Tvorba aktivity - problémy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna LLukass
  • Datum začátku Datum začátku
Ahoj, chtěl bych se prosím Vás zeptat, zda-li by mi někdo neporadil, proč mi nelze "odentrovat" stanicování ... Mi ta možnost ani nenaskočí v F10. Trať BP. Díky, Marek

jj, mám. I mám v F10 nastavenej JŘ - zastávky i čas, ale když zastavím v zastávce, tak mi nenaskočí "odentrování". A nestaůlo se tak ani v jednom případě z 15ti zastávek v aktivitě

A nie je problém vo vozoch ? Vyskúšaj nejaké iné overené vozne, ktorým funguje nástup a výstup cestujúcich, resp. majú správne nadefinovaný parameter pre počet cestujúcich "PassengerCapacity"

Použijte opravu ode mě, stáhni os6206. Jinak se to tu řešilo, ale to by se muselo číst. Těch jednotek je víc mám dojem.

mam dlhsie problem nechce mi nacitat ulozene aktivity...bud msts hned padne alebo dnes mi vyhodilo tuto chybu

http://img90.imageshack.us/img90/1820/chybaa.jpg

Ako je to s loose consistami ? Niekde na fóre som čítal, že sa neodporúča ich dávať do aktivít príliš veľa, dokonca tu odznela informácia, že maximálne 2-3 a zvyšok pridať radšej ako traffic so Servis1. Osobne som si vytvoril aktivitu (3-hodinovú), ktorú momentálne testujem a použil som v nej dosť veľa loose consistov (asi 30, možno viac). Celú trasu som v rámci testovania prešiel už 3x bez jediného pádu MSTS a bez poklesu FPS. Teraz teda neviem ako to s tým veľkým množstvom loose consistov je, platí to ešte, alebo to platilo kedysi pri starších verziách MSTS Bin a teraz je to už viac-menej jedno ?

Za sebe mohu rict,ze pouzivam LC jen v nejnutnejsich pripadech,pokud potrebuji pouzit soupravu jako soucast hrace.
Jinak LC narozdil od klasickeho trafficu zustavaji ve hre od zacatku do konce a dost ji zatezuji.
Pokud je umisten na "nestastne" misto,je problem.
Za sebe rikam,ze na 3h aktivitu je vic jak 30 loose consistu neumerne moc.
Dej otestovat dalsim a uvidis.
Tot muj nazor. :-)

No napokon som to celé prepracoval a dal som všetky ako traffic, snáď to pomôže aspoň majiteľom slabších pc :)

Tvořím aktivitu na trati 183 v úseku Klatovy - Železná Ruda. Nemám problém, mám pouze dotaz, zda může jeden brejlovec v tomto úseku táhnout šest vagonů (osobní doprava)?

Back
Nahoře