JIŘÍ GLOGOVSKÝ
Cestující
Děkuji za ujasnění
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hned je to lepší poježdění !ML636 napsal:ales-76: Zdravím, taky mi ty dálkové světlomety připadaly slabé, tak jsem u těch mašin nastavil 220 metrů a myslím, že to je kompromis mezi simulátorově slabým 120 a přesvíceným 400. Týkalo se to i některých Bastardů. Jsou dříve vidět předvěstníky a rychlostníky, hlavně na 090 na severu je to lepší, když tam jsou traťové rychlosti zubaté jako pila.![]()
mikulda napsal:
Však jsme tehdy měli na mašině cvičného a něco mumlal, že by to být nemělo, protože to byl zásah do konstrukce lokomotivy. Ale byl rozumný a musel dělat, že nic nevidí. Dá se říct, že jsme měli dobrých cvičných i za bolševika. Snahu uměli ocenit a když se člověk opravdu neflákal, tak i uměli přivřít oči. Paukner mne načapal jednou v Kolíně a jednou v Pardubicích, že jsem byl ve městě, což se nesmí a nikdy mi žádný finanční pozdrav neposlal. A nebyl jsem ani ve straně, ani v SSM. Jednou jsem si na stanovišti o pauze letoval z mosazného plechu karosérii Peršinga pro model v HO. A ještě mi model pochválil, když se náhle objevil na kontrole. Viděl, že mám odvodněno, okna umytá, odrazníky namazány, zkrátka práce hotová. Tak nedělal žádné zle. Tenkrát na dráze to byly pěkné časy. Na vše byl čas, klídek, pohoda. Jen několik málo šichet bylo uhoněných. Ale zase to rychleji odsejpalo.Pawlik napsal:Hlavně je v dnešní době každý za jakoukoliv snahu po zásluze odměněn,
takže všichni na všechno se snaží.![]()