.s súbor

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna predator135
  • Datum začátku Datum začátku
P

predator135

Host
Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či sa dá nejakým spôsobom editovať súbor shape (.s) a zanimovať aj druhý zberač na lokomotívach. Ďakujem

predator135 napsal:
Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať, či sa dá nejakým spôsobom editovať súbor shape (.s) a zanimovať aj druhý zberač na lokomotívach. Ďakujem

Na editování souboru *.s slouží Shape Shifter, který najdeš na www.johnz.railpage.net, ten ti to převede to *.txt a otevřeš to v poznámkovém bloku. A pak zase zpět. ;-)

predator135 napsal:
Ne, úpravou souboru shape (*.s) nelze tohoto efektu dosáhnout.

Zdravím, hlavně, pokud tomu někdo nerozumí, jako zrovna já :D , tak bych do s souboru moc nehrabal. Kvůli zásahu do s souboru (ne z mé strany) u ČSD 555.0 mi nejdou 2 stroje. Jak mi bylo napsáno, když jsem posílal mašinku k vylazení.:D
Dan.

Zdravím
Ano je pravda co píše Dan, pokud někdo hrabe do *s souboru aniž by tomu rozuměl tak se nadělá více škody než užitku. Již jsem se setkal několika případy, že tomu tak bylo. Ono není nic těžkého převést tento soubor do * txt nějakým programem je to záležitost pár minut. Horší je již vědět co mohu opravit či přepsat ono přepsat název textury není také nic těžkého horší je v tomto případě, pokud se špatně umístí byť si dotyčný myslí, že to dal na původní místo. Kolikrát tomu tak není. A zanimovat druhý sběrač v tomto souboru pro neznalého je velká odvaha byt´ sebevražda.

Prosím o radu. Po přechodu na OS Vista nemohu za žádnou cenu převést .s soubory do textového tvaru. Zkoušel jsem jak SFM, tak ShapeShifter či TCM. Na XP jsem s tím nikdy žádný problém neměl. Setkal se s tím už někdo nebo někde dělám chybu? Díky za každou radu ...

atb napsal:
Prosím o radu. Po přechodu na OS Vista nemohu za žádnou cenu převést .s soubory do textového tvaru. Zkoušel jsem jak SFM, tak ShapeShifter či TCM. Na XP jsem s tím nikdy žádný problém neměl. Setkal se s tím už někdo nebo někde dělám chybu? Díky za každou radu ...
A ten originál ffedit jsi zkoušel? Já s ním ve Vistách nemám problém.

Dobrý večer,
poslední týden mám problém se ShapeShifterem. Chci si otevřít .S sobor na editaci. Klasický postup. Pak se to sekne a napíše The conversion has timed-out. Press retry to continue waiting. Co to má být? Soubory cca nad 400kb to neotevře. Normálně jsem editoval soubory přes 15 mb a teď tohle. Už jsem to zkoušel na nově staženém a nic. Co s tím? :(

Děkuju, Tom.

Som si nevšimol, že si tam dnes pridal otázku ohľadom ShapeShifteru. Takže nato mám jedno riešenie. ShapeShifter nejak nechce zhltnúť niektoré animácie keď ich model obsahuje. Doporučujem stiahnuť RouteRitter a previesť to v ňom.

Kura, nejede to! Co s tím?! Mám rozdělané skiny, ale nemůžu editovat ten podělaný S soubor. Já bych se na to vys.

No to môžeš.....Neviem ti poradiť. S RR by to zaručene malo ísť. Možno to len nerobíš dobre.

E499_2002 napsal:
Kura, nejede to! Co s tím?! Mám rozdělané skiny, ale nemůžu editovat ten podělaný S soubor. Já bych se na to vys.
Zkus ještě Shape File Manager - vypadá sice divně, ale funguje skvěle. pokud ovšem není problém se samotným souborem ffeditc_unicode.exe z ..\Microsoft Games\Train Simulator\UTILS\FFEDIT\

Zdravím,
také mne napadla ta myšlenka, že ffedit.exe není v pořádku. Ale datum poslední změny je z května 2001... Leda, že by mi jej někdo hodný zaslal a já jej vyměnil. Jen mi neleze do hlavy, že menší soubory okolo 300 kb to vezme, ale větší ne. Chtěl jsem si upravit Heklovo Esko s nákladem písku, ale nejde mi to otevřít. Přitom S soubor je malý, když jej srovnám např. s Pomerančem pana Skůry. Ten ale také neotevřu... Nikdy jsem takové problémy neměl. Přišel jsem až na to minulý týden.

Deme: dělám to dobře. Dělám to tak již několik let. Nevím, co to má být. Já zase neumím pracovat s RR. Zkusím to na druhém PC.

No veď to som vravel. Že to v tom RR nerobíš dobre, alebo si sa na to vykašľal a ani si to neskúsil. V tom prípade ti niet pomoci.

Zkusil jsem Shape File Manager. Je tam nějaký problém s tmp soubory. TEMPDPX.S má 0 kb. Což je nějaké divné. Navíc má dnešní datum změny s TEMPDP.S. Všechny ostatní soubory jsou z roku 2001. Chci pracovat s ShapeShifterem. Je jednoduchý a dobře se s ním pracuje. Zaslal by mi prosím někdo celou složku FFEDIT na maila? Děkuju moc.

Ja SS používam, ale nestačí na všetko. Niekedy je RR nevyhnutný. Takže keď nechceš , tak sa tráp ďalej.

Naučím se používat RR, ale to pořád neřeší můj problém se složkou ffedit. A co způsobilo poškození souborů? Když jsem teď použil SFM, tak se objevil stejný problém. Nefunguje jakýsi temp. Poškodilo mi to upravovaný s soubor na 0 kb...

Back
Nahoře