Aktivity Vojty Bočka

Já myslím, že pokud jsem vytknul něco a nedojel to, nejsem hned já ten špatnej.
Takže si můžete myslet oba dva, co je Vám libo. Máte na svůj názor právo a já taky.

Proč to? Stačí brzdič hned po startu mise dát do polohy nastaveno a zvednout sběrač. Po nafoukání odbrzdit. Není třeba nic vypouštět.
Existuje i jistá finta, mašina se dá odbrzdit pomlčkou a je možno šibovat a brzdič do polohy jízda dát až po dofoukání.

Ale v každém případě je třeba do misí dát na začátek nějakou prodlevu a ne radit jak se hrabat v eng souborech.

Přesně tak, prodlevu to chce, většinou začínám aktivity s tím, že si nejdříve připravíme stroj, což právě znamená dofoukat mašinu a pak teprve se začne něco dít. Hrabat se v engech, je v tomhle případě volovina. V praxi taky nějaký ten čas trvá, než si mašinu připravíš.

Šneku prodlevu to jistě chce, ale jak jistě víš, tak 151 přivezla z DC Sv na západ odkud dále pokračuje směr Kolín, ale to je pro nás nepodstatné, z čehož vyplívá, že stroj už je nějakou tu dobu dávno připravený... Jak sis všimnul, tak Větruše z Chomutova přijela s lehkým bonusem, proto je posun a začátek řešen tzv. na krev ;) když pomyneš na 10 sekund realitu, tak jako první co uděláš na začátku aktivity je to, že dáš polohu ovladače brzdiče do švihu a podržíš pomlčku :D ale není třeba, i s ,,normálním´´ oživením stroje se to dá s přehledem stihnout, nebo jak tu bylo řešeno mrkni do engu...

Čoudo jsem rád, že se líbí i tobě, to už je co říct :D, pak napiš ty chybky jsem zvědav :)

Tak jsem aktivitu projel na začátku jsem využil finty,:) aktivita velmi dobrá, vřele doporučuji.:)
Co se týče střídání strojvedoucích, střídají se se slovenským kolegou v Praze na hlavním, ten pak jede na odstavné, kde si bere soupravu na 121tku.:)

Šnek napsal:
Tak jsem aktivitu projel na začátku jsem využil finty,:) aktivita velmi dobrá, vřele doporučuji.:)
Co se týče střídání strojvedoucích, střídají se se slovenským kolegou v Praze na hlavním, ten pak jede na odstavné, kde si bere soupravu na 121tku.:)

Šneku děkuji za pochvalu, ale nechci dělat nějak chytrého, ale s čobolákem jsme vždy střídali na pražských Holešovicích, jak sis jistě všimnul, tak jsem aktivitu dělal bez změny v GVD ( do 15.6. ) :cool:

Já jen koukám podle předlohy, kde se mají fírové střídat.
Jestli si střídání domluví v Holešovicích mezi sebou, nevidím v tom žádný problém.:)
Je to na domluvě.:)

Šnek napsal:
Jestli si střídání domluví v Holešovicích mezi sebou, nevidím v tom žádný problém.:)
Pravdu máš, do poslední změny se fírové střídali v Holešovicích.:):):)

Šnek napsal:

Na domluvě to určitě není :roll: :D Si to představuješ jak Hurvajz válku :D

Po skoro dvou letech se Vojta nasadil a vytvořil aktivitu vlaku EuroNight 405 Vltava. Ke stažení na mém WEBU

Ano, přesně jak Poison píše, tímto bych mu chtěl poděkovat za zveřejnění a teď něco málo k aktivitě... Aktivitu jedete podle horních rychlostníků, bohužel až v Olomouci jsem si uvědomil, že hned za mašinou máme skřípák ( jeden z mála, který je na 160 km/h ), se kterým bychom měli jet podle dolních rychlostníků. Aktivita byla vytvořena na základě GVD 2013/14, SJŘ k aktivitě přiložen. Rád uvítám náměty, připomínky atd. V případě nějakého chybějícího vozidla mne kontaktuje, rád přepošlu.

P.S. nezapomeňte otevírat dveře ve stanicích, RZD kočáry to umožňují :D

Back
Nahoře