Aktivity Vojty Bočka

Ahoj,jen se přidám do debaty když dovolíte,pokud si dobře pamatuji bylo tehdy MVTVčko součástí neveřejného trainsetu-090 a posleze smazaná a balík byl opět ke stažení ale pokud se nemýlím je to asi tak 5 let čemuž odpovídá i verze modelu ale zaráží mě že to šlo ven až teď:roll:

Tak vozidla jsem vyměnil, jakmile to pošlu poisonovi, tak můžete nadále stahovat, bohužel už to není to pravé ořechové :), ale i tak se snad bude líbit.

Jelikož šlo o Vaši aktivitu, prosím všechny potencionální zájemce o Vaši práci, aby mě laskavě neobtěžovali tím, jestli nemám nějaká vozidla do Vašich aktivit.
Neberte to jako útok na Vás,ale na ně samotné.
A nebyl to jen jeden člověk.
Pokud chce někdo mít pořádek v trainsetu, tak ať si nad to sedne ,jako já před rokem a věnuje tomu 7 týdnů usilovné práce.
A díky Jardovi B. a jeho tlačence, ať si ten pořádek udělám, jej teď mám a jsem happy.

Omlouvám se, ale abych řešil ještě ve svém večerním volnu po celém dni v práci (a to mám regulerní dovolenou) toto, to fakt je na mě moc!

Děkuji za pochopení.:)

Aktivita R 605 Větruše s upraveným osazenstvem traffic vlaků je opět ke stažení.

Asi už píšu,jak se u nás v Čechách říká s křížkem po funuse,ale já je nahradil M 144.0 od matese: http://mates-msts.ic.cz/_strankavozidla.htm

Koukám že Pikku si nechal zamknout svoje témata,takže to napíšu sem. Ještě jednou opakuji my OBYČEJNÍ ZA TO NEMŮŽEME. AŤ se zeptá mezi VIP kdo pustil ven. A E 449.2 za nic nemůže. Takže díky jednomu rádoby kamarádovi Pikka to odsereme všichni FAKT SUPER !!!!

Naposled editoval moderátor:
Klokan 35 napsal:
Koukám že Pikku si nechal zamknout svoje témata,takže to napíšu sem. Ještě jednou opakuji my OBYČEJNÍ ZA TO NEMŮŽEME. AŤ se zeptá mezi VIP kdo pustil ven. A E 449.2 za nic nemůže. Takže díky jednomu rádoby kamarádovi Pikka to odsereme všichni FAKT SUPER !!!!

Tož keď sú medzi vami kdejakí sráči, loseri, čo nemajú chrbtovú kosť, jebú do všetkého, vrtajú sa do toho, čo sami nestvorili ... sami ste sa o to pričinili. Kdejakí samozvaní úpravcovia a šíritelia tranisetov, lovci betatestov, reverzní inžinieri - to všetko je háveď, ktorá len autorov nasiera a výsledok je podobný, ako v Pikkovom prípade.

Klokan 35:
A co takhle se na to podívat pohledem autorů, kteří to odsrali??? Za co můžeme my? V tom archivu byl i model O. Janiše a moje a Kadrovy zvuky, resp. jejich směska. Děláme něco pro svoje potěšení s čím se občas chceme podělit. A co za to? Mnozí na tom jen hledají chyby, píšou na fóru co všechno je špatně nebo do toho rovnou začnou rýpat a předělávat. Když řekneme, že nic nebude, jsme ti špatní??? Tomu zloději nadávejte a ne autorům ! Ale to ne, místo toho radši budete řešit, čím to nahradit a proč to radši tak nenechat, autor, aby se snad ještě omluvil.

Jacek,Tax : Chlapi naprosto vás chápu a souhlasím s vámi. Jen jsem to špatně napsal nebo spíš vyjádřil,ale jak mi zjistíme toho Č....a který to UKRADL ? Schválně jsem si na na ten odkaz na Uložto teď klepl. A ejhle on je SMAZÁN !!!! Třeba tebe si Petře strášně vážím,ať co děláš pro MSTS nebo modelovou železnici. To samé Taxe a i Pikka všichni to děláte ve svém voném čase a pro svoje pobavení. Těšil jsem se na nový model 810,MVTV,Hurvínka atd. určitě s lepším vyladěním engů a dalších věcí okolo. A potom jden debil z....í vše pro všechy. Dělám na dráze nějaký pátek a bohužel denně mezi lidmi tak vidím co se děje o to víc mě to mrzí že je to i mezi námi v MSTS a to jen hra. Tak se vám chlapi omlouvám !

Omluva za pravopis byl jsem na pivku a nějak špatně na to vidím! Ještě jednou sorry nebylo to vůbec namířené na autory modelů.

Klokan 35 napsal:
zjistíme toho Č....a který to UKRADL ?

Tak pozor, to by si mohl někdo špatně vyložit :) Jinak pivko včera bylo dost zrádný. Sem odpoledne na zahrádce dal dvě a docela jsem ji měl :D

Čouda: Když jsem to poprvé četl, tak jsem si nejdřív taky dosadil spíše Čouda než to, co pravděpodobně autor myslel (hlavně nechápat špatně :D). To s tím pivem můžu jednoznačně potvrdit, jedno velký Gčko na slunci a už to šlo :D

Pánové ještě jednou se omlouvám, za všechno nesu vinu já a ne ten co to na uložiště nahrál, kdybych ten odkaz nehodil do seznamu a vůbec ty modely nepřidával do aktivity... Ale časem by se to asi taky provalilo, určitě by to nějakej šťoural vyšťoural...

Jinak mi prosím nepište už ty SZ, ve kterých stojí, jestli mám ještě ty modely, díky.

Ahoj,
mám připomínku k R 605 "Větruše", kterou jsem si chtěl zajet.
Hned po pár vteřinách od začátku jsem dostal povolení vjezdu na obsazenou kolej do hlavního nádraží.
Leč, není dofoukáno a není se kam hnout.
Takže potom příjezd k nástupišti a najíždění na vozy je jednou změtí hlášek časových a pozičních, což je tak nepřehledné, že jsem to vzdal.
Neber to zle, prosím. Možná by stálo za to to poupravit.

Ahoj Mirku. Lze to vyřešit jednoduchou úpravou engu. Najdi si v něm odstavec train brake a řádek pod tím končí číslem 0.7 a to uprav na 0.5. Docílis tím, že brzdic bude mít výchozí polohu J, nikoliv B, která je i nereálná. ;-) aktivitu jsem projel a moc se mi líbila, je bezvadná. :) V Holešovicích se skutečně střídá se slovákem? I docela vtipná, například mašinka i brzdila. :)

Midrafone to je jenom začátek. Prostě musíš jet hned přes mrtvoly. Na křížení stahneš smeták a potom už jde kompresor zasejc normálně. A dál to taky stojí za to. Já jsem to dojel akorát někde do Nelahosevse. Tam mě mojí vlastní vinou vyhodilo nějaký vozidlo a tak jsem to prozatím vzdal. Ale je to něco úžasnýho, co jsem už dlouho nejel. Samozřejmě chybky tam jsou ale ty vytknu až to projedu celý.

Na to mal byť podla mňa hráč upozornený hneď na začiatku. Ja som tak zo zvyku nechal vypustiť všetok vzduch a dvihol zberač. Potom naskočila hláška posun dovolený. Ale aktivitu som si pustil na novo a bez problémov som ju už došiel až do cieľa.

Ako napísal Čouda, bola to kvalitná aktivita pri ktorej hraní som sa nenudil (bloky, križovania, hlášky)

Back
Nahoře