Poisone nechci tě shazovat ale vůbec jsi nepochopil o co Jawákoj jde. Prvně musím uvést, že používám bin 1.8xxx. Druhak se dostáváme k jádru problému. V MSTS existují dva stavy. Buď je na loko - v .cvf souboru definice návěstního opakovače nebo není. Tahle skutečnost má vliv na požadavek prokázání bdělosti. Čili, pokud mám loko s návěstním opakovačem, který mi přenáší návěsti (popř. po stlačení klávesy V lze u některých strojů zhasnout), prokázání bdělosti je požadováno pouze u návěstí stůj, mezikruží a po překročení rychlosti 120. Mám takový pocit, že v binu 1.8 džordž tenkrát trošku ujel a vzniknul tenhle paskvil.
Pakliže v cvf zápis návěstního opakovače chybí, na loko se nepřenáší návěsti a musím mačkat furt.
Na stejnou otázku jsem se ptal už před časem já. Samozřejmě nikdo nepochopil o co mi jde. Pro rejpaly ještě dodám, že předpis o VéZetkách jsem neštudoval, takže jsem se možná někde lehce zmýlil. Dokonce je možné, že v binu 1.7 se VZ chová ještě normálně. Také jsem neštudoval. Spíš bych své zraky upíral k OR..