Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Silnice není závodní dráha napsal:
Se kterou mašinou jedeš, peterte?

Je to laminatka ZSSK_240. Keď som vytváral aktivitu, tak priebežne som ju aj testoval, vtedy všetko riadne fungovalo, aj všetky save. Ono to zblblo odvtedy, ako mi to spadlo do WIN

Nezkoušel jsi třeba vyměnit mašinu za jinou?

Skúšal som aj mašinu vymeniť, no stále rovnaký výsledok. Dnes som vyskúšal už všetko možné. A zistil som, že save/load nefunguje pri aktivitách. Pri volnej jazde ide save/load bez problemov

Čistě za sebe mě už napadá snad jedině reinstall... Tohle se mi ještě nestalo.

Aj to som už skúšal. Mal som vytvorenú zálohu, ale výsledok je rovnaký. Už som bezradný

lukas matura napsal:
Zkuste promazat uložené pozice ve složce saves.

Aj to som robil. Vymazal som ich všetky. Pustil som aktivitu, dal som save. Po načítaní zase rovnaký výsledok.Nepomohol ani reinstal. Ale robí to len pri trati ZSR150. V BP idu save/loda bez problemov

Potřebuju poradit. Tvořím aktivitu do BP. Přijedu do Prahy na hlavní nádraží, problém je v tom, že pak musím jet přes hrabovku. Ale... Přes Hrabovku mi jedou dva vlaky a to před mým přejetím na druhou stranu, v kolik mám umístit blokovací servis?
Přijedu na třetí nástupiště.
na druhém nástupišti stojí R 879 do Brna
na druhém nástupišti stojí R 622 "Bečva" do Fr. Lázní
na čtvrtém nástupišti stojí R 751 do Hradce Králové
na prvním nástupišti (kolej 11., kusá) stojí panťák do Berouna
na sedmém nástupišti stojí panťák (Os 9156)
V 17:51 na šesté nástupiště přijíždí Sp 1832 ze Světlé nad Sázavou
ve stejnou dobu přijíždí R 833 "Agara" z Chomutova na nástupiště 1A
v 17:55 přijíždí na páté nástupiště EC 72 'Smetana" z Vídně
v 17:56 přijíždí na čtvrté nástupiště R 1460 z Turnova, pokračuje do ŽST Praha-Vršovice
v 18:00 přijíždí na první nástupiště R 742 z Meziměstí, pokračuje v 18:05 do ŽST Praha-Smíchov
ve stejnou dobu odjíždí R 879 do Brna
v 18:10 odjíždí R 751 do HK
ve stejnou dobu odjíždím směr Hrabovka a LibeŇ
ještě doplním, že přijíždím z Holešovic

Naposled editoval moderátor:
Ahojte

no tak nakoniec sa mi podarilo môj problém so save/load úspešne vyriešiť. Skúšal som všetko možné a na koniec som zistil, že problémom sú nákladne vozy B Sggmrss90a , ktoré som mal v súprave hráča. Po vytvorení novej súpravy hráča, samozrejme bez spomínaných vozov, už save/load ide bez problémov.

Zdravím vás. Narazil jsem na nemilý problém, týkající se tvorby tras. Mám rozpracovanou aktivitu, hotovy první tři hodiny. A právě po oněch třech hodinách mě už editor odmítá pustit dál s tvorbou trasy pro další service. Vždy, když zadám název nové trasy a potvrdím jej, rovnou se editor komplet vypne. Prostě se nemohu hnout z tohoto "mrtvého" bodu. Nevěděl by, prosím, někdo, jak by se toto dalo vyřešit? Nechci zbytečně aktivitu dělit na dvě části. Děkuji za případnou odpověď. PS: Nemám ve složce PATHS žádné jiné, než aktuálně používané trasy (159 kusů).

Vlado M. napsal:
Zdravím vás. Narazil jsem na nemilý problém, týkající se tvorby tras. Mám rozpracovanou aktivitu, hotovy první tři hodiny. A právě po oněch třech hodinách mě už editor odmítá pustit dál s tvorbou trasy pro další service. Vždy, když zadám název nové trasy a potvrdím jej, rovnou se editor komplet vypne. Prostě se nemohu hnout z tohoto "mrtvého" bodu. Nevěděl by, prosím, někdo, jak by se toto dalo vyřešit? Nechci zbytečně aktivitu dělit na dvě části. Děkuji za případnou odpověď. PS: Nemám ve složce PATHS žádné jiné, než aktuálně používané trasy (159 kusů).
Ahoj. No, to spíš vypadá, že se MSTS nelíbí již hotoví trasa. Ale, pro sichr, pošli mi mejlem aktivitu a já to vyzkouším, tím zjistíme, odkud vítr vene. OKD jsem už odeslal k vydání, tak mám čas.:D
Dan

Zdravim. Chtěl jsem se zeptat nějakého aktitvitáře jak vytvořit událost ve keré by se mi zobrazila zpráva typu: "Jedeš moc pomalu, přidej". Například, že při průjezdu stanicí má být hráč podle SJŘ ve stanici v 10:00 a on tam přijede v 10:02. V případě, že přijede na čas a nebo do těch 2 minut, aby se hláška nezobrazovala. Doufám, že sem to napsal srozumitelně :D

Dáš hlášce závislé na místě úroveň aktivace 0 a tuto událost aktivuješ událostí zavislé na čase (zvýšít úroveň aktivace o 1).

Rozpracovaná aktivita od Jířa, snad jí někdy dokončím.

Zdravím pánové,

Tvořím aktivitu na trať 310. Jde o R 1131, jedoucí z Olm do Krnova. Aktivita je dle GVD 2010/2011 ze 13. února. + smyšlený nákl. vlaky, aby to nebyla nuda. Nějaký děj to má, to si zatím nechám pro sebe. Na ZP jsem nasel pár fotek ze stanic na této trase,ale celkem nic moc, chtělo by to oživit stanice, prosím jestli nevíte o nějakých dalších fotkách.
Bohužel, jsem z KV a tak nemám možnost si trať projet. Díky za odpověd :roll:

RE: Rozpracovaná aktivita od Jířa, snad jí někdy dokončím.

Poznámka pro nováčky.
Vlákno svých aktivit zakládejte, až nějaké vytvoříte nebo jsou těsně před dokončením. To samé platí i o ostatní tvorbě do MSTS. Děkuji za pochopení.

RE: Rozpracovaná aktivita od Jířa, snad jí někdy dokončím.

jersey21 napsal:
Zdravím pánové,

Tvořím aktivitu na trať 310. Jde o R 1131, jedoucí z Olm do Krnova. Aktivita je dle GVD 2010/2011 ze 13. února. + smyšlený nákl. vlaky, aby to nebyla nuda. Nějaký děj to má, to si zatím nechám pro sebe. Na ZP jsem nasel pár fotek ze stanic na této trase,ale celkem nic moc, chtělo by to oživit stanice, prosím jestli nevíte o nějakých dalších fotkách.
Bohužel, jsem z KV a tak nemám možnost si trať projet. Díky za odpověd :roll:

Ahoj
Úplně nejlepší je, když si otevřeš tyto stránky: http://www.mapy.cz/ a vozy do nádraží dosadíš dle fotomapy, tak to dělám já a samozřejmě si daplňuji dle sebe sem tam něco navíc.:D
Dan

Back
Nahoře