Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Pánové zdravím.

Mám problém se servisem. Přijedu na soupravu, napojím se na ni a mám servis nastaven na 300 sekund, aby mi tak tak blokoval návěstidlo.
Nakonfigurované to bylo, zkontrolováno, v AE to fungovalo. Ale ouha, ve hře je všechno špatně. Ani se mi nerozsvítí na návěstidle zelená a teď co s tím???

Nejede přes výhybku? Někde musí zůstat viset nebo se zkus rozjet zda se zazelená. Nekoliduje s trasou hráče, který jej pak podrží?

No já začínám posun na hlavním, projedu na Libeňské zhlaví, jedu zpátky na peron na soupravu, v ten moment mi skočí servis ale už nezmizí, přitom v AE to šlo nasimulovat.

U servisu sa mi to ešte nestalo, ale občas sa mi stane, že sa mi nechce pohnúť nejaký traffic. Najprv to funguje a potom sa s tým niečo stane a už sa ani za boha nepohne. Pomôže len nadefinovať úplne nový service, s novou trasou a consistom.

Asi to nie je úplne tvoj problém, ale bol by som rád, keby niekto poradil čo to spôsobuje, prípadne ako to potom opraviť (okrem toho, že nadefinujem nový service)

Nejlépe tak, aby neměl trasu přes výhybku, klidně použij otočné body a opakovaný start servisu.

takato chyba sa mi vyhodi ked chcem odpojit loko od supravy v Prahe

http://img571.imageshack.us/img571/2069/chybat.jpg

Čaute, tvorím aktivitu na BP z Brna do Breclavi. Mám takýto problém:

idem smerom z Brna po nesprávnej kolaji a pri pohľade do ZCP si neviem rady, lebo podla ZCP nejsú v medzistaničnom úseku Breclav prednádraží a Breclav osobní nádraží dovolené jazdy proti správnemu smeru. Ako to má teraz vyriešiť ? Má dať trasu na zhlaví späť na správnu a potom zase na výhybkách pred osobním nádražím nadefinovať trasu cez výhbyky doľava k 3. nástupišťu ? Alebo môžem ísť po nesprávnej až k osobnímu nádraží na 3. nástupište ?

52cb94e1c4f25f053b3af10439b02426.png

Naposled editoval moderátor:
erikmir napsal:
Čaute, tvorím aktivitu na BP z Brna do Breclavi. Mám takýto problém:

idem smerom z Brna po nesprávnej kolaji a pri pohľade do ZCP si neviem rady, lebo podla ZCP nejsú v medzistaničnom úseku Breclav prednádraží a Breclav osobní nádraží dovolené jazdy proti správnemu smeru. Ako to má teraz vyriešiť ? Má dať trasu na zhlaví späť na správnu a potom zase na výhybkách pred osobním nádražím nadefinovať trasu cez výhbyky doľava k 3. nástupišťu ? Alebo môžem ísť po nesprávnej až k osobnímu nádraží na 3. nástupište ?

52cb94e1c4f25f053b3af10439b02426.png

Bo nejde o mezistaniční úsek, ale o jízdu v obvodu stanice, takže jízda proti správnému směru je nesmysl!

Pavlík napsal:
Proč jedeš po jiné koleji?

Jaké?

Naposled editoval moderátor:
Z přednádraží do osobního proti správnému směru jet nelze, neboť to není mezistaniční úsek.
Přeloženo do češtiny - nevšímej si toho.

Back
Nahoře