Aktivity Kryton

Somatko napsal:
Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
Promiň, ale s touto hláškou jsem se nikdy nesetkal, snad někdo bude vědět...:roll:

P.S.: Příště ten dotaz nepiš do burzy, já Ti dám dva odkazy, kde reagovat, a je mi to houby platný.:mad:

Naposled editoval moderátor:
Kryton napsal:
Somatko napsal:
Mne pri spustani aktivity napise Selhala inicializece vozidla <200842> RigidBody pomozete mi?
Promiň, ale s touto hláškou jsem se nikdy nesetkal, snad někdo bude vědět...:roll:

P.S.: Příště ten dotaz nepiš do burzy, já Ti dám dva odkazy, kde reagovat, a je mi to houby platný.:mad:
Dobre a nevies kto by to vedel?

Somatko napsal:
Kryton napsal:
Somatko napsal:

Dobre a nevies kto by to vedel?

Zkus si překontrolovat všechny statická vozidla v té aktivitě,také mě to psalo tuto hlášku a pak jsem si všimnul,že jedna ze statických souprav mi "vyčuhuje" mimo koleje (koleje už skončily,ale vlak tam stále měl stát) ... nevím jestli to bude to stejné,ale můžeš aspoň zkusit;)

Somatko napsal:
stargate napsal:
Zkus si překontrolovat všechny statická vozidla v té aktivitě,také mě to psalo tuto hlášku a pak jsem si všimnul,že jedna ze statických souprav mi "vyčuhuje" mimo koleje (koleje už skončily,ale vlak tam stále měl stát) ... nevím jestli to bude to stejné,ale můžeš aspoň zkusit;)
Jako statickou soupravu mám myslím udělanou jen lokomotivu odstavenou v depu Děčín a soupravu poštovních vozů Čp Gbkkqs v Ústí nad Labem, ale mě to problémy nedělalo. Možná je to verzí MSTS Binu, jám mám nejnovější pracovní verzi. Jestli to na ní nepojede, tak zmíněné loose consisty v activity editoru normálně smaž, kdybys nevěděl jak, napiš mi SZ;-).

Ahoj, Train store mně hlásí:

Zpráva/Chyba/Seznam varování:

Varování - číslo položky: 1
Je zde nejméně jeden rozpor ve službách (Traffic Service)!
Provoz: Soubor: 'Routes\Breclav - Praha\TRAFFIC\kr_sp_1662.trf'
Složka: 'Routes\Breclav - Praha\Activities'
Soubor: 'kr_sp_1662_a.act'
Popis: 'Sp 1662 1. cást'

Něšlo by to nějak poladit? Nebo to není závažná chyba? Dík;)

Ferda napsal:
Ahoj, Train store mně hlásí:

Zpráva/Chyba/Seznam varování:

Varování - číslo položky: 1
Je zde nejméně jeden rozpor ve službách (Traffic Service)!
Provoz: Soubor: 'Routes\Breclav - Praha\TRAFFIC\kr_sp_1662.trf'
Složka: 'Routes\Breclav - Praha\Activities'
Soubor: 'kr_sp_1662_a.act'
Popis: 'Sp 1662 1. cást'

Něšlo by to nějak poladit? Nebo to není závažná chyba? Dík;)
Ahoj. Takovou hlášku jsem nikdy neviděl, ale možná to bude tím, že soubor kr_sp_1662.trf je použit jako traffic pro obě části aktivity. Podle mě by to ale nemělo vadit. Zkus to spustit a uvidíš.

K tvé aktivitě Sp 1662 - používáš staré značení trainsetu. Např. CDvagBint nebo CDvagSqs_2k_1. Toto už prosím vyřaď, už dlouho to je v TBP jinak (CD_B_int a CD_Sqs_2k_1).
EDIT: tak teď nevím, jaký systém je tam tedy použit, když jsou tyto kontejnery Sqs použity ve starém i novém značení v jednom consistu, a to nex_41731...

Čouda, už to tady padlo po x-tý. Na toto forum chodí dost lidí, tak si laskavě dávej bacha na svůj přisprostlý nevymáchaný rypák.
Martens napsal:
Čouda, už to tady padlo po x-tý. Na toto forum chodí dost lidí, tak si laskavě dávej bacha na svůj přisprostlý nevymáchaný rypák.

A jestli příjde buchta na slezinu, tak máš první místo ve frontě už dávno zajištěné.....

Pavlík napsal:
K tvé aktivitě Sp 1662 - používáš staré značení trainsetu. Např. CDvagBint nebo CDvagSqs_2k_1. Toto už prosím vyřaď, už dlouho to je v TBP jinak (CD_B_int a CD_Sqs_2k_1).
EDIT: tak teď nevím, jaký systém je tam tedy použit, když jsou tyto kontejnery Sqs použity ve starém i novém značení v jednom consistu, a to nex_41731...
Díky za upozornění, podívám se na to. Bude to způsobeno tím, že mám v trainsetu obě verze značení... . Udělám si v tom pořádek a aktivitu opravím.

No jo chodí, ale ta chyba existuje už kolik roků a nikdo s tím nic nedělá. Důvodem prý je, že by se museli opravit consisty. Tak se opraví, no. Dyť o nic nejde a buchta už se taky rozčílil.

V aktivitě R 443 se mi stala zajímavá věc,na předzvěsti do Běchovic svítila zelená a na vjezdovém něvěstidle do Běchovic bylo na stůj.Bohužel ani rychlobrzda nepomohla.;) Zkusil jsem jet znovu,ale tak abych stihl zastavit u vjezdu,to samé(na předzvěsti volno) z tím rozdílem že na vjezdu se po chvilce změnila návěst na "výstraha". Stalo se to ještě někomu? Radek.

Banán napsal:
V aktivitě R 443 se mi stala zajímavá věc,na předzvěsti do Běchovic svítila zelená a na vjezdovém něvěstidle do Běchovic bylo na stůj.Bohužel ani rychlobrzda nepomohla.;) Zkusil jsem jet znovu,ale tak abych stihl zastavit u vjezdu,to samé(na předzvěsti volno) z tím rozdílem že na vjezdu se po chvilce změnila návěst na "výstraha". Stalo se to ještě někomu? Radek.
Ahoj. To, že předvěst chybně návěstí bude nejspíš chyba tratě. Doufejme, že to bude v příští aktualizaci opraveno:roll:. Stůj na vjezdu je správně. Dohnal jsi osobák, který máš předjet až v Úvalech.

U Sp 1963 máš v Chlumčanech blbě křižování, vůbec si nepoužil servis2, tim pádem muj vlak pro sebe zablokoval cestu, do který byl pak vržen ten protijedoucího osobák, tim pádem stojíme oba u klacku. Ano, lze couvnout a on se rozjede, nicméně to mě zpozdí a v dalších stanicích mi pak budou ujíždět vozy před očima, když už mi takhle minutu zpožděnýmu zmizely v Přešticích- necháváš si fakt velkou rezervu...
Nevim, co je to teď za blbou módu, nebo lenivost či jak to nazvat, když většina nových aktivitářu neni schopná na jednokolejce správně vykřižovat vlaky. Když aktivita nemá 40 LC, tak zas autor neumí se servisem 2. Když už autor umí se servisem 2, tak zas ujížděj člověku vozy před očima atd. Kurňa neflákejte to tak!
Trochu mě zaráží, že sem si toho od 26.7.2009 všim asi jenom já. Copak všichni jezdí jenom BP?

Je potřeba to posílat k testerům. Já když dostanu takovou aktivitu, tak ji rozhodně doporučím opravit. Kvalita by měla být upřednostněna před kvantitou.

Ahoj,
chci se zeptat k aktivitě Os 2014. Jaká je obvyklost zastavování v zastávce Děvínské Jazero? Je tam hrozně krátký perón, ke kterému se vejdou 3/4 vozy. Má se zastavit tak, že se nastupuje pouze do prvních vozů? Věděl by někdo poradit?;)

K aktivitě na PIDu S1 mám jednu otázku. V txt píšeš odkazy na vozidla mimo Trainset.
Odkaz http://zsoltee-loks.atw.hu, kde jsem zaregistrován je ok, ale to, co bych tam měl údajně najít tam není :-(
Můžeš mi to tajemství prozardit, kde to tam hledat?
Maďarsky neumím, anglicky ano, ale i to mně nebylo nic platné. Jednalo se o JZ EC PACK.
Díky moc :-) Měl jsem ho ve svém trainsetu již dávno, ale pak mi úplně zkolaboval noťas a zálohu jsem neměl :-( Teď již mám v novém PC všechno a toto je jedna z mála věcí, co mi chybí.

Midrafon napsal:
K aktivitě na PIDu S1 mám jednu otázku. V txt píšeš odkazy na vozidla mimo Trainset.
Odkaz http://zsoltee-loks.atw.hu, kde jsem zaregistrován je ok, ale to, co bych tam měl údajně najít tam není :-(
Fakt tam není. V tom případě nevím, kde ho hledat. Třeba někdo poradí.

Back
Nahoře