Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hloubka barev v nastavení monitoru, přepnuto na 16 bit. Jinak žádný jiný program ne Editor MSTS neexistuje.xinn napsal:Mohu se zeptat na nějaký jiný program pro tvorbu/úpravu aktivit?
Dodávaný k simulátoru- Editors & Tools, mně vždy při načtení tratě spadne.
Nevim jestli to má nějakou souvislost, ale mám MS Vista 32-bit.
Díky
Ahoj.Vojtik napsal:Myslíš, že se tratě v editoru načítají hrozně dlouho?
Jestli ano, tak to jsem nedávno taky řešil. Nakonec mi poradil kolega a funguje to
Přes TrainStore si zablokuji spuštění aktivity a nějakou vyberu (v mém případě Hurvínek). TS mi vyhází věci, pak jej vypnu a zapnu Activity Editor. Ten se oproti původnímu stavu načte asi 8x rychleji-D), tak dám "Nový úkol" a jen si chvíli počkám, než naběhne mapa trati. Vytvořím si nějakou svou trasu, no a příště už můžu spouštět svou aktivitu a tvořit v ní. Jen musím mít v editoru vyplé skoro všechny ukazatele, takže občas bloudím a hledám svou stanici... ale aspoň se to při pohybech nekouše
![]()
Lukash napsal:kauli: Vyskúšaj toto: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1289
Tiež mi raz v AE zmizli súpravy a zabralo to.
Asi máš vyčkávací bod, moc blízko konce trasy.slanour napsal:Dpbrý den mám takový dotaz k tvorbě aktivity, potřeboval bych aby souprava, kterou mám na kusé koleji a čekám s ní na posun zůstal stát tak dlouho, dokud neprojede trafic. skoušel jsem před tu soupravu dát CD servis ale v simulaci mi vždycky zmizí a nečeká na stanoveném bodě.
Ondra.H napsal:Asi máš vyčkávací bod, moc blízko konce trasy.slanour napsal:Dpbrý den mám takový dotaz k tvorbě aktivity, potřeboval bych aby souprava, kterou mám na kusé koleji a čekám s ní na posun zůstal stát tak dlouho, dokud neprojede trafic. skoušel jsem před tu soupravu dát CD servis ale v simulaci mi vždycky zmizí a nečeká na stanoveném bodě.