Kryton
Cestující
Ahoj, vytvořil jsem pár aktivit. Kdybyste s nimi měli jakékoliv problémy, napište sem nebo do mé knihy návštěv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Promiň, ale s touto hláškou jsem se nikdy nesetkal, snad někdo bude vědět...Somatko napsal:Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
Dobre a nevies kto by to vedel?Kryton napsal:Promiň, ale s touto hláškou jsem se nikdy nesetkal, snad někdo bude vědět...Somatko napsal:Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
P.S.: Příště ten dotaz nepiš do burzy, já Ti dám dva odkazy, kde reagovat, a je mi to houby platný.![]()
To nevímSomatko napsal:Dobre a nevies kto by to vedel?
Somatko napsal:Dobre a nevies kto by to vedel?Kryton napsal:Promiň, ale s touto hláškou jsem se nikdy nesetkal, snad někdo bude vědět...Somatko napsal:Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
P.S.: Příště ten dotaz nepiš do burzy, já Ti dám dva odkazy, kde reagovat, a je mi to houby platný.![]()
Somatko napsal:Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
Jako statickou soupravu mám myslím udělanou jen lokomotivu odstavenou v depu Děčín a soupravu poštovních vozů Čp Gbkkqs v Ústí nad Labem, ale mě to problémy nedělalo. Možná je to verzí MSTS Binu, jám mám nejnovější pracovní verzi. Jestli to na ní nepojede, tak zmíněné loose consisty v activity editoru normálně smaž, kdybys nevěděl jak, napiš mi SZstargate napsal:Zkus si překontrolovat všechny statická vozidla v té aktivitě,také mě to psalo tuto hlášku a pak jsem si všimnul,že jedna ze statických souprav mi "vyčuhuje" mimo koleje (koleje už skončily,ale vlak tam stále měl stát) ... nevím jestli to bude to stejné,ale můžeš aspoň zkusit![]()
Ahoj. Takovou hlášku jsem nikdy neviděl, ale možná to bude tím, že soubor kr_sp_1662.trf je použit jako traffic pro obě části aktivity. Podle mě by to ale nemělo vadit. Zkus to spustit a uvidíš.Ferda napsal:Ahoj, Train store mně hlásí:
Zpráva/Chyba/Seznam varování:
Varování - číslo položky: 1
Je zde nejméně jeden rozpor ve službách (Traffic Service)!
Provoz: Soubor: 'Routes\Breclav - Praha\TRAFFIC\kr_sp_1662.trf'
Složka: 'Routes\Breclav - Praha\Activities'
Soubor: 'kr_sp_1662_a.act'
Popis: 'Sp 1662 1. cást'
Něšlo by to nějak poladit? Nebo to není závažná chyba? Dík![]()
Martens napsal:Čouda, už to tady padlo po x-tý. Na toto forum chodí dost lidí, tak si laskavě dávej bacha na svůj přisprostlý nevymáchaný rypák.
Díky za upozornění, podívám se na to. Bude to způsobeno tím, že mám v trainsetu obě verze značení... . Udělám si v tom pořádek a aktivitu opravím.Pavlík napsal:K tvé aktivitě Sp 1662 - používáš staré značení trainsetu. Např. CDvagBint nebo CDvagSqs_2k_1. Toto už prosím vyřaď, už dlouho to je v TBP jinak (CD_B_int a CD_Sqs_2k_1).
EDIT: tak teď nevím, jaký systém je tam tedy použit, když jsou tyto kontejnery Sqs použity ve starém i novém značení v jednom consistu, a to nex_41731...
Ahoj. To, že předvěst chybně návěstí bude nejspíš chyba tratě. Doufejme, že to bude v příští aktualizaci opravenoBanán napsal:V aktivitě R 443 se mi stala zajímavá věc,na předzvěsti do Běchovic svítila zelená a na vjezdovém něvěstidle do Běchovic bylo na stůj.Bohužel ani rychlobrzda nepomohla.Zkusil jsem jet znovu,ale tak abych stihl zastavit u vjezdu,to samé(na předzvěsti volno) z tím rozdílem že na vjezdu se po chvilce změnila návěst na "výstraha". Stalo se to ještě někomu? Radek.
Fakt tam není. V tom případě nevím, kde ho hledat. Třeba někdo poradí.Midrafon napsal:K aktivitě na PIDu S1 mám jednu otázku. V txt píšeš odkazy na vozidla mimo Trainset.
Odkaz http://zsoltee-loks.atw.hu, kde jsem zaregistrován je ok, ale to, co bych tam měl údajně najít tam není![]()