Aktivity RJ

Vaše aktivity vypadají velice zajímavě a zřejmě si jednu z nich velice brzy otestuji :). Už se těším na další Vaše aktivity.

Jel jsem aktivitu záchrana,avšak spojení mezi 163 a 814-914 se nezdařilo,zkoušeno za různé rychlosti.Engy jsou původní, části o spřahadle jsou shodné-dle TBP.Asi hodně vadí spřahání v zatáčce.Také je zajímavé,že záchrana,kam nemůže nikdo přijet,se děje hned u přejezdu-tedy u silnice.814-914 je z TBP,163 od Jonáše-dle autora,nic nezaměněno.Stan

Mám pro Vás novou aktivitu.

Začínáte v DKV Česká Třebová na lokomotivě řady 130 a vezete Rn 45711 do Olomouce....... Stahujte u mě na webu.

A kdyby se našel někdo, kdo by mi byl ochotný testovat aktivity před vydáním, ať se mi ozve přes SZ.;)

Čau, projel jsem včera tvoji aktivitu Rn 45711. Aktivita se mně líbila. Pěkná pohodová šichta. Ale mám jeden dotaz. Už od Zábřehu dispečer straší se zpožděným ECéckem, ale za celou aktivitu jsem žádné nepotkal resp. mně žádné nepředjelo. Tuším v Moravičanech jsem byl převeden do sudé traťové koleje, asi kvůli zmiňovanýmu EC,ale nic mě až do Červenky nepředjelo. V Července zpět do liché. Akorotát vyskočila hláška, že naštvem pražáka na banánu, vůbec netuším proč??? Asi se stala někde chyba. Jak má aktivita správně vypadat??? Děkuji za odpověď;)

Ferda napsal:
Čau, projel jsem včera tvoji aktivitu Rn 45711. Aktivita se mně líbila. Pěkná pohodová šichta. Ale mám jeden dotaz. Už od Zábřehu dispečer straší se zpožděným ECéckem, ale za celou aktivitu jsem žádné nepotkal resp. mně žádné nepředjelo. Tuším v Moravičanech jsem byl převeden do sudé traťové koleje, asi kvůli zmiňovanýmu EC,ale nic mě až do Červenky nepředjelo. V Července zpět do liché. Akorotát vyskočila hláška, že naštvem pražáka na banánu, vůbec netuším proč??? Asi se stala někde chyba. Jak má aktivita správně vypadat??? Děkuji za odpověď;)

Správně tě má předjet z Moravičan, 151+EC a má zůstat stát u vjezdového návěstidla v Července, sám jsem tu aktivitu projížděl třikrát a pokaždé mě předjelo, buďto jedeš hodně moc brzo, nebo hodně moc pozdě, V Moravičanech bys měl být tak 10:01 až 10:03 (tento čas vychází zhruba na dodržování rychlosti 85 - 90km/h.

Vytvořil jsem novou jednoduchou aktivitu. Společnost Pars Nova Šumperk, si objednala zkušební jízdu řídícího vozu řady 954, aby ověřila vzájemnou kompatibilitu s motorovými lokomotivami řady 754, začínáte na sestavené soupravě v České Třebové na vjezdové skupině, odtud pojedete po spojovací koleji přes nádraží jih a po nesprávné koleji do Ústí nad Orlicí. Tam přesedláte do řídícího vozu a pokračujete do Letohradu. Řídíte se pokyny drážních zaměstananců a techniků zkušební jízdy. Jedná se o jednoduchou pohodovou aktivitu. Stahujte u mě na webu.

A je to tu, další aktivita pro trať BP. Začínáte ve stanici Týniště nad Orlicí, na lokomotivě řady 781 a povezete Pn vlak do České Třebové. Stahujte!

Zdravím, po delší odmlce jsem se zase vrátil k tvorbě aktivit pro MSTS na trati Bratislava - Praha. V mé po dlouhé době první aktivitě, odvezete ranní osobní vlak s číslem 13011 ze Šumperka do Zábřehu na Moravě. Pojedete s lokomotivou řady 749. K aktivitě je potřeba pouze trainset BP a je tvořena na trati verze BP 89.00. Více informací naleznete v přiloženém SJŘ. Jedná se o klidnou aktivitu bez mimořádností. Aktivitu můžete stahovat z http://uloz.to/xyt8ZhXT/jr-os13011-zip - prozatím. Musím opět zprovoznit webové stránky. Snad se vám bude aktivita líbit. :)

Mám tady pro vás další aktivitu, opět na trati BP, pouze s trainsetem BP. Jedná se o osobní vlak 3656 z Hanušovic do Šumperka. Na vlaku je nasazen motorový vůz řady 851. K aktivitě je přiložen i SJŘ. Stahujte zde: http://uloz.to/xciJBYvo/jr-os3656-zip . Snad se bude líbit.

Na světě je další aktivita, tentokrát pojedete jako lokomotivní vlak pod číslem 97165 ze stanice Praha - Vršovice, přes Malešice do Úval, kde je neschopný vlak IC 550 - Zlínský expres. Do Úval je vjezd proti stůj (na TAB) - ošetřeno i rozkazem. Provedete spražení se soupravou, a budete pokračovat přes Prahu - Libeň do Prahy na hlavní nádraží, zde necháte vystoupit cestující a následně se vydáte jako Sv 550 na ONJ, kde celou soupravu odstavíte. Můžete stahovat na známé adrese: http://aktivity-rj.xf.cz .

Pro dnešní den tady mám ještě jednu aktivitu. Projedete se po trati ze Šakvic do Hustopečí u Brna na osobních vlacích 14609 a 14610, s motorovým vozem řady 809. Je to jednoduchá aktivita, která trvá půl hodiny. Řiďte se přiloženým SJŘ. Můžete stahovat na známé adrese: http://aktivity-rj.xf.cz .

Děkuji Ti za pěkné aktivity. Pro mou osobu jsou časově přiměřené. Jsem totiž osoba invalidní s blokací pravé poloviny těla a tak mi vyhovují krátké aktivity. Jen k aktivitě Lv97165 mám jednu připomínku. Po najetí na soupravu porouchaného rychlíku strojvedoucí hlásí: "Strojvedouci IC 550: Ahoj, jeste ze uz jsi tady. Mam poruchu na hlavnim vypinaci, nejde vubec nahodit... Pockej, jak ti to svesim, udelame jednoduchou zkousku brzdy a hned muzeme jet.....". Chybí mi tam ještě jedno hlášení: "Brzdy jsou v pořádku a můžeme jet." Nevím, jestli jsi na ně zapomněl, ale odpadne tím pádem prostoj, který vzniká při čekání na odjezd.
Jen víc takových aktivit.

To hlášení o tom, že brzdy jsou v pořádku tam skutečně není, bral jsem to tak, že každý si soupravu zabrzdí, a podívá se na údaj na manometru.... Nechtěl jsem ten vlak více zpožďovat :) V tomto případě by se asi stejně měla dělat úplná zkouška brzdy. Ale chtěl jsem to co nejvíce zjednodušit.

Back
Nahoře