věc.Ale důležité je,aby nejezdil na trati s jiným globalem,to začátečníci nevědí a pak na foru je moře nářků,že jim něco nejede.Ono je to taky o tom,aby četli před instalací FAQ a readme,což se zhusta neděje...Pavlík napsal:Petře, myslím, že tentokrát nemáš pravdu. Na Zbyňkově DVD není kompletní Global. Je potřeba instalovat do originální složky Global, co se vytvořila po instalaci MSTS. Alespoň to tak vždycky bylo (mám DVD z 3/2007).
Jelikož jsem kdysi vyráběl instalačky češtiny pro své DVD, tak jedno vím jistě. Čeština nikdy v Global nebyla.Petr Novák napsal:...Čeština by měla být naistalovaná už v Globalu....
honzyf04 napsal:I já mám problém.Takový TGV i když je to skin jede no problém(trať SV koridor).Ale když jedu s tram KT4 xxx Berlin na trati linky U79 z www.thetrain.de tak
I já mám problém.Takový TGV i když je to skin jede no problém(trať SV koridor).Ale když jedu s tram KT4 xxx Berlin na trati linky U79 z www.thetrain.de tak mě MSTS vyhodilo hlášku"nelze otevřít soubor s texturou routes/U79/water.jpg"
I já mám problém.Takový TGV i když je to skin jede no problém(trať SV koridor).Ale když jedu s tram KT4 xxx Berlin na trati linky U79 z www.thetrain.de tak mě MSTS vyhodilo hlášku"nelze otevřít soubor s texturou routes/U79/water.jpg"