Aktivity RJ

A máme tady další aktivitu, tentokrát se projedete v úseku Břeclav - Bratislava hl. st. s expresem 279 "Devín" a lokomotivou řady 380. Řiďte se přiloženým SJŘ. Doporučuji hru uložit před stanicí Kúty a Bratislava hl. st. Stahovat můžete opět zde: http://aktivity-rj.xf.cz

Ty to chrlíš jak na běžícím páse ... :D

Nedalo by se trošku přimluvit i za opravu starších aktivit? Vím že sem teď nedávno na BP 89.1 nějaké dvě nebo tři zkoušel a dopadloto "šedonabídkou" ... o_O

Ahoj, nechce sa ti spravit aktivitu na novo postavenom useku? Pardubice - Praha alebo Olomouc - Breclav? Diky ;)

Tak som doviezol Devín do Bratislavy. Pár pripomienok: v Břeclave som nepochopil tú variantnú cestu pri posune, ale budiš, potom cez Kúty nechápem prečo, sa išlo cez 6.tu koľaj a v Bratislave mohlo byť aspoň odstavenie súpravy na Hlavné, aspoň by to aktivitu trocha oživilo. Ale inak to bolo hrateľné, škoda že trať nieje upravená do súčasnej podoby. No a ešte by to chcelo oživiť radenie vlakov. Panťák v BA som už strášne dlho nevidel.

Tak som doviezol Devín do Bratislavy. Pár pripomienok: v Břeclave som nepochopil tú variantnú cestu pri posune, ale budiš, potom cez Kúty nechápem prečo, sa išlo cez 6.tu koľaj a v Bratislave mohlo byť aspoň odstavenie súpravy na Hlavné, aspoň by to aktivitu trocha oživilo. Ale inak to bolo hrateľné, škoda že trať nieje upravená do súčasnej podoby. No a ešte by to chcelo oživiť radenie vlakov. Panťák v BA som už strášne dlho nevidel.

1. Břeclav - určitě myslíš to, že začínáš na jedné koleji, a přes vedlejší se na ni vrátíš zpátky. Jde o to, že pokud jsem trasu nadefinoval přímo, tak se mi následující výhybka přestavila na kolej vedle vozů. Nevím jestli to dělá jen u mě, ale už se mi to jednou stalo v Šumperku. Přišlo mi to jako nejlepší varianta.

2. Kúty - na 6. kolej jsem ten vlak poslal pro to, že jej mělo předjet IC. Jenže při dvou ze třech testů mi při vjezdu do stanice MSTS spadlo, takže to předjetí jsem zrušil. Trasu jsem neměnil, přišlo mi zajímavější poslat vlak "na bok" - ber to třeba jako rozmar výpravčího.....

3. Bratislava - ber ten panťák třeba jako mimořádnost provozu.

Můžete stahoval další aktivitu, tentokrát se svezete na lokomotivě řady 163 ČD Cargo s Pn vlakem ze Zábřehu na Moravě do České Třebové. K aktivitě je přiložen SJŘ. Stahujte zde: http://aktivity-rj.xf.cz

scrgrb3.jpg

Tak jsem si zajel mou oblíbenou aktivitu Pn61320 s nákladními vlaky. Velice povedená aktivita. Klobouk dolů.
Jen bych měl na Tebe jednu prosbu. Mohl by jsi, až budeš mít čas, provést změny v aktivitách Rn45711 a Pn69216, aby bylo možno použít pro stávající trať BP?
Děkuji a jsem Tvým fanouškem.

Díky, jsem rád že se aktivita líbí. Já se s těmi stávajícími aktivitami pořád peru, některé mi bohužel vůbec nejdou v editoru načíst, takže to asi dopadne tak, že je celé předělám...

Po delší době tady mám další aktivitu, jedná se spěšný vlak 1955 z Hradce Králové do Letohradu. Místo motorového vozu 854 je na něm nasazena lokomotiva řady 754 a dva vozy. Více informací a stažení aktivity u mě na webu: http://aktivity-rj.xf.cz.

1.jpg

2.jpg

Doufám, že v budoucnu budu mít zase více času na tvorbu aktivit :)

Zdravím, chtěl jsem si projet aktivity Pn 61320 a Sp 1955, v obou případech mi hra spadne s hláškou Chyba při načtení souboru vozidla Trains\Trainset\cssd_810\810597.eng
Když ale aktivitu projedu ConBuilderem, nenajde to žádnou chybu a ani jsem nenašel consist, ve kterém by tahle 810 měla nacházet. Složku cssd_810 vůbec nemám.
Patch mám 1.8.0521 CZ, BP poslední verzi

Já jí tam mám, jsou v ní dva motorové vozy v reklamním nátěru ČSSD. Ale je zvláštní že ti tam chybí, protože já v aktivitách používám jen vozidla z trainsetu BP z DVD. Ale jediná možnost je ten vůz vyměnit, nebo tu složku stáhnout - http://mihor.bluefile.cz .

Jo, pomohlo stažení :D já bych to nahradil, ale nebylo co nahradit - když jsem nenašel žádný consist, kde by ta 810 byla.

Díky za pomoc a jdu do aktivit :)

....... já bych to nahradil, ale nebylo co nahradit - když jsem nenašel žádný consist, kde by ta 810 byla.

Ale bylo co nahradit, ta 810 byla v "Loose consistu" jakožto všechny ostatní soupravy na trati. Ty by měly být spíše jako AI traffic a stát na vyčkávacích bodech. Takto to zbytečně zatěžuje počítač.

Co já si zanadával kde ty "zas**né" vozidla jsou, když v žádném consistu nejsou ... :D No jo, chybama se člověk učí ...

No jo, ale i to je pro mě poměrně "novinka", vždycky sem se díval spíš "ručně" do souboru aktivity ...

Další aktivita - povezete osobní vlak číslo 8826 ze stanice Praha hl. n. do stanice Beroun. Začínáte na odstavném nádraží Praha – Jih, kde jste právě nastoupil směnu na jednotku řady 471, pojedete jako soupravový vlak pod číslem Sv 8826 na pražské hlavní nádraží. Z Prahy hl. n. máte odjezd v 10:19. Zastavujete ve všech stanicích a zastávkách. Do Berouna mate příjezd v 11:09. Po výstupu cestujících, aktivita končí. Jedná se o jednoduchou aktivitu bez mimořádností. Stahovat můžete u mě na webu: http://aktivity-rj.xf.cz.

1.jpg

2.jpg

Back
Nahoře