Aktivity Vojty Bočka

Dobrý večer po dlouhé době zase přidávám svoje dílo na web poisona, jedná se pohodovou aktivitu R 471 Amicus v úseku Praha hl.n. - Česká Třebová.Jedete s lokomotivou ČD 162.054-1.Aktivita je udělána dle GVD 2009/2010.V České Třebové končíte,kolega s 362 Vás střídá...Už jenom čekám na poisona až jí umístí na jeho web.
Chybějící vozidla budou přiložena kde je najít,akorát si nejsem vědom 2 kde jsem je vzal jedná se údajně o CDC 123.025 a ještě něco polského,tak bych Vás poprosil aby jste mi to někdo napsal co to hodilo za chybu :P,abych to mohl doplnit na webu díky,doufám že se Vám aktivita bude líbit ;-) Jinak se omlouvám za řazení R 409 Vltava,neudělal jsem ji reálnou pač by jste museli stahovat hodně vozů :)

Zdravím Vás a přeji Vám šťastné a veselé prožití Vánočních svátků.....
Měl bych pro Vás další aktivitu,tentokrát proženete ,,pérka´´ Brejlounovi čili 754.076-8,v úseku Tišňov-Žďár nad Sázavou,se kterým vezete osobní vlak 14914.Na trati nic mimořádného,křižování a traffic dle reálu ;) Jinak jedeš dle GVD 2007/2008.Přeji příjemnou jízdu,jinak ke stažení je na stránkách poisona.Tam naleznete co je použito mimo TBP 8 atd...Přeji príjemnou jízdu,v případě problémů mě kontaktujte a napište prosím hodnocení díky :p

Hele, příště menší rozlišení. Nejen, že mě trvá než se načtou obrázky, ale i se to nevejde na obrazovku.

Zdravím všechny po dlouhé době. Před malou chvílí jsem dojel poslední testovací jízdu mé aktivity Os 8621 na trati 321. Jedná se o pohodovou letní aktivitu v čele elektrické jednotky 471.033-1, se kterou máte za úkol odvéz osobní vlak 8621 z Prahy do Pardubic, vše důležité je popsáno v burze aktivit ( trať 321 ). Opět děkuji Poisonovi za zveřejnění aktivity na jeho web, kde je logicky ke stažení, přeji příjemnou jízdu, v případě připomínek, napište sem do mého vlákna.

Zdravim, jelikoz uz jsem to nemohl vydrzet, tak to musim uz napsat. Je opravdu chvalihodne ze se nekdo postara o pekne aktivity, klobouk dolů. ALE,proc se autor aktivity trochu nestera jak je trainset smerovam autorem do hry? U teto posledni akt. me nasel conbuilder 128 chybejicich vozidel. Jenze ja je mam, az na to kde maji bejt. Např. 350004 od Hekla jsou smerovany do samostatnych slozek a ne v jedne Zssk_350. A tak je to u vetsiny trainsetu. Predelavat 128 vozidel se me teda uz nechce. Hodne tvurcu aktivit si uz ten trainset sjednotili ale toto je uz moc. Nic ve zlem ale chtelo by to ten trainset aktualizovat. S pozdravem J.H.

hrouda napsal:
Zdravim, jelikoz uz jsem to nemohl vydrzet, tak to musim uz napsat. Je opravdu chvalihodne ze se nekdo postara o pekne aktivity, klobouk dolů. ALE,proc se autor aktivity trochu nestera jak je trainset smerovam autorem do hry? U teto posledni akt. me nasel conbuilder 128 chybejicich vozidel. Jenze ja je mam, az na to kde maji bejt. Např. 350004 od Hekla jsou smerovany do samostatnych slozek a ne v jedne Zssk_350. A tak je to u vetsiny trainsetu. Predelavat 128 vozidel se me teda uz nechce. Hodne tvurcu aktivit si uz ten trainset sjednotili ale toto je uz moc. Nic ve zlem ale chtelo by to ten trainset aktualizovat. S pozdravem J.H.

Zdravím, děkuji za pochvalu. A teď k tomu trainsetu :) Ano chtělo by to ,, v tom mít pořádek´´, ale já mám trainset uspořádán tím způsobem, že jak je to ke stažení, např. ten Hugo od Hekla, stáhnu a nainstaluju, tímto se soubor nainstaluje a vytvoří složku v Trainsetu zssk_350-004_hk, tak to tedy mám já vše uspořádané, lépe řečeno, tak jak to stáhnu, tak to do Trainsetu vložím, zdá se mi, že by to takhle mohl mít každý, protože je to bezpracný vkládání čistě jen do Trainsetu ;), ale to už je každého věc, tímto se Ti tedy omlouvám, že si měl nekonečné přesouvání ( možná ses na to....... ) a ještě jednou díky za pochvalu :P
P.S. jeden má trainset uspořádán tak, a druhý zase tak.

To hrouda: Tady je to bohužel další názorná ukázka toho, jak si nesmyslným přesouváním samotný uživatel dělá v trainsetu bordel ( a diskuse je tady na to docela častá).....takže se E.499.2 nemá za co omlouvat, neb žádnou chybu neudělal a neudělal ji ani Hekl..

Martens napsal:
To hrouda: Tady je to bohužel další názorná ukázka toho, jak si nesmyslným přesouváním samotný uživatel dělá v trainsetu bordel ( a diskuse je tady na to docela častá).....takže se E.499.2 nemá za co omlouvat, neb žádnou chybu neudělal a neudělal ji ani Hekl..

Zdravim, ja nevyzaduju zadnou omluvu, ale prave zssk_350004_hk je smerovana spatne, konkretne je to Consists vb_8621_272.con, takze prosim to neotacejte proti me.
Engine (
UiD ( 9 )
EngineData ( zssk_350004_hk zssk_350 )

A je toho bohuzel vic. Ja prave mam trainset jak se nainstaluje od autora, protoze jsem se prave uz ponaucil.

hrouda napsal:
Martens napsal:

Zdravim, ja nevyzaduju zadnou omluvu, ale prave zssk_350004_hk je smerovana spatne, konkretne je to Consists vb_8621_272.con, takze prosim to neotacejte proti me.
Engine (
UiD ( 9 )

A je toho bohuzel vic. Ja prave mam trainset jak se nainstaluje od autora, protoze jsem se prave uz ponaucil.

Nic proti neotáčím ;) už vím čím to je já mám Huga v trainsetu 2x jak ve složce zssk_350004_hk tak ve složce zssk_350, protože když si chci zahrát aktivitu od jiných tvůrců tak to tak mají umístěný :D takže pořád platí jeden má trainset tak a druhý tak ;)

Martens napsal:

Přesně tak ;) kdybych si Trainset ,,opravil´´ podle Hroudy, tak ho zase můžu mít jinak než ty a budeš si ztěžovat zase ty :D prostě diskuze o pořádku v Trainsetu je dle mého zbytečná ;)

E 499.2 napsal:
hrouda napsal:
Martens napsal:

Engine (
UiD ( 9 )

Nic proti neotáčím ;) už vím čím to je já mám Huga v trainsetu 2x jak ve složce zssk_350004_hk tak ve složce zssk_350, protože když si chci zahrát aktivitu od jiných tvůrců tak to tak mají umístěný :D takže pořád platí jeden má trainset tak a druhý tak ;)

Tak kdyz tak priste jak je to od tvurcu vozu jo? Tim ti nikdo nic nemuze. Treba akt. od poisona nebo vlada jsou v pohode a tam uz nic nemusim delat, jen treba kdyz opravdu neco nemam. Jinak uz jsem pred Preloucem, v pohode. Dik

hrouda napsal:
E 499.2 napsal:
hrouda napsal:
Martens napsal:

Engine (
UiD ( 9 )

Tak kdyz tak priste jak je to od tvurcu vozu jo? Tim ti nikdo nic nemuze. Treba akt. od poisona nebo vlada jsou v pohode a tam uz nic nemusim delat, jen treba kdyz opravdu neco nemam. Jinak uz jsem pred Preloucem, v pohode. Dik

Ok, já bych to taky takhle měl, kdyby mě zase jiný aktivitář nenutil abych vozidlo umístil ještě jinde....:)

Tak po dlouhé době jsem se konečně odhodlal něco dokončit. Tím něčím se tentokrát stal R 605 Větruše v traťovém úseku Ústí nad Labem hl.n. – Praha Holešovice, kde na Vás bude čekat slovenský kolega, který Vás vystřídá. Jedete v čele HV 151.001-5 dle GVD 2011 / 2012 ( bez změny ). Aktivitu jsem si dovolil vytvořit dle reálu, jelikož jsem měl tu možnost svézt se ,,pár krát´´ na stanovišti… Aktivita je tvořena celkem v napnuté jízdní době, takže na kochání krajinou moc času nezbude, samozřejmě Vás potká nějaká ta mimořádnost, ale o tom až v samotné aktivitě… Přeji příjemnou jízdu.

Screeny přikládám ZDE

Mno jo .. ale me to nejde stáhnout, na webu jaksi sekce 2012 ještě chybí :D ale rád si jí projedu, dlouho jsem MSTS nejel.

Aktivitu bych přidal, problém v tom nevidím žádný, ale z odkazu lete?ka?osta.cz/????????? jí těžko stáhnu :D:D

poison napsal:
Aktivitu bych přidal, problém v tom nevidím žádný, ale z odkazu lete?ka?osta.cz/????????? jí těžko stáhnu :D:D
A Pn 47513 ze své dílny 17.8. bude ke stažení?

Bude, ale čekám na test od dvacky, který se z toulek po zemi České vrátí zítra, takže bych to viděl tak v pondělí. ;)

Back
Nahoře