Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
SAPPHIRE napsal:No ja mám tiež jeden problém. Keď určujem trasu trafficu a ide cez Ostravu - Svinov konkrétne je to Kolej 3 a vlaku určím zastávku práve tam tak mi tam nezastane len spomalí a zase ide ďalej. Neviem Kde je chyba, ale ja to riešim vyčkávacím bodom. No dá sa to vyriešiť tak aby tam ten vlak zastal a hotovo? Aby som nemusel používať vyčkávacie body?
Ahoj, toto spíš patří do vlákna aktivit, ale kdo neví, tak si myslí chyba trati.SAPPHIRE napsal:No ja mám tiež jeden problém. Keď určujem trasu trafficu a ide cez Ostravu - Svinov konkrétne je to Kolej 3 a vlaku určím zastávku práve tam tak mi tam nezastane len spomalí a zase ide ďalej. Neviem Kde je chyba, ale ja to riešim vyčkávacím bodom. No dá sa to vyriešiť tak aby tam ten vlak zastal a hotovo? Aby som nemusel používať vyčkávacie body?
Tommy66 napsal:Dělají to i jiné tratě. Dokonce se mi už stalo že vlak nereagoval na určité koleji ani na vyčkávací bod a celou situaci vyřešilo pouze změna koleje a nutnost to zdůvodnit přímo v aktivitě.
Ten název nové trasy, máš stejný jako u té staré ? Mám pocit že se měl podobný problém a pomohlo přejmenovat tu trasu, ale určitě to nevím.Silnice není závodní dráha napsal:Zdravím, zase řeším jeden pro mě záhadný problém... Tvořím aktivitu na trase Frýdek-Místek - Ostrava - Přerov. Doteď s ničím nebyl problém, ale nyní se vyskytl. Když chci v Polance nad Odrou změnit trasu servisu 2, pokaždé mi editor padne. Jakmile trasu smažu a chci vytvořit novou, po potvrzení zadaného názvu trasy opět bez varování padne. A to mám aktivitu už nyní kvůli testování projetou TrainStore, takže tam nemám jiné, než nezbytné soubory vozidel a tras. Myslíte, že by i přes to mohl být problém v kvantitě těchto souborů a počítač to prostě neunesl? Byla by to škoda, protože jsem byl už téměř v polovině a měl jsem ohledně této aktivity velké plány...
Díky za případnou odpověď.