P
predator135
Host
Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či sa dá nejakým spôsobom editovať súbor shape (.s) a zanimovať aj druhý zberač na lokomotívach. Ďakujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
predator135 napsal:Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či sa dá nejakým spôsobom editovať súbor shape (.s) a zanimovať aj druhý zberač na lokomotívach. Ďakujem
Ne, úpravou souboru shape (*.s) nelze tohoto efektu dosáhnout.predator135 napsal:Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či sa dá nejakým spôsobom editovať súbor shape (.s) a zanimovať aj druhý zberač na lokomotívach. Ďakujem
A ten originál ffedit jsi zkoušel? Já s ním ve Vistách nemám problém.atb napsal:Prosím o radu. Po přechodu na OS Vista nemohu za žádnou cenu převést .s soubory do textového tvaru. Zkoušel jsem jak SFM, tak ShapeShifter či TCM. Na XP jsem s tím nikdy žádný problém neměl. Setkal se s tím už někdo nebo někde dělám chybu? Díky za každou radu ...
Zkus ještě Shape File Manager - vypadá sice divně, ale funguje skvěle. pokud ovšem není problém se samotným souborem ffeditc_unicode.exe z ..\Microsoft Games\Train Simulator\UTILS\FFEDIT\E499_2002 napsal:Kura, nejede to! Co s tím?! Mám rozdělané skiny, ale nemůžu editovat ten podělaný S soubor. Já bych se na to vys.